בעיה במשחק סינמה קיד 2 בוינדוס 7

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Kismet

בעיה במשחק סינמה קיד 2 בוינדוס 7

שליחה על ידי Kismet »

שלום לכולם!
רציתי להזכר בנוסטלגית סינמה קיד 2, אממה, נתקלתי במדריכים לא מאוד ידידותיים לאדם הפשוט ואני די תקוע.
הבנתי שכדי להריץ את המשחק בוינדוס 7 צריך להוריד את הDOSBOX הזה, גררתי את אייקון המשחק לאייקון התוכנה הזו כמו שרשום, נפתח חלון שחון עם כתוביות לבנות (בסגנון ממש ישן) שיש מעין לוגו של מסע אל העבר, למטה יש קו תחתון מהבהב, כמו האלה בוורד, שמחכים שאני ארשום משהו. אז בכל פעם שאני מנסה ללחוץ על משהו במקלדת זה רושם לי:
C:\>win SETUP.EXE
Illegal command: win.

C:\>
והקו המהבהב מופיע שנית ליד ה-C התחתון. לא נראה שהמשחק יפעל מהמצב הזה, וגם די נראה כאילו אני עושה משהו לא נכון שאין לי מושג מהו... אודה לכם מאוד לעזרה!
דור :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: בעיה במשחק סינמה קיד 2 בוינדוס 7

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

היי דור,
דבר ראשון, המשחק מיועד לחלונות ולא לדוס, ולכן השימוש ב-DOSBox כפי שאנחנו מסבירים אותו עבור משחקי DOS, הוא לא הפתרון.
אם החלונות 7 שלך היא מערכת 32bit, נסה הפעלה ישירה. אם זה לא עובד, נסה לשנות את מצבי התאימות. ואם זה לא עובד או שיש לך מערכת 64bit, נסה את שאר הפתרונות המוצעים למשחקי חלונות במדור העזרה.

דבר שני, הושקעו הרבה מאמצים במדריכים שמוצעים כאן באתר, ובהחלט תמיד אפשר להשתפר. אז בהנחה שאתה לא מנסה להעליב אותנו כשאתה אומר שהם "לא מאוד ידידותיים", נשמח לביקורת יותר בונה.
Kismet

שליחה על ידי Kismet »

תודה רבה על המענה!
חלילה, לא התכוונתי להעליב. זו היתה ביקורת קצרה מתוך רגשות תסכול. אולי בהמשך אכתוב המלצות לשיפורים, שבעיני חשובים ביותר לפורום אגדי שכזה.
יש לי מחשב 64 ביט. לפי הדברים שלך אני מבין שאני לא יכול להשתמש בשיטה של מצבי התאימות, ולכן אני יכול להשתמש או בVirtual PC או בהפעלת משחקי חלונות 16 ביט.
אני פשוט רוצה להפעיל את המשחק ולשחק בצורה קלה ויעילה... מה היית ממליץ לי לנסות?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני פחות מצוי בענייני האמולציה/וירטואליזציה של חלונות אז המלצות ממני הן לא הכי... מומלצות. (חה חה)
הייתי מנסה את חבילת חלונות 3.11 ב-DOSBox כי לטעמי השימוש בדוסבוקס פשוט ונוח, ולא דורש התקנות על המחשב. את Virtual PC מעולם לא נסיתי, והוא תמיד נחשב כאן לפתרון מסובך יותר. אבל זה רק בהנחה שהמשחק בכלל רץ על חלונות 3.11 ולא דורש חלונות 95. אם הוא כן דורש חלונות 95, אפשר לנסות את חבילת חלונות 95 ב-DOSBox (המדריך עדיין בשלבי בנייה). היא גם שיטה מסובכת יותר מהחבילה של 3.11, אבל אני אישית הייתי פונה לנסות אותה לפני שהייתי הולך על Virtual PC.
אולי תעדיף לחכות לתשובה מ-Og.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יוצר הסרטים של ספיידר-מן עובד ללא בעיות בחבילת חלונות 3.11 ב-DOSBox.
Kismet

שליחה על ידי Kismet »

תודה על העזרה, אך ניסיתי וזה עדיין לא פועל. כשאני טוען את המשחק (קובץ EXE) באמצעות הDOSBOX הזה, מופיע לי ממש "הבזק" קצר של מסך שחור וחוזר לי לתפריט "מנהל הקבצים".
ניסיתי להיכנס לתיקיית המשחק, לחפש קובץ אחר לטעון, ניסיתי את קובץ GO.BIT - פותח לי חלון שכתוב בו מסע אל העבר וכל כפתור שאני לוחץ עליו סוגר לי את המסך ומחזיר אותי ל"מנהל הקבצים".
נשמע לי מעט מוזר שאמרת לי שזה משחק של וינדוס ואי אפשר להשתמש בDOS בשביל לפתוח, אבל בתגובה אח"כ אמרת שהתוכנה הזו של ה3.11 כן תעבוד... יש סיכוי שנפלה פה טעות?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אין שום טעות, המשחק עולה מצוין כפי שרשמתי. בוא נתחיל בטראבלשוטינג. אם תישאר איתי, אני בטוח שנמצא את הבעיה.

במקרה הספציפי הזה, תמונה שווה הרבה יותר מ1000 מילים, אז בבקשה תעלה תמונה של תיקיית המשחק במנהל הקבצים של חלונות 3.11 ומשם נמשיך.
אם אתה לא יודע איך לצלם תמונה או איך להעלות תמונה, תשאל.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Kismet כתב:נשמע לי מעט מוזר שאמרת לי שזה משחק של וינדוס ואי אפשר להשתמש בDOS בשביל לפתוח, אבל בתגובה אח"כ אמרת שהתוכנה הזו של ה3.11 כן תעבוד... יש סיכוי שנפלה פה טעות?
אמרתי ש-DOSBox כפי שאנחנו מסבירים אותו עבור משחקי DOS לא יעבוד. אבל בשימוש בחבילה המדוברת, זה משחק בתוך חלונות בתוך DOS בתוך חלונות... :wink:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא