למסירה - למעלה מ-90 גליונות מגזיני מחשבים מהשנים 1997 - 2001

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
amba2
משתמש רשום
משתמש רשום

למסירה - למעלה מ-90 גליונות מגזיני מחשבים מהשנים 1997 - 2001

שליחה על ידי amba2 »

פריק - גיליונות 66,71,72,83,84,85,86,88,90,91,92,
"WIZ - מגזין ה-Gaming מספר 1!, הירחון למשחקים: משחקי מחשב, משחקי טלוויזיה, משחקי תפקידים ועוד..." :wink: - 17 גיליונות משנים 1999 - 2001"
net מגזין, מגזין המחשבים ואינטרנט של המדינה" - גיליון מס' 4 דצמבר - ינואר 2000/2001 (מצב בינוני)
זומביט, גיליון 57, אוגוסט 99
"GAMEON המגזין, המדריך שלכם להיסטוריה המופלאה של משחקי המחשב" - נוב' 2004
"און ליין - עיתון המחשבים והמולטימדיה של מעריב לנוער" :lol: - 62 גליונות משנים 1998 - 1999
עריכה
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: למסירה - למעלה מ-90 גליונות מגזיני מחשבים מהשנים 1997 -

שליחה על ידי dj_anubis »

שלחתי לך הודעה פרטית
גורדי2

שליחה על ידי גורדי2 »

ישנו מאגר שהוקם על מנת לשמר גליונות מגזיני מחשב ישנים מהסוג שהזכרת. הוא נקרא "מאגר המגזינים הישנים".
אני בטוח שהם ישמחו מאוד אם תוכל לתרום סריקות של חלק מהמגזינים (או כולם, כמובן).
אני מתאר לעצמי שהמבוקשים ביותר יהיו GameOn ו-Net-מגזין. יהיה גם מעניין לעיין בגליונות משנת 1998 :-)

מה אתה אומר? יש סיכוי?
leyaniv2

שליחה על ידי leyaniv2 »

אשמח לקבל את הגיליונות כדי לסרוק אותם למאגר שהוזכר כאן, כמו שכבר עשיתי לעשרות גיליונות של וויז ופריק. מדובר בסריקה ברמה גבוהה בבית דפוo. אחרי הסריקה אעביר אותם הלאה למי שירצה. אם זה אפשרי, צרו קשר עם המנהלים של המאגר ותבקשו שיפנו אתכם ליניב.

https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... c6MQ#gid=0" target="_blank
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

יש אפשרות לסרוק אותם בפורמט PDF ככה שניתן יהיה להוריד אותם? בכלל את הגליונות שהועלו עד היום יש אפשרות להוריד? או שחייבים לקרוא אותם דרך האתר?
סמל אישי של משתמש
amba2
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי amba2 »

גורדי2 כתב:ישנו מאגר שהוקם על מנת לשמר גליונות מגזיני מחשב ישנים מהסוג שהזכרת. הוא נקרא "מאגר המגזינים הישנים".
אני בטוח שהם ישמחו מאוד אם תוכל לתרום סריקות של חלק מהמגזינים (או כולם, כמובן).
אני מתאר לעצמי שהמבוקשים ביותר יהיו GameOn ו-Net-מגזין. יהיה גם מעניין לעיין בגליונות משנת 1998 :-)

מה אתה אומר? יש סיכוי?
זו נראית לי מטרה ראויה, אולם לא תהיה לי אפשרות לסרוק אותם בזמן הקרוב, כך שאני מקבל בהכרת תודה את הצעתו של יניב לעזרה.
leyaniv2 כתב:...כמו שכבר עשיתי לעשרות גיליונות של וויז ופריק. מדובר בסריקה ברמה גבוהה בבית דפוo. אחרי הסריקה אעביר אותם הלאה למי שירצה. אם זה אפשרי, צרו קשר עם המנהלים של המאגר ותבקשו שיפנו אתכם ליניב.
כפי שהצעתם, פניתי למאגר המגזינים הישנים באמצעות הטופס. אם אפשר רק שלאחר הסריקה העותקים הקשיחים של המגזינים (ביחוד של פריק, וויז וזומביט) יגיעו ל-dj_anubis שכן נדברתי איתו שאמסור לו אותם מבעוד מועד :-D
leyaniv2

שליחה על ידי leyaniv2 »

dj_anubis כתב:בכלל את הגליונות שהועלו עד היום יש אפשרות להוריד? או שחייבים לקרוא אותם דרך האתר?
את הגיליונות שסרקתי למאגר אתחיל להעלות מעכשיו לתיקיה הזו, למי שרוצה להוריד אותם באיכות מלאה שגוגל דוקס לא מאפשר.

http://www.mediafire.com/folder/1vxz9oc ... _Magazines" target="_blank
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

יניב תודה רבה!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא