Pc speaker של פעם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Pc speaker של פעם
שבת שלום ...
מה המצב ? לפני שניגש לנושא של ההודעה , רציתי לבקש שקצת תסלחו לי על זה שאני באתי רק לבקש עזרה מבלי לתת עזרה ... בתקופה האחרונה ניסיתי לעזור בפורום וגיליתי שיש פה אחלה צוות שלם שעונה טיק טק ותשובות לעניין עם כל הידע שצריך ואפילו יותר ! (קחו את זה כמחמאה) ... אז הרגשתי טיפש לעומת השפיצים שיש כאן ולא היה לי מה לחדש ...
אוקי לעניינינו ..
זוכרים במקרה את הפי סי ספיקר של פעם ? אם תשימו לב למשל במשחקים "דייב המסוכן" ו"באמפי" היה סאונד אחר .. יותר יפה בעיני .. כשדייב היה לוקח את הגביע היה צליל ארוך כזה ויותר יצירתי(לא הסלסול המזייף של דוס בוקס) ... וגם האפקטים של באמפי בתזוזה שלו היו נשמעים אחרת .. יותר טוב ... והיום בדוס בוקס , אומנם יש לו את הכרטיסי קול הישנים והטובים אבל עדיין בשני המשחקים האלה הסאונד נשמע לי קצת קקה וזה מוריד את החשק לשחק ...
?
מה המצב ? לפני שניגש לנושא של ההודעה , רציתי לבקש שקצת תסלחו לי על זה שאני באתי רק לבקש עזרה מבלי לתת עזרה ... בתקופה האחרונה ניסיתי לעזור בפורום וגיליתי שיש פה אחלה צוות שלם שעונה טיק טק ותשובות לעניין עם כל הידע שצריך ואפילו יותר ! (קחו את זה כמחמאה) ... אז הרגשתי טיפש לעומת השפיצים שיש כאן ולא היה לי מה לחדש ...
אוקי לעניינינו ..
זוכרים במקרה את הפי סי ספיקר של פעם ? אם תשימו לב למשל במשחקים "דייב המסוכן" ו"באמפי" היה סאונד אחר .. יותר יפה בעיני .. כשדייב היה לוקח את הגביע היה צליל ארוך כזה ויותר יצירתי(לא הסלסול המזייף של דוס בוקס) ... וגם האפקטים של באמפי בתזוזה שלו היו נשמעים אחרת .. יותר טוב ... והיום בדוס בוקס , אומנם יש לו את הכרטיסי קול הישנים והטובים אבל עדיין בשני המשחקים האלה הסאונד נשמע לי קצת קקה וזה מוריד את החשק לשחק ...
?
Re: Pc speaker של פעם
אין לי מושג על מה אתה מדבר...אפשר לשמוע את הסאונדים של הפי סי ספיקר דרך הכרטיס קול בזכות דוסבוקס ולדעתי הוא עושה עבודה מצוינת בנושא הזה
ונראה לי שאפשר לשאול את השאלה גם בלי להזכיר הפרשות
ונראה לי שאפשר לשאול את השאלה גם בלי להזכיר הפרשות
א. סליחה על הסגנון כתיבה ..
ב. הבאתי קישור : http://www.youtube.com/watch?v=Jle4MqYfHXU" target="_blank
מה דעתך ?
ב. הבאתי קישור : http://www.youtube.com/watch?v=Jle4MqYfHXU" target="_blank
מה דעתך ?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ממתי זו אחת מהדרישות לבקש כאן עזרה?.. אתה כמובן מוזמן לבקש עזרה בכל פעם שתרצה, וגם לנסות לעזור בכל פעם שמתחשק לך, גם כשנראה לך שיש אחרים שעשויים לדעת יותר.Godan כתב:רציתי לבקש שקצת תסלחו לי על זה שאני באתי רק לבקש עזרה מבלי לתת עזרה .....
"סאונד נשמע קצת קקה" זה להזכיר הפרשות?dj_anubis כתב:נראה לי שאפשר לשאול את השאלה גם בלי להזכיר הפרשות
סף הרגישות פה גבוה ממה שחשבתי...
לעניין, אני כבר לא יכול לזכור צלילים אותנטיים מה-PC Speaker מלפני למעלה מ-20 שנה. חוץ מ"בחר אחת מן האפשרויות" ועוד כמה דברים כאלה, צלילי ה-PC Speaker שאני זוכר הם כבר אחרי ההדמייה של דוסבוקס. אני לא זוכר ששמעתי טענה כזו שההדמיה לא מוצלחת/מדוייקת. בוידאו שקשרת אליו צליל הגביע באמת נשמע אחר, אבל הוא פשוט נשמע צורם (בטח לא "יותר יצירתי" לעומת הצליל בדוסבוקס). מצד שני אולי זה רק עניין של ההקלטה.
מה השאלה שלך בעצם?
בסרטון שאליו קישרת נראה שהשתמשו בשיטת הפעלה שונה מדוסבוקס. אני לא חושב שיש מישהו מאיתנו שמצוי בה, ואתה יכול לבקש ממעלה הסרטון הפניה להדרכה אם זה חשוב לך.
לחילופין, אם מעניין אותך לדעת מה טיב ההדמייה של ה-PC Speaker בדוסבוקס, אם יש התייחסות להבדל בין ההדמייה להפעלה האותנטית ואם עוד אנשים התייחסו לזה, אני מניח שתמצא את המידע הרלוונטי בויקי או בפורומים הרשמיים.
וואלה שמע תודה רבה RG
איזו תשובה מספקת מכל הלב עם עומק ותוכן רגשי נתת ...
הכנסת אותי לנוסטלגיה אמיתית ...
כן האותנטיקה האותנטיקה של דוס ... מה לעשות ...
אולי אני לא כל כך מבוגר ... אבל הספקתי לשמוע את הצלילים האותנטים האלה בתור ילד וזו בהחלט הייתה חוויה אחרת ...
מה שראית בסרטון זה כנראה אם ננסה לשער , הצליל האותנטי של הפי סי ספיקר בדוס, שמקבל REVERB ו -ECHO מלוחות האם שזה נשמע מתכתי / רובוטי/ עם אוקטבה נוספת חחח .. יפיפה לטעמי ..
אבל למי אני מבלבל את המוח ... זאת בסה"כ אהבה לסאונד וסוג של שריטה .. ובהחלט אני לא מאשים את אלה שאין להם מושג מאיפה הבאתי את זה ...
אני אוהב את דוס בוקס מאוד .. התוכנה הזאת הצילה את כולנו ולא התכוונתי להעליב אותה ... אני חושב שזה יהיה טרחה ושיגעון אמיתי לקנות מחשב דוס נטו עם פי ספיקר ממש כמו פעם לחזור אחורה בזמן ...
אבל אתה צודק ... אולי באחד מן הימים אני אמצא איזה PATCH או משהו כזה ואני חושב שכדאי להסתפק בהדמיה ... היא דווקא בסדר ..
איזו תשובה מספקת מכל הלב עם עומק ותוכן רגשי נתת ...
הכנסת אותי לנוסטלגיה אמיתית ...
כן האותנטיקה האותנטיקה של דוס ... מה לעשות ...
אולי אני לא כל כך מבוגר ... אבל הספקתי לשמוע את הצלילים האותנטים האלה בתור ילד וזו בהחלט הייתה חוויה אחרת ...
מה שראית בסרטון זה כנראה אם ננסה לשער , הצליל האותנטי של הפי סי ספיקר בדוס, שמקבל REVERB ו -ECHO מלוחות האם שזה נשמע מתכתי / רובוטי/ עם אוקטבה נוספת חחח .. יפיפה לטעמי ..
אבל למי אני מבלבל את המוח ... זאת בסה"כ אהבה לסאונד וסוג של שריטה .. ובהחלט אני לא מאשים את אלה שאין להם מושג מאיפה הבאתי את זה ...
אני אוהב את דוס בוקס מאוד .. התוכנה הזאת הצילה את כולנו ולא התכוונתי להעליב אותה ... אני חושב שזה יהיה טרחה ושיגעון אמיתי לקנות מחשב דוס נטו עם פי ספיקר ממש כמו פעם לחזור אחורה בזמן ...
אבל אתה צודק ... אולי באחד מן הימים אני אמצא איזה PATCH או משהו כזה ואני חושב שכדאי להסתפק בהדמיה ... היא דווקא בסדר ..
נערך לאחרונה על ידי Godan ב ב' אפריל 29, 2024 8:46 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Reverb, Echo... אוקי...Godan כתב:.... הצליל האותנטי של הפי סי ספיקר בדוס, שמקבל REVERB ו -ECHO מלוחות האם שזה נשמע מתכתי / רובוטי/ עם אוקטבה נוספת חחח .. יפיפה לטעמי ..
לי זה פשוט נשמע מקור שמנסה להפיק גל קול עם טווח תדירויות רחב ממה שמסוגל לו ה-Output או ה-Input של המערכת המקליטה, מה שכנראה מוביל להצפה של התדירויות האחרות שמתקבלת כצרימה. אבל אני לא מומחה באקוסטיקה...
כמו שאמרתי, הבחור שהקליט את הסרטון השתמש באמצעי אחר, ככל הנראה לי לא מחשב עתיק עם דוס אמיתי, אלא דיסקט אתחול או משהו כזה. אולי הוא יוכל להדריך אותך כיצד לעשות זאת אצלך במחשב הנוכחי בלי להשתגע עם קניה של מחשבים עתיקים.
" לי זה פשוט נשמע מקור שמנסה להפיק גל קול עם טווח תדירויות רחב ממה שמסוגל לו ה-Output או ה-Input של המערכת המקליטה, מה שכנראה מוביל להצפה של התדירויות האחרות שמתקבלת כצרימה "
עכשיו אחרי שאמרת את זה ... זה נשמע לי הרבה יותר נכון והגיוני ... אתה בהחלט מומחה מבחינתי ..
מסתבר שדווקא הסאונד של דוס בוקס עוד יותר מקצועי עם מיטב התדרים של הספיקר אבל אני .. רציתי משהו קלאסי חחח .. אפילו נהנתי לשחק ב-CGA חחח
עכשיו אחרי שאמרת את זה ... זה נשמע לי הרבה יותר נכון והגיוני ... אתה בהחלט מומחה מבחינתי ..
מסתבר שדווקא הסאונד של דוס בוקס עוד יותר מקצועי עם מיטב התדרים של הספיקר אבל אני .. רציתי משהו קלאסי חחח .. אפילו נהנתי לשחק ב-CGA חחח
נערך לאחרונה על ידי Godan ב ב' אפריל 29, 2024 8:48 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני זוכר את הסאונד שהיה לי ב286 בזמנו ובאמת שלדעתי דיסבוקס עושה עבודה מצוינת, אל תשכח גם את הווליום הקבוע שהיה לPC SPEAKER אי אפשר לשנות VOLUME, היו משחקים שה"מוזיקה" בהם פשוט הייתה זוועה
דוסבוקס תוכנה מצוינת, לי היה בזמנו מסך CGA ובזכות דוסבוקס אפשר באמת לקבל את החוויה של פעם, בעיניי אין שום יתרון למחשב ישן על דוסבוקס, האמולציה שהדוסבוקס עושה מאוד מדויקת, אתה באמת יכול לשחק בידיעה שאתה לא מפסיד כלום
דוסבוקס תוכנה מצוינת, לי היה בזמנו מסך CGA ובזכות דוסבוקס אפשר באמת לקבל את החוויה של פעם, בעיניי אין שום יתרון למחשב ישן על דוסבוקס, האמולציה שהדוסבוקס עושה מאוד מדויקת, אתה באמת יכול לשחק בידיעה שאתה לא מפסיד כלום
חשבתם שויתרתי ? חחחח
הנה זה
כנסו , תלחצו DOWNLOADS , "דוסבוקס 7 בניות" , גלגלו למטה בחרו "פור ווינדוס" ותורידו את שני הקבצים הללו ותתקינו את זה בנפרד לדוסבוקס שכבר קיים אצליכם... ה"סטאפ" מתקין את זה , והחבילה המקובצת הזאת עוד לא ידוע לי מה היא עושה..
מבחינתי אתם יכולים לקרוא לזה "הגרסה הכי מעודכנת והכי מדוייקת שאני מכיר נכון לעכשיו"
תעשו חיים ... (אני עושה)
כנסו , תלחצו DOWNLOADS , "דוסבוקס 7 בניות" , גלגלו למטה בחרו "פור ווינדוס" ותורידו את שני הקבצים הללו ותתקינו את זה בנפרד לדוסבוקס שכבר קיים אצליכם... ה"סטאפ" מתקין את זה , והחבילה המקובצת הזאת עוד לא ידוע לי מה היא עושה..
מבחינתי אתם יכולים לקרוא לזה "הגרסה הכי מעודכנת והכי מדוייקת שאני מכיר נכון לעכשיו"
תעשו חיים ... (אני עושה)
נערך לאחרונה על ידי Godan ב ב' אפריל 29, 2024 8:51 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Godan כתב:את אומרת שיש ילדים פסיכים בפורום הרשמי של דוסבקוס שהחליטו לתכנת ולבנות
גרסאות משלהם לדוסבוקס
לא בטוח שהם ילדים, לפחות לא מבחינת הגילGodan כתב:מצאתי גרסה לא רשמית של ילדים מהפורום
בכל מקרה, טוב לראות שהסתדרת ותודה שחזרת לדווח!