עזרה בריימן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- שלום תפוזי
- משתמש רשום

עזרה בריימן
אני מחפש קוד של ריימן 1,שבו ריימן יכול לרחף בלי הפסקה,כמו שיש בשלב מאוחר יותר במשחק.
מוזר,אבל אולי אפשרי,כי יש דברים נסתרים,וצריך לגלות אותם ...
מוזר,אבל אולי אפשרי,כי יש דברים נסתרים,וצריך לגלות אותם ...
נערך לאחרונה על ידי שלום תפוזי ב ב' אפריל 01, 2013 9:22 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: בקשה קצת שנויה במחלוקת
ראיתי באינטרנט שיש את הקוד הזה: en5gol2g
כתוב שהקוד אמור לתת לריימן את כל הכוחות/יכולות,ניסית אותו במקרה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא ידעתי שמתקיימת מחלוקת על הבקשה הזו...
[גורדי, מאחר שהמשחק כבר נמצא באתר ולא רק בשת"ק, כדאי להעתיק אותם למדור הצ'יטים.]
ולא, הצ'יט הזה מעניק רק את הכוחות הקבועים. לא את הזמניים (כוח הסופר-הליקופטר וזרעי הקסם).
תפוזי, לא קיים צ'יט מובנה כזה במשחק. אבל אם זה ממש חשוב לך, אפשר לבצע את זה באמצעות פריצה של המשחק.
אתה יכול לראות כאן הדגמה של מנוע-צ'יטים שנבנה ע"י Jaxxckle (ובלי שום קשר, הבחור הוא שחקן ריימן מדהים, ויש לו בערוץ שלבים מופרעים שהוא בנה ב-Rayman Designer והוא מבצע אותם באופן מרהיב), ושהפונקציה הזו קיימת בו. אתה יכול לנסות לפנות אליו. מישהו בתגובות שם שאל את אותה שאלה לפני חודש.
פעמיים לא. הצ'יטים האלו לא עובדים על הגרסאות באתר, והגרסאות הנפוצות בכלל לדעתי. הצ'יטים שעובדים הם אלו.M@gneT0 כתב:ראיתי באינטרנט שיש את הקוד הזה: en5gol2g
[גורדי, מאחר שהמשחק כבר נמצא באתר ולא רק בשת"ק, כדאי להעתיק אותם למדור הצ'יטים.]
ולא, הצ'יט הזה מעניק רק את הכוחות הקבועים. לא את הזמניים (כוח הסופר-הליקופטר וזרעי הקסם).
תפוזי, לא קיים צ'יט מובנה כזה במשחק. אבל אם זה ממש חשוב לך, אפשר לבצע את זה באמצעות פריצה של המשחק.
אתה יכול לראות כאן הדגמה של מנוע-צ'יטים שנבנה ע"י Jaxxckle (ובלי שום קשר, הבחור הוא שחקן ריימן מדהים, ויש לו בערוץ שלבים מופרעים שהוא בנה ב-Rayman Designer והוא מבצע אותם באופן מרהיב), ושהפונקציה הזו קיימת בו. אתה יכול לנסות לפנות אליו. מישהו בתגובות שם שאל את אותה שאלה לפני חודש.
- שלום תפוזי
- משתמש רשום

שמתי לב כי הקודים של ריימן דומים מאד אחד לשני,כולם מתחילים ב ray ואז רשום את תיאור פעולת הקוד. אם כך,
יש סבירות גבוהה למדיי לעוד קודים,כלומר,אפשרי ביותר שאהיה קודים שמתארים את פעולת הסופר הליקופטר וזרעיי הקסם.
ובכלל איך אנשים מצאו את הקודים,זה חייב להיות ממקור מסוים, יכול להיות שאיש שעבד בחברת יוביסופט הדליף את הקודים לרשת ?
האם יש מקור רשמי של הקודים של ריימן ? ואיך בכלל פורצים את ריימן המסכן שלנו ?
קצת יותר מדי שאלות הא? טוב נו,השתדלתי לקצר כמה שיותר...
יש סבירות גבוהה למדיי לעוד קודים,כלומר,אפשרי ביותר שאהיה קודים שמתארים את פעולת הסופר הליקופטר וזרעיי הקסם.
ובכלל איך אנשים מצאו את הקודים,זה חייב להיות ממקור מסוים, יכול להיות שאיש שעבד בחברת יוביסופט הדליף את הקודים לרשת ?
האם יש מקור רשמי של הקודים של ריימן ? ואיך בכלל פורצים את ריימן המסכן שלנו ?
קצת יותר מדי שאלות הא? טוב נו,השתדלתי לקצר כמה שיותר...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שאלות חמודות שאלת. מזכירות לי קצת מחשבות שהיו לי כשהייתי ילד (בתחילת המחצית השניה של המאה ה-19).
איך מתגלים ונפוצים צ'יטים? אני מניח שמשני מקורות עיקריים. הראשון הוא החברות עצמן, שמפרסמות או מוסרות את זה מכל מיני סיבות (למגזינים, כחלק מהשיווק; למבקרים, כדי שיוכלו לסיים/לחוות את המשחק בקלות ובמהירות ולכתוב עליו; סתם ככה, כדי למנוע סחר פיראטי במידע הזה בתקופות שזה עוד היה רלוונטי, או כדי להרוויח מזה בעצמן). השני הוא משתמשים מתקדמים שעושים שימוש בכל מיני כלים כדי לסרוק את מבנה המשחק והתגובות שלו לקלטים מסוימים. אני באמת לא מבין בזה (אולי עוג יוכל לספר לנו על זה אם הוא ירצה). בחיפוש בגוגל אפשר למצוא דיונים של אנשים שמתפלפלים בשאלה הזו (שרובם יודעים לנחש בערך כמוני).
איך מתגלים ונפוצים צ'יטים? אני מניח שמשני מקורות עיקריים. הראשון הוא החברות עצמן, שמפרסמות או מוסרות את זה מכל מיני סיבות (למגזינים, כחלק מהשיווק; למבקרים, כדי שיוכלו לסיים/לחוות את המשחק בקלות ובמהירות ולכתוב עליו; סתם ככה, כדי למנוע סחר פיראטי במידע הזה בתקופות שזה עוד היה רלוונטי, או כדי להרוויח מזה בעצמן). השני הוא משתמשים מתקדמים שעושים שימוש בכל מיני כלים כדי לסרוק את מבנה המשחק והתגובות שלו לקלטים מסוימים. אני באמת לא מבין בזה (אולי עוג יוכל לספר לנו על זה אם הוא ירצה). בחיפוש בגוגל אפשר למצוא דיונים של אנשים שמתפלפלים בשאלה הזו (שרובם יודעים לנחש בערך כמוני).
זה כשל לוגי מעניין. העובדה שנראית חוקיות ברורה לצ'יטים של משחק מסוים לא אומרת שום דבר על הסבירות של קיומם של צ'יטים נוספים. היא רק אומרת שאם יצא איכשהו שרק חלק מהצ'יטים המובנים הקיימים במשחק הם אלו שכל הזמן הופצו ברשת במהלך השנים, אז יתכן שאפילו המשתמש ההדיוט יוכל לנחש את השאר. מבחינה הזו זה אפילו מוריד במשהו את הסבירות לקיומם של צ'יטים נוספים.שלום תפוזי כתב:שמתי לב כי הקודים של ריימן דומים מאד אחד לשני,כולם מתחילים ב ray ואז רשום את תיאור פעולת הקוד. אם כך,
מה זה אמור להביע?שלום תפוזי כתב:ואיך בכלל פורצים את ריימן המסכן שלנו ?
- שלום תפוזי
- משתמש רשום

(עזוב זה שטויות במיץ). בכל מקרה,אפשר בבקשה קישור למדריך פריצת המשחק של ריימן ?מה זה אמור להביע?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: עזרה בריימן
כמו שאמרתי, פנה אל Jaxxckle (מעלה הסרטון שאליו קישרתי בתגובתי הראשונה) ובקש ממנו הפניה להורדת מנוע הצ'יטים ולהדרכה. אני עצמי מעולם לא התעסקתי בזה. אתה יכול לנסות דרך YouTube או דרך הפורום הזה:
http://z15.invisionfree.com/Tehrunescape455/index.php" target="_blank
אני מקווה שיש לך חוש טכני טוב (וכמובן אנגלית סבירה), כי מכמה הודעות שראיתי שם אני מבין שמה שהוא בנה לא הכי ידידותי למשתמש, אלא מיועד למשתמשים מתקדמים.
בכל אופן, הייתי מציע לך לא להשתמש בזה אלא אחרי שסיימת את המשחק. עם המנוע הזה אפשר ממש לקרוע למשחק ת'צורה. זה כבר לא "לשחק בריימן".
http://z15.invisionfree.com/Tehrunescape455/index.php" target="_blank
אני מקווה שיש לך חוש טכני טוב (וכמובן אנגלית סבירה), כי מכמה הודעות שראיתי שם אני מבין שמה שהוא בנה לא הכי ידידותי למשתמש, אלא מיועד למשתמשים מתקדמים.
בכל אופן, הייתי מציע לך לא להשתמש בזה אלא אחרי שסיימת את המשחק. עם המנוע הזה אפשר ממש לקרוע למשחק ת'צורה. זה כבר לא "לשחק בריימן".