איך מפעילים את המשחקים השונים בינם פיפא 99 וכו' על ווינדוס 7 בגרסה 64 ביט?
אני עד עכשיו לא מצליח לפתור את התעלומה! חייב "מכונה וירטואלית"?!
הפעלה על ווינדוס 7
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הפעלה על ווינדוס 7
http://www.old-games.org/dosbox.php" target="_blank
-
amiel
אני מנסה, זה לא עובד. אני עובד בשיטת הגרירה. זה רושם "פקודה לא חוקית" (באנגלית כמובן במצב דוס)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Ingsoc, אתה צריך לפעמים להקדיש יותר תשומת לב להודעות שאתה קורא. :/
עמיאל, חוץ מ-Virtual PC, דרך נוספת להפעלת משחקי חלונות שאנחנו מציעים כאן היא חבילת חלונות 95 בדוסבוקס. לנסות להפעיל בדוסבוקס "רגיל" משחקי חלונות - זה כמובן לא ילך.
עמיאל, חוץ מ-Virtual PC, דרך נוספת להפעלת משחקי חלונות שאנחנו מציעים כאן היא חבילת חלונות 95 בדוסבוקס. לנסות להפעיל בדוסבוקס "רגיל" משחקי חלונות - זה כמובן לא ילך.
אני גם לא יודע כמה טוב יעבוד פיפא 99(שלא לדבר על משחקים אולי יותר מודרניים שהוא מנסה להפעיל) על חלונות 95..Radioactive Grandpa כתב:Ingsoc, אתה צריך לפעמים להקדיש יותר תשומת לב להודעות שאתה קורא. :/
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ספציפית לגבי פיפא 99, אפילו בהוראות ההפעלה בדף המשחק יש התייחסות רק להתקנה ולא להפעלת המשחק עצמו והצלחתה (מעבר להתייחסות עם עדכון המשחק באמצעות הטלאי העברי "לאומית 99"), להפך:
מצד שני, סביר להניח שההוראות לא עודכנו עוד מ-2007-2008, כך שאני מניח שעוג לא ניסה את האפשרויות האחרות (שהוא "פיתח" בעצמו...).Og כתב:אני לא הצלחתי להפעיל את המשחק בXP. בהפעלה רגילה הוא נתקע לפני הכניסה למגרש ובמצב תאימות לחלונות 95/98 הוא אמנם עובד, אך לאט מאוד. לא ממש התעמקתי מעבר לזה, אם למישהו יש מה לחדש אשמח לשמוע על כך.