בבקשה עזרה- משחק עם דמות ממש קטנה במצרים העתיקה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מירב בבבב
בבקשה עזרה- משחק עם דמות ממש קטנה במצרים העתיקה
במשחק יש דמות ממש ממש קטנה שצריכה לעבור מכשולים שונים כדי להגיע לסמל (סמל החיים בהירוגליפים המצריים) ואז לעבור שלב. כל המשחק הוא על הרקע ובקונספט של מצרים העתיקה, כשכל שלב הוא עם סמל של הרוגליף אחר. המשחק מצריך חשיבה ותכנון על מנת לדעת איך לסדר את הסביבה כדי שהדמות תוכל להגיע אל הסמל. מדובר במשחק מקסים ואודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לו.. תודה
)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: בבקשה עזרה- משחק עם דמות ממש קטנה במצרים העתיקה
שלום מירב, קודם כל שאלה חשובה: האם מדובר במשחק חינוכי?
סתם. Super Solvers: Ancient Empires, אני מניח.
[עריכה]
בעצם אני לא כל-כך בטוח שזה מתאים. במיוחד כשחזרת והדגשת את זה שהדמות קטנה. אולי משהו מסדרת Pyramid Magic. ואולי תמצאי אותו ברשימת המשחקים בנושא מצרים במובי.
סתם. Super Solvers: Ancient Empires, אני מניח.
[עריכה]
בעצם אני לא כל-כך בטוח שזה מתאים. במיוחד כשחזרת והדגשת את זה שהדמות קטנה. אולי משהו מסדרת Pyramid Magic. ואולי תמצאי אותו ברשימת המשחקים בנושא מצרים במובי.
-
מירב בבבב
תודה על התגובה, בכל מקרה לא מצאתי את זה במה ששלחת.. ווזה לא משחק חינוכי
)
זה ממש מוזר כי נראה לי שזה משחק מוכר.. בקיצור תעלומה..
זה ממש מוזר כי נראה לי שזה משחק מוכר.. בקיצור תעלומה..
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
תוכלי להעריך שנה? נסי להיעזר בשרשור העוגן כדי להוסיף פרטים טכניים נוספים לתיאור שלך.
-
Or123
אני גם זוכרת את המשחק הזה ומנסה להיזכר בשמו כבר הרבה זמן!
אם זה עוזר, אני כמעט בטוחה שהוא מאתר MINICLIP, ועוד פרטים- זה ממש דומה למשחק "האנרגיה של אקנו" מי שמכיר, על אותו עיקרון רק עם דמות מיצרי חוקר.. ויש גם אפשרות ליצור שלבים משלך!.. מקווה שקידמתי קצת במציאת המשחק..
אם זה עוזר, אני כמעט בטוחה שהוא מאתר MINICLIP, ועוד פרטים- זה ממש דומה למשחק "האנרגיה של אקנו" מי שמכיר, על אותו עיקרון רק עם דמות מיצרי חוקר.. ויש גם אפשרות ליצור שלבים משלך!.. מקווה שקידמתי קצת במציאת המשחק..
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גם זה לא ממש מתאים לתיאור.