דרך פשוטה לפתוח את כל הכלובים בריימן ולהגיע לארמון הממתקים.

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

lior111
משתמש רשום
משתמש רשום

דרך פשוטה לפתוח את כל הכלובים בריימן ולהגיע לארמון הממתקים.

שליחה על ידי lior111 »

אהלן. כפי שידוע לכם, בריימן אין שום קוד שמאפשר פתיחה של כל הכלובים או אפילו של כלוב אחד. אחרי שמנצחים את העקרב, נתקעים ללא מוצא. כדי להגיע לארמון הממתקים ולהילחם באדון החושך - צריך לפתוח את כל הכלובים בדרך הקשה, עד האחרון שבהם.

אני בטוח שהרבה התייאשו באמצע המשחק, כי זה משימה לא פשוטה לפתוח את כל הכלובים (שאתם לא יודעים היכן הם) ובכן..בתור אחד שסיים את המשחק כמה פעמים, מצאתי את הדרך הפשוטה ביותר לנצח את המשחק.

באתר מסויים באינטרנט, מצאתי תמונות של כל שלב ושלב, ממש מפה של כל השלב, כולל סימון הכלובים בכל מקום (והדרך להפעיל אותם)

למשל, הנה שתי תמונות של שני שלבים:

תמונה
תמונה

דרך התמונות האלה, הצלחתי לפתוח את כל הכלובים במשחק, ולהגיע לארמון הממתקים. עשיתי את זה מההתחלה ועד הסוף מס' פעמים.

שמרתי את כל התמונות של השלבים על המחשב, ולפי עולמות מיינתי את כל התמונות. העלתי את כל התמונות לפי מיון של שלבים בכל עולם בקובץ ראר אחד.
הורדה: http://f2h.nana10.co.il/xek1c8nzwki" target="_blank

אז יאללה, תתחילו לשחק ותגיעו לארמון הממתקים! תהנו 8)

הערות:
1. שימו לב שלא בכל שלב יש כלובים..אז אם תראו תמונה בלי כלובים, תבינו לבד שאין בשלב הזה כלובים לפתוח.
2. התיקייה בשם "Candy Chateau" בקובץ הראר, היא התיקייה של תמונות השלבים של ארמון הממתקים, בארמון הממתקים אין כלובים לפתוח + הקודים של המשחק אינם פועלים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: דרך פשוטה לפתוח את כל הכלובים בריימן ולהגיע לארמון הממתק

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

שלום ליאור,
קודם כל תודה על הרצון הטוב.

אבל...
זו לא "דרך פשוטה לפתוח את כל הכלובים" - זה פשוט להיעזר במדריך, ספוילר, חשיפת הפתרון; במקום לגלות את המיקומים בעצמך. זה כמו לומר "מצאתי דרך פשוטה לסיים את שוליית המכשף! קראו את הפתרון". זה לא ממש מחדש משהו למישהו. וכמו שכתבתי בשאילתא, אפשר להיות עירניים לרמזים שהמשחק זורה לגבי הכלובים (וזה בלי ספוילרים).
שנית, אני לא מבין למה טרחת להוריד, למיין, לכווץ ולהעלות את כל התמונות בשמך. איזה רווח יש לך מזה שמשתמשים דווקא בקובץ שלך? באתר שבו הן נמצאות התמונות כבר ממוינות על פי העולמות, ומסודרות לפי השלבים הפנימיים, ואף מלוות בהסברים מילוליים.

(וחוץ מזה,
lior111 כתב:ובכן..בתור אחד שסיים את המשחק כמה פעמים, מצאתי את הדרך הפשוטה ביותר לנצח את המשחק.
מאחד שסיים את המשחק כמה פעמים, הייתי מצפה שיכיר כבר את מיקומי הכלובים בעצמו, ושלא יהיה נזקק לספוילרים.)
lior111
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי lior111 »

Radioactive Grandpa כתב:שלום ליאור,
קודם כל תודה על הרצון הטוב.

אבל...
זו לא "דרך פשוטה לפתוח את כל הכלובים" - זה פשוט להיעזר במדריך, ספוילר, חשיפת הפתרון; במקום לגלות את המיקומים בעצמך. זה כמו לומר "מצאתי דרך פשוטה לסיים את שוליית המכשף! קראו את הפתרון". זה לא ממש מחדש משהו למישהו. וכמו שכתבתי בשאילתא, אפשר להיות עירניים לרמזים שהמשחק זורה לגבי הכלובים (וזה בלי ספוילרים).
שנית, אני לא מבין למה טרחת להוריד, למיין, לכווץ ולהעלות את כל התמונות בשמך. איזה רווח יש לך מזה שמשתמשים דווקא בקובץ שלך? באתר שבו הן נמצאות התמונות כבר ממוינות על פי העולמות, ומסודרות לפי השלבים הפנימיים, ואף מלוות בהסברים מילוליים.

(וחוץ מזה,
lior111 כתב:ובכן..בתור אחד שסיים את המשחק כמה פעמים, מצאתי את הדרך הפשוטה ביותר לנצח את המשחק.
מאחד שסיים את המשחק כמה פעמים, הייתי מצפה שיכיר כבר את מיקומי הכלובים בעצמו, ושלא יהיה נזקק לספוילרים.)
אני אגיד לך למה העלתי את כל התמונות בעצמי, במקום לתת את כתובת האתר שממנה שמרתי את התמונות במחשב.
פשוט כי יש תמונות שלא רואים בהן מספיק טוב, ואין אפשרות להגדיל אותן גם מהדפדפן. אז לכן שמרתי את התמונות במחשב, כדי שיהיה אפשר לעשות "זכוכית מגדלת" לתמונות, ואז לראות את הכלובים באופן יותר ברור (מאשר לראות מהאתר עצמו).

זה מקל בהרבה, במקום להתעסק עם האתר הזה ולחפש תמונות של כל עולם. האמת שקשה לי לזכור את כל הכלובים בכל מקום..יש שלבים בודדים שיש בהם 6 כלובים ביחד, וקשה לי לזכור ממש לזכור איפה כל אחד נמצא בדיוק ואיפה נמצאת נקודת ההפעלה..
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

lior111 כתב:ואין אפשרות להגדיל אותן גם מהדפדפן
למה לא? Ctrl+Plus. עובד ב-IE, ב-FF, בכרום ובאופרה.
בעיני זה בכל זאת נוח בהרבה לנווט לפי המיון באתר, כשהתמונות גם ככה מקוונות ולא צריך להוריד אותן, אבל איך שנוח לך.
lior111
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי lior111 »

Radioactive Grandpa כתב:
lior111 כתב:ואין אפשרות להגדיל אותן גם מהדפדפן
למה לא? Ctrl+Plus. עובד ב-IE, ב-FF, בכרום ובאופרה.
בעיני זה בכל זאת נוח בהרבה לנווט לפי המיון באתר, כשהתמונות גם ככה מקוונות ולא צריך להוריד אותן, אבל איך שנוח לך.
לא ידעתי שזה אפשרי..בכל מקרה נח לי יותר להשתמש בתמונות..
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא