מישהו יודע לשמחק בבמבה?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: מישהו יודע לשמחק בבמבה?
לא משחקים באוכל.
אבל אפשר לשמחק עם אוכל?idos055 כתב:לא משחקים באוכל.
על כל פנים, נראה לי ש(האורחת?) אמרה שהיא לא מצליחה(לשחק) במסלול למנוסים. וכן, לקח לי קצת זמן להבין את זה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
(מה יעזרו לה ולכולנו חוקי הפורום במקרה הזה?)
ואללה, זה באמת נראה כאילו המשחק מייצר מסלולים בלתי אפשריים ברמה הזאת. וההוראות של המשחק לא מועילות. וגם בלי קשר, איזה משחק נוראי...
ואללה, זה באמת נראה כאילו המשחק מייצר מסלולים בלתי אפשריים ברמה הזאת. וההוראות של המשחק לא מועילות. וגם בלי קשר, איזה משחק נוראי...
לפחות שנבין מה היא רוצה. לכתוב בלי שגיאות זו התחלה יפה.Radioactive Grandpa כתב:(מה יעזרו לה ולכולנו חוקי הפורום במקרה הזה?)
עריכה: אה, גם יכול לעזור לנו לדעת באיזה משחק מדובר, נגיד. יש כמה משחקי במבה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
חוקי הפורום לא מלמדים איך לכתוב ברור, בשימת לב ובלי שגיאות, הם רק דורשים לנסות. את היכולת מביאים מהבית.
במילים אחרות, אני לא מצליח לדמיין את התסריט שמישהו כותב הודעה ומפגין בה כישורי ניסוח מבישים, מקבל הפניה לחוקים בלי איזשהו מושג מה הוא אמור לחפש שם או מה לא היה בסדר בהודעה שלו, ואז הוא אומר לעצמו תוך הקריאה, "אה! הנה, כתוב כאן שאני צריך לכתוב ברור. אז אכתוב ברור!"
במילים אחרות, אני לא מצליח לדמיין את התסריט שמישהו כותב הודעה ומפגין בה כישורי ניסוח מבישים, מקבל הפניה לחוקים בלי איזשהו מושג מה הוא אמור לחפש שם או מה לא היה בסדר בהודעה שלו, ואז הוא אומר לעצמו תוך הקריאה, "אה! הנה, כתוב כאן שאני צריך לכתוב ברור. אז אכתוב ברור!"
ככה המינגוויי התחיל, לא?Radioactive Grandpa כתב:חוקי הפורום לא מלמדים איך לכתוב ברור, בשימת לב ובלי שגיאות, הם רק דורשים לנסות. את היכולת מביאים מהבית.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
LOL!
גדול.
גדול.
אוקיי, מקובל. אני גם לא הייתי מפנה לחוקי הפורום, אבל בהחלט אפשר (וצריך! עם כל הכבוד, "לשמחק" זה משהו שאפשר לגלות במעבר מהיר על ההודעה לפני שליחה-שלא לדבר על מילים חתוכות באמצע!) לנסח הודעה בצורה ברורה באופן מינימאלי, כדי שנתייחס אליה כמו שצריך(ואם אני הייתי מגיב ראשון, כנראה זה גם מה שהייתי רושם לאורחת).Radioactive Grandpa כתב:חוקי הפורום לא מלמדים איך לכתוב ברור, בשימת לב ובלי שגיאות, הם רק דורשים לנסות. את היכולת מביאים מהבית.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בהחלט לא טענתי אחרת.