שלום, בעיה לי אליכם.
אני מנסה להפעיל את World Class Leader Board, וזה בסדר. אבל לפי הסיקור באתר אמורה להיות קריינות,
והתמונה גם נראית ב16 צבעים, ואת שני הדברים לא זכיתי לראות. הסאונד מתבטא רק ב"ביפים" של מכות בכדור,
והצבעים הם CGA חום וחום-ירוק. וגם שחור! יש!(וזה לא שיש לי מסך כזה, אם חשבתם לרגע).
אני מפעיל בדוסבוקס, בשיטת כתיבת הפקודות.
יש קובץ HINSTALL בתיקיה, אבל כשאני מפעיל אותו (לאחר שיצרתי כונן C, כי אחרת הוא לא מסכים להתחיל) הוא כותב
Prepare for Installation ואח"כ
Illegal path.
בקובץ הREADME אין איזכור לגרפיקה, והלחיצה על מקש הסאונד רק מבטלת\מפעילה את הביפים.
בתודה מראש.
הפעלת WCLB גולף
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הפעלת WCLB גולף
הורדתי ולא הצלחתי לפתור את הבעיה.
אולם בדקתי את המשחק בגרסה שנמצאת ב-Abandonia ונראה שיש הבדל בין שני הגרסאות, הגרסה שלהם נותנת לך לבחור את סוג התצוגה לפני התחלת המשחק ונראה שיש שם כמה קבצים שחסרים אצלנו. אני לא יודע אם זה בגלל HINSTALL כי גם בגרסה שלהם לא הצלחתי להפעילו.
אולם בדקתי את המשחק בגרסה שנמצאת ב-Abandonia ונראה שיש הבדל בין שני הגרסאות, הגרסה שלהם נותנת לך לבחור את סוג התצוגה לפני התחלת המשחק ונראה שיש שם כמה קבצים שחסרים אצלנו. אני לא יודע אם זה בגלל HINSTALL כי גם בגרסה שלהם לא הצלחתי להפעילו.
גם אני הלכתי לרעות בשדות זרים
ומצאתי בTHEISOZONE משהו.
לא בדקתי אותו קובץ מול קובץ, אבל הוא שוקל כמעט פי 4 מהקובץ שבאתר. אה, וכן, יש בו בחירה של מסכים (EGA, CGA ועוד שניים) ויש גם קריינות.
חוץ מזה, נראה לי שראיתי בHOTU בערך 6 גירסאות.
אז מה - ניטפוקיה? או שגורדי יבין כבר מכאן את הרמז?
(עריכה : אפילו התמונה בפתיחה של המשחק - שונה.)
ומצאתי בTHEISOZONE משהו.
לא בדקתי אותו קובץ מול קובץ, אבל הוא שוקל כמעט פי 4 מהקובץ שבאתר. אה, וכן, יש בו בחירה של מסכים (EGA, CGA ועוד שניים) ויש גם קריינות.
חוץ מזה, נראה לי שראיתי בHOTU בערך 6 גירסאות.
אז מה - ניטפוקיה? או שגורדי יבין כבר מכאן את הרמז?
(עריכה : אפילו התמונה בפתיחה של המשחק - שונה.)
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גורדי יבין את הרמז...
תודה, רשמתי לעצמי לטפל בעניין.
תגיד, הסיקור הנוכחי מתאים לגרסה החדשה? או שמדובר בהבדלים משמעותיים מאוד?
תגיד, הסיקור הנוכחי מתאים לגרסה החדשה? או שמדובר בהבדלים משמעותיים מאוד?
עד כמה ששיחקתי (2 דקות) - מתאים בהחלט, בטוח יותר מאשר לגירסא הנוכחית
אולי תרצה לבדוק את שנת ההוצאה בקשר לגירסה שתשים, כי ראיתי - לא זוכר, אולי ויקיפדיה - 1987, 1988, 1989 לכל מיני גירסאות.
אולי תרצה לבדוק את שנת ההוצאה בקשר לגירסה שתשים, כי ראיתי - לא זוכר, אולי ויקיפדיה - 1987, 1988, 1989 לכל מיני גירסאות.