שלום חברים,
העלתם נקודה מעניינת - אכן ניסיתי ב-DosBox רגיל (כלומר מערכת 3.11 עפ"י המדריך שקיים באתר, אשר בו ניתן להוריד את האימולטור בעברית ומוכן לשימוש), ואכן לאחר התקנת המשחק הדבר הראשון שהופיע הוא שצריך להריץ FILESHARING.EXR או משהו כזה (יתכן שאני לא מדייק). ניסיתי למצוא אותו במערכת המדומה, אבל לא מצאתי אותו, גם לא בתקיית ה-WINDOWS. בלי למצוא אותו, לחצתי על האייקון של המשחק והתחלתי לקבל שרשרת של שגיאות - בעיה ב-CD, חסר קובץ X, חסר קובץ Y וכ'ו, שמצריך אותי ללחוץ בערך 5-6 פעמים על 'אישור' כדי לסיים את השגיאה המתמשכת. כמובן שצריך לומר שאחרי התקנת ורדית בשיטה הזו של מערכת 3.11, אני מתבקש להתקין גם את WINDOWS המדומה. לא יודע אם זה אמור לקרות או לא, אני מניח שכן.
הורדתי את כל שלושת הגירסאות המופיעות באתר והשתמשתי בהן הן במערכת DosBox של חלונות 95 (כפי שמופיע במדריך שבאתר) והן במערכת של 3.11 כפי שכתבתי הנ"ל וכפי שמופיע במדריך שבאתר. אינני יודע לומר אם הן גירסאות שיתוף-קבצים או לא. בעבר (לפני כשנה) הורדתי מאותם קישורים בדיוק, את אותם קבצים, והצלחתי להפעיל אותם על מערכת XP 32 BIT בכונן דיימון טולס (כי הכונן תקליטורים שלי לא קרא דיסקים באותה תקופה ולכן לא יכולתי להפעיל את הדיסקים של המשחק שברשותי), וזה עבד, רק היתה את השגיאה של קובץ wings32.dll, אבל עקבתי אחרי המדריך וזה הסתדר.
מכל מקום, יש לי גם את שלושת הדיסקים, מדובר בדיסקים עגולים ותאריך יציאת המשחק ב-1997, ואני זוכר שנהגתי לשחק את זה על חלונות 95 (עובדים בודאות - נוסו על המחשב הישן שלי ושלושתם עובדים) כך שיש לי אפשרות לשים אותם בכונן התקליטורים ולהפעיל את המשחק פיזית (מצאתי באתר מדריך לזה, אבל אני מתקשה להבין לעקוב אחריו, הוא קשה). הבעיה היא כמובן שבמערכת WIN7 של 64 ביט לא ניתן להפעיל אותם אותם, מקבל שגיאה, וגם ניסיון לפתור את זה במצב תאימות לא צולח.
נתקלתי בתוכנות בשם XP MODE ו-VMWARE. זה בעייתי לי להשתמש בהן בשביל משחק אחד בלבד שאני רוצה להתקין, ולכן אשמח למצוא פיתרון ב-DosBox. אני כנראה מפספס משהו, אולי צריך לשנות משהו ב-NOTEPAD. יש פה שירשור מלפני כשנה שם נכתב ע"י המנהל Og משהו בהקשר
viewtopic.php?f=2&t=19091&start=30" target="_blank . ניסיתי וזה לא עבד לי. יכול להיות שעשיתי את זה לא נכון.
אחכה לתגובות.
תודה!