איך ניתן לשחזר את הגדרות SOUND BLASTER במשחקי מט"ח הישנים?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
AlmogI
איך ניתן לשחזר את הגדרות SOUND BLASTER במשחקי מט"ח הישנים?
בVIRTUAL PC עבור חלונות 95
Re: איך ניתן לשחזר את הגדרות SOUND BLASTER במשחקי מט"ח הישני
אפשר בעברית בבקשה?
-
ALMOGI
נכון שבמשחקי מט"ח או יותר נכון בלומדות של מט"ח יש הגדרות קול כקובץ נפרד? אז השאלה שלי היא איך לסדר שגם הדיבור וגם המוזיקה יעבדו חלק?
דבר ראשון למה אתה לא מפעיל אותם בדוסבוקס?
מה הבעיה להריץ את קובץ ההגדרות ולקנפג אותם בהתאם?
מה הבעיה להריץ את קובץ ההגדרות ולקנפג אותם בהתאם?
-
ALMOGI
בחלונות הנוכחי שיש לי או ב95? ואם התכוונת ב95 אז איך מתקינים שם DOSBOX? דרך אגב, יש לציין שההתקנה נעשית מתוך הדיסק המקורי של התוכנה
-
ALMOGI
בנוסף לכך, כשאני מנסה להגדיר את הקול והמוזיקה, אני מצליח להגדיר רק את המוזיקה ולגבי הקול התוכנה אומרת שאין את הדרייבר המתאים...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
למה שלא תגיד לנו איך קוראים ללומדה שאתה מנסה להתקין ותן לנו עליה קצת יותר פרטים?
אני לא חושב שיש אצלנו משהו של מט"ח שהוא מיועד לחלונות ולא ל-DOS (ואם אגב יש לך משהו שאין לנו, יש סיכוי טוב מאוד שנשמח שתעלה את זה כאן שיהיה אצלנו). ומשחקים שמיועדים ל-DOS רצוי להפעיל ב-DOSBox (ואפשר לעשות את זה בקלות דרך כל מערכת הפעלה. זה אמור להיות יותר נוח ופשוט מהפעלה באמצעות Virtual PC).
אני לא חושב שיש אצלנו משהו של מט"ח שהוא מיועד לחלונות ולא ל-DOS (ואם אגב יש לך משהו שאין לנו, יש סיכוי טוב מאוד שנשמח שתעלה את זה כאן שיהיה אצלנו). ומשחקים שמיועדים ל-DOS רצוי להפעיל ב-DOSBox (ואפשר לעשות את זה בקלות דרך כל מערכת הפעלה. זה אמור להיות יותר נוח ופשוט מהפעלה באמצעות Virtual PC).
-
ALMOGI
לגעת בשמיים לגעת ביקום
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם זו רמת הפירוט שאתה מוכן לתת, אז מה שאמרתי קודם זה כל מה שאני יכול להגיד (שים לב שקישרתי לך למדריך שימוש ב-DOSBox).
אם תרצה תשובה מפורטת יותר, תן צילומי מסך או משהו.
אם תרצה תשובה מפורטת יותר, תן צילומי מסך או משהו.
-
ALMOGI
של מה? של חלון ההגדרות או של המשחק?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
של חלון ההגדרות ושל תיקיית ההתקנה של המשחק.
אולי גם תמונה של התקליטור או העטיפה בשביל לדעת לאיזו מערכת הפעלה זה מיועד... אבל הייתי אומר שפשוט תנסה בדוסבוקס.
אולי גם תמונה של התקליטור או העטיפה בשביל לדעת לאיזו מערכת הפעלה זה מיועד... אבל הייתי אומר שפשוט תנסה בדוסבוקס.
יש לי את לגעת בשמיים, אכן זה משחק שמיועד לווינדוס.Radioactive Grandpa כתב:של חלון ההגדרות ושל תיקיית ההתקנה של המשחק.
-
ALMOGI
אמנם אני יודע שזה לא לפורום הזה, אבל יש לי כרגע בעיות עם הVIRTUAL PC וכן אין ביכולתי לספק את התמונות שאתה מבקש... לגבי תמונת הדיסק איך אני יכול לשלוח לך או להעלות תמונה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אם הורדת את Virtual PC מכאן, זה דווקא כן לפורום. אבל אולי יהיה פשוט יותר לנסות להפעיל אותו באמצעות חלונות 95 בדוסבוקס, אולי תצליח לפתור את הבעיות שלך ככה. בינתיים, אתה בטח מבין שאין לנו כלים לעזור לך כי אתה לא ממש מסביר את הבעיה.
תמונות אתה יכול להעלות לכל אתר אכסון תמונות ברשת (למשל Imgur) ולקשר כאן. אם התכוונת ל-CD Image, כנ"ל, לכל אתר אכסון קבצים ברשת, אבל אני מודיע מראש שאני לא אוכל לבדוק את העניין הזה אצלי.
תמונות אתה יכול להעלות לכל אתר אכסון תמונות ברשת (למשל Imgur) ולקשר כאן. אם התכוונת ל-CD Image, כנ"ל, לכל אתר אכסון קבצים ברשת, אבל אני מודיע מראש שאני לא אוכל לבדוק את העניין הזה אצלי.
-
ALMOGI
ראשית, תודה על עזרתך הרבה, הגדרות הקול תקינות עכשיו, רק השאלה שנותרה היא איך אני מכוון את זיכרון הRAM בדוסבוקס? המשחק אומר שאין מספיק זיכרון...
שנית, לגבי התמונות שאני מעלה, אני רק צריך לצרף בשבילך קישור כדי שתראה?
שנית, לגבי התמונות שאני מעלה, אני רק צריך לצרף בשבילך קישור כדי שתראה?