השתלשלות הדברים הרלוונטיים:
Radioactive Grandpa כתב:אם כבר הגבת כאן, מה אתה אומר על זה?
Radioactive Grandpa כתב:נראה לי שהגיע הזמן שהוא יהיה באתר.
R.G][/color][/size]
אבל גורדי, הוא לא קיים שם במלאי(אגב, גם גרים פנדנגו לא קיים יותר במלאי).
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Radioactive Grandpa כתב:אם כבר הגבת כאן, מה אתה אומר על זה?
Radioactive Grandpa כתב:נראה לי שהגיע הזמן שהוא יהיה באתר.
R.G][/color][/size]
אבל גורדי, הוא לא קיים שם במלאי(אגב, גם גרים פנדנגו לא קיים יותר במלאי).

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד. זה בדיוק מה שאני רשמתי: שני המוצרים לא קיימים במלאי באופן מפורש. גם לגבי הרקולס רשום במפורש באתר שגורדי קישר שהוא לא במלאי באף סניף שלהם.Radioactive Grandpa כתב:כן. אולי כדאי שתקרא שם בשרשור קצת יותר, עידן (מכאן).
אבל!
נראה שפריק החליטו להיות הוגנים וכעת מופיע שם במפורש שהמוצר אזל, הוא אפילו לא מוצג כמוצע למכירה באופן פיקטיבי כלשהו (יש להם בכל זאת קצת תוכן שם בעמוד, סיקור וכאלה, אז מובן שהם לא מורידים אותו). גורדי, זה משנה את העמדה שלך לגביו?

אני לא מבין מה הקישור הזה בא להוכיח. גם שם הוא מופיע כ"חסר" בכל הסניפים.Radioactive Grandpa כתב:אבל בעצם זה לא משנה... ארורים.

מי מוכיח? מה מוכיח? המתרגם שלי לשפה מובנת שוב מתרשל בתפקידו?Octarine כתב:אני לא מבין מה הקישור הזה בא להוכיח
סליחה אם זה קצת לא קשור, (בייחוד אחרי שהמשיכו פה לדבר על אנטיוירוסים), אבל אני נדחף פה עוד קצת :Gordi כתב:עדיין לא מת על הרעיון הזה, חברים, מצטער...

די ניחשתי שתפצל, אבל אני מתעצל לחשוב על נושא להודעה, ואתה אחלה פצלן שבעולם...Radioactive Grandpa כתב:פצלתי מכוון שחלק ה-on-topic סרב להיחתם. מתנצל על הערות הביניים שהוצאו מהקשרן ההקשרי...
אחינו, זו דוגמה שאי פעם עמדה למבחן? גורדי התנגד לכלול את Extreme Pinball באתר? אני לא הייתי חושב שתהיה בעיה עם מקרה כזה.

עוד מחמאה ייחודית נוספה לאמתחתי כאן.brother34 כתב:אתה אחלה פצלן שבעולם...
לא יודע. שכמעט כולם סווגו -?- למרות שהם עונים בצורה די מובהקת על ההגדרה הקלאסית של "ארקייד"?brother34 כתב:חידה לממתקדמים : מה הבעיה בפינבולים ברשימה?
זה מזכיר לי בדיחה.Radioactive Grandpa כתב:(כן, אני כזה אחלה פצלן - שאוקטרין חולם עלי סיוטים בלילות.)