הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שלום לכולם
הורדתי מהאתר הזה את ריימן הראשון, והמוזיקה לא פועלת. כל הצלילים פועלים, כשאני נותן אגרוף קופץ וכו', אבל אין מוזיקה ברקע.
מישהו יודע למה זה ואם יש דרך לתקן את זה?
תודה מראש!
אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את המשחק, אבל יש את האזור של המוזיקה, עם התווים והמשטחים החלקים וכו', אז בקטע השני של השלב הראשון באזור הזה (אני יודע שזה קצת עקום ולא מובן אבל זה לא כזה חשוב) יש קטע שבגרסה הראשונה שהורדתי היון שני קוצים שצריך לקפוץ מעליהם וזה היה די קשה, ובגרסה הזאת יש קוץ אחד באותו קטע... ובאותו שלב בהמשך יש קטע שיש ארבע רצפות אחת מעל השנייה ובגרסה הראשונה יש רע בכל אחת מהן ובגרסה הזאת אין שם כלום... ויש עוד כמה דוגמאות
Radioactive Grandpa כתב: אכן אבן דרך חשובה... פתאום כשאני נזכר בזה, היא גם קצת מציינת את המעבר שלי ממשתמש חולף למשתמש קבוע כאן (המדריך שכתבת).
אם היה לי איזשהו קשר להפיכתך לקבוע אז ללא ספק זהו ההישג הכי גדול שלי עבור האתר
omer217 כתב:אני לא יודע עד כמה אתה מכיר את המשחק, אבל יש את האזור של המוזיקה, עם התווים והמשטחים החלקים וכו', אז בקטע השני של השלב הראשון באזור הזה (אני יודע שזה קצת עקום ולא מובן אבל זה לא כזה חשוב) יש קטע שבגרסה הראשונה שהורדתי היון שני קוצים שצריך לקפוץ מעליהם וזה היה די קשה, ובגרסה הזאת יש קוץ אחד באותו קטע... ובאותו שלב בהמשך יש קטע שיש ארבע רצפות אחת מעל השנייה ובגרסה הראשונה יש רע בכל אחת מהן ובגרסה הזאת אין שם כלום... ויש עוד כמה דוגמאות
גרסת הריפ היא v1.0 וגרסת המלא היא v1.12EU, כלומר המלא חדש יותר. אולי זה קשור, אולי לא.
Og כתב:אם היה לי איזשהו קשר להפיכתך לקבוע אז ללא ספק זהו ההישג הכי גדול שלי עבור האתר
ואללה, הוא צודק, יש הבדל. השוויתי את גרסת ה-RIP באתר עם זו שאצלי (v1.21US), וההבדלים אכן כפי שעומר מתאר. והקטע הזה עם שני קוצים באמת קשה יותר... נראה שהחליטו להקל קצת בגרסאות החדשות יותר.
אכן בשלב הזה כנראה עשו שינויים.
גם לי זכור שבכלוב שצריך לקפוץ לפלטפורמה גבוהה מאוד, בכדי להגיע לאחד הכלובים בגרסה המלאה זה לא בעייתי ובריפ לקח לי הרבה מאוד זמן בכדי לתזמן את הקפיצה ככה שאני אצליח לעלות על הפלטפורמה
Gordi כתב:שמתי לב שהקישורים של כמה תמונות של המשחק נשברו, אני חושב שיש לי גיבוי איפשהו, תרצה שאעלה למחסן?
אם זה לא דחוף, אני מתנדב לצלם ולהעלות תמונות חדשות (כבר התחלתי קצת). אני זוכר שכבר כשהן עלו לראשונה היתה לי תחושה שהן עושות עוול למשחק בהצגה של סביבה חדגונית למדי (הכל מהעולם הראשון), וחלק מהתמונות לא היו כ"כ מוצלחות כשלעצמן.