Virtual PC
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דניאל123587
Virtual PC
שלום, לפני כמה ימים ביקשתי עזרה לגבי משחק שרציתי להתקין והפנו אותי ל VPC : http://www.old-games.org/virtualpc.php#n02" target="_blank
יש לי רק שאלה אחת, יש לי WIN7 לכן לפי המדריך נאלצתי להוריד VPC 2007 SP1 וכן עשיתי, האם אני יוכל להשתמש בקובץ הדיסק הקשיח שמכיל את WIN95 שכותב המדריך העלה
למרות שיש לי את 2007 שיש בו רק את WIN98?
דרך אגב, רציתי לדעת יש סיכון בשימוש בתוכנה הזאת? איך הולך הקטע של המקום, זה ייצור לי מחיצה נוספת בכונן הקשיח או שהכל הולך דרך התוכנה ואין שום שיבוש במחשב עצמו?
תודה לעוזרים!
יש לי רק שאלה אחת, יש לי WIN7 לכן לפי המדריך נאלצתי להוריד VPC 2007 SP1 וכן עשיתי, האם אני יוכל להשתמש בקובץ הדיסק הקשיח שמכיל את WIN95 שכותב המדריך העלה
למרות שיש לי את 2007 שיש בו רק את WIN98?
דרך אגב, רציתי לדעת יש סיכון בשימוש בתוכנה הזאת? איך הולך הקטע של המקום, זה ייצור לי מחיצה נוספת בכונן הקשיח או שהכל הולך דרך התוכנה ואין שום שיבוש במחשב עצמו?
תודה לעוזרים!
Re: Virtual PC
כן.דניאל123587 כתב:האם אני יוכל להשתמש בקובץ הדיסק הקשיח שמכיל את WIN95 שכותב המדריך העלה למרות שיש לי את 2007 שיש בו רק את WIN98?
הכל דרך התכנה, היא עושה אמולציה של מערכת קבצים והכונן הקשיח שלה הוא קובץ על הכונן הקשיח שלך.דניאל123587 כתב:רציתי לדעת יש סיכון בשימוש בתוכנה הזאת? איך הולך הקטע של המקום, זה ייצור לי מחיצה נוספת בכונן הקשיח או שהכל הולך דרך התוכנה ואין שום שיבוש במחשב עצמו?
-
דניאל123587
תודה על התשובה, אז מה בעצם זה משנה אם זה דיסק קשיח של95 ואני שם אותו על 98?
התוכנה הזאת בטוחה מבחינת המחשב? לא צפויות בעיות עקב ההתקנה שלה? אני פשוט מפחד על המחשב שלי...
התוכנה הזאת בטוחה מבחינת המחשב? לא צפויות בעיות עקב ההתקנה שלה? אני פשוט מפחד על המחשב שלי...
זה לא משנה.דניאל123587 כתב:אז מה בעצם זה משנה אם זה דיסק קשיח של95 ואני שם אותו על 98?
היא תכנה של מיקרוסופט. היא בטוחה כמו ווינדוס.דניאל123587 כתב:התוכנה הזאת בטוחה מבחינת המחשב? לא צפויות בעיות עקב ההתקנה שלה?
-
דניאל123587
אוקיי שאלה אחרונה (סליחה אם שיגעתי אותך) > איפה אני יכול למצוא תמונת דיסק קשיח של WIN 98 שטובה ועובדת ?
פשוט אני מת לחזור לנוסטלגיה של המחשב הישן שלי (אחחחח היו זמנים)
פשוט אני מת לחזור לנוסטלגיה של המחשב הישן שלי (אחחחח היו זמנים)
-
דניאל123587
אוקיי אני אבדוק את זה : http://www.youtube.com/watch?v=BCB9gS4r8tw" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
תיאור למופת.Og כתב:היא תכנה של מיקרוסופט. היא בטוחה כמו ווינדוס.
-
דניאל123587
אוקיי יש לי בעיה, הפכתי את הקובץ של המשחק (NFS 3) ל ISO > אני "מכניס" את זה כדיסק בתוכנה וזה מראה לי את השם ושיש מקום תפוס בדיסק אבל זה לא מראה לי את הקבצים (אי אפשר להתקין)
עשיתי משהו לא נכון? צריך לעשות משהו מיוחד? יש דרך אחרת אולי להעביר קבצים ומהמחשב המקורי למחשב הוירטואלי?
תודה מראש על העזרה!
עשיתי משהו לא נכון? צריך לעשות משהו מיוחד? יש דרך אחרת אולי להעביר קבצים ומהמחשב המקורי למחשב הוירטואלי?
תודה מראש על העזרה!
-
דניאל123587
לא ידעתי איך עורכים אז רשמתי תגובה חדשה.
הסתדרתי, תודה רבה לכולם בזכות העזרה הזאת הצלחתי לשחק במשחק נוסטלגי!!
תודה רבה רבה רבה!!!!!!
הסתדרתי, תודה רבה לכולם בזכות העזרה הזאת הצלחתי לשחק במשחק נוסטלגי!!
תודה רבה רבה רבה!!!!!!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
משתמשים רשומים יכולים לערוך הודעות. אתה מוזמן להפוך לאחד כזה.
תהנה
תהנה
שמת לב איך הצלחתי לדחוס 3 פסקאות של הסתייגויות למשפט אחדRadioactive Grandpa כתב:תיאור למופת.Og כתב:היא תכנה של מיקרוסופט. היא בטוחה כמו ווינדוס.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
זה היה מקסים...