הפעלה על ווינדוס 7

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

amiel

הפעלה על ווינדוס 7

שליחה על ידי amiel »

איך מפעילים את המשחקים השונים בינם פיפא 99 וכו' על ווינדוס 7 בגרסה 64 ביט?
אני עד עכשיו לא מצליח לפתור את התעלומה! חייב "מכונה וירטואלית"?!
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: הפעלה על ווינדוס 7

שליחה על ידי Ingsoc »

amiel

שליחה על ידי amiel »

אני מנסה, זה לא עובד. אני עובד בשיטת הגרירה. זה רושם "פקודה לא חוקית" (באנגלית כמובן במצב דוס)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

Ingsoc, אתה צריך לפעמים להקדיש יותר תשומת לב להודעות שאתה קורא. :/

עמיאל, חוץ מ-Virtual PC, דרך נוספת להפעלת משחקי חלונות שאנחנו מציעים כאן היא חבילת חלונות 95 בדוסבוקס. לנסות להפעיל בדוסבוקס "רגיל" משחקי חלונות - זה כמובן לא ילך.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Radioactive Grandpa כתב:Ingsoc, אתה צריך לפעמים להקדיש יותר תשומת לב להודעות שאתה קורא. :/

עמיאל, חוץ מ-Virtual PC, דרך נוספת להפעלת משחקי חלונות שאנחנו מציעים כאן היא חבילת חלונות 95 בדוסבוקס. לנסות להפעיל בדוסבוקס "רגיל" משחקי חלונות - זה כמובן לא ילך.
אני גם לא יודע כמה טוב יעבוד פיפא 99(שלא לדבר על משחקים אולי יותר מודרניים שהוא מנסה להפעיל) על חלונות 95..
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

ספציפית לגבי פיפא 99, אפילו בהוראות ההפעלה בדף המשחק יש התייחסות רק להתקנה ולא להפעלת המשחק עצמו והצלחתה (מעבר להתייחסות עם עדכון המשחק באמצעות הטלאי העברי "לאומית 99"), להפך:
Og כתב:אני לא הצלחתי להפעיל את המשחק בXP. בהפעלה רגילה הוא נתקע לפני הכניסה למגרש ובמצב תאימות לחלונות 95/98 הוא אמנם עובד, אך לאט מאוד. לא ממש התעמקתי מעבר לזה, אם למישהו יש מה לחדש אשמח לשמוע על כך.
מצד שני, סביר להניח שההוראות לא עודכנו עוד מ-2007-2008, כך שאני מניח שעוג לא ניסה את האפשרויות האחרות (שהוא "פיתח" בעצמו...).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא