JOE&MAC
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
berzzerker
JOE&MAC
לחצתי על כל האייקונים האפשריים ושום דבר....לא עובד
המשחק לא נפתח
איך פותרים את זה?
המשחק לא נפתח
איך פותרים את זה?
Re: JOE&MAC
תגגל:
joe mac 2 rom
joe mac 2 rom
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ותצטרך אמולטור מתאים. למשל זה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא נראה ככה.
-
berzzerker
יש קודים למשחק הראשון? או לפחות להתחיל משלב מסוים?
זה בלתי אפשרי להתחיל כל פעם שנפסלים מחדש
זה מתסכל
זה בלתי אפשרי להתחיל כל פעם שנפסלים מחדש
זה מתסכל
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא נראה שיש צ'יטים לגרסת ה-PC, וגם לא לגרסת ה-SNES. יש צ'יטים לגרסת ה-NES, אבל אני מניח שלא תרצה לשחק בה. בגרסת ה-SNES בכל אופן אפשר לחזור על שלבים שוב ושוב, וטיפ שמוצע ברשת הוא לחזור על שלבים שיש בהם פסילות כדי לצבור אותן.
גורדי, הצ'יטים באתר למשחק הזה הם ממש לא צ'יטים. זה טיפ שמקומו (גם כן בספק) בשאילתא. ודרך אגב, חיפוש "joe mac" לא עולה על המשחק. נראה לי קצת מפוספס.
גורדי, הצ'יטים באתר למשחק הזה הם ממש לא צ'יטים. זה טיפ שמקומו (גם כן בספק) בשאילתא. ודרך אגב, חיפוש "joe mac" לא עולה על המשחק. נראה לי קצת מפוספס.
That's what she said...?berzerker כתב:אני תקוע בשלב עם הממותה- לא מצליח להזיז לה.
הנה playthrough של השלב. לא נראה שיש משהו מיוחד שצריך לעשות, רק תמשיך לירות עליה.
http://youtu.be/v_Dt0GcI_3I?t=2m30s" target="_blank
בהתחלה כשראיתי את השרשור הזה:
viewtopic.php?f=2&t=21239" target="_blank
רציתי לבדוק בעצמי את הבעיה אבל מהר מאד התייאשתי (למרות ששיחקתי במשחק בזמנו), בדקתי אם יש רימויים באתר ומצאתי שרשום איך להפוך את האנרגיה מ-10 ל-255, אבל זה לא הספיק כי הפסילות עדיין ירדו כשנפלתי למים או תהומות.
אז לראשונה עלה לי הרעיון לכתוב תכנה קטנה שבעזרת הדיבגר של דוסבוקס תעזור לי למצוא כתובות בזכרון של נתונים וע"י כך לשנות אותן. את ההשראה לרעיון קיבלתי מתכנה בשם Game Wizard 32 - תכנה גאונית שהייתי משתמש בה בצעירותי.
אז למה אני כותב את כל זה כאן? כי בגלל השרשור הזה החלטתי לנסות לעשות את זה והנה תוצאותיי:
http://www.upf.co.il/file/340997706.html" target="_blank
החלפה של הקובץ הזה בקובץ בעל אותו שם בתיקייה של פרהיסטוריק תיתן גוד מוד אמיתי (אנרגיה וחיים לא יורדים).
http://www.upf.co.il/file/887194126.html" target="_blank
החלפה של הקובץ הזה בקובץ בעל אותו שם בתיקייה של גו' ומאק תיתן גוד מוד חלקי - למה חלקי? כי מבחינת הפסילות/חיים אין בעיה אבל במשחק הזה דברים שונים שמורידים מהאנרגייה עושים את זה במקומות שונים בקוד המשחק, ככה שבשביל ליצור גוד מוד מושלם, צריך לסיים את המשחק ולתפוס את כל האירועים ואת זה אין לי כח לעשות. אבל למרות זאת אני מעריך שאפילו בשלבים מאוחרים רוב המכות לא יורידו מהאנרגייה ורק חלק קטן כן ככה שזה אמור לעשות את המשחק הרבה יותר קל.
חשוב לציין שעבדתי רק על משחק בשחקן בודד, סביר להניח שבשני שחקנים הגוד מוד לא יעבוד.
אם מישהו יודע אסמבלי ודוס טוב ויכול לכתוב TSR קטן ש"מקפיא" זכרון, האנרגיה נמצאת ב DS:0226 והפסילות+הקונטיניואים נמצאים ב- DS:0233 (כל הכתובות בהקסא).
אם מישהו מנסה ויש לו פידבק, אני מאד אשמח לשמוע.
[עריכה]
אה, שכחתי להגיד משהו, במשחק גו' ומאק שבאתר מקשי ברירת המחדל הם IKLJ בתצורת ASWD אבל מקש למעלה הוא U וזה מאד לא נוח, ככה קשה לעשות קפיצה גבוהה או לירות כלפי מעלה. אני ממליץ להחליף את I ללמעלה ואת S לעשות קפיצה.
אגב, זו פעם ראשונה שאני משחק במשחק ושמתי לב שהוא שאב הרבה "השראה" מסדרת Adventure Island של האדסון.
רציתי לבדוק בעצמי את הבעיה אבל מהר מאד התייאשתי (למרות ששיחקתי במשחק בזמנו), בדקתי אם יש רימויים באתר ומצאתי שרשום איך להפוך את האנרגיה מ-10 ל-255, אבל זה לא הספיק כי הפסילות עדיין ירדו כשנפלתי למים או תהומות.
אז לראשונה עלה לי הרעיון לכתוב תכנה קטנה שבעזרת הדיבגר של דוסבוקס תעזור לי למצוא כתובות בזכרון של נתונים וע"י כך לשנות אותן. את ההשראה לרעיון קיבלתי מתכנה בשם Game Wizard 32 - תכנה גאונית שהייתי משתמש בה בצעירותי.
אז למה אני כותב את כל זה כאן? כי בגלל השרשור הזה החלטתי לנסות לעשות את זה והנה תוצאותיי:
http://www.upf.co.il/file/340997706.html" target="_blank
החלפה של הקובץ הזה בקובץ בעל אותו שם בתיקייה של פרהיסטוריק תיתן גוד מוד אמיתי (אנרגיה וחיים לא יורדים).
http://www.upf.co.il/file/887194126.html" target="_blank
החלפה של הקובץ הזה בקובץ בעל אותו שם בתיקייה של גו' ומאק תיתן גוד מוד חלקי - למה חלקי? כי מבחינת הפסילות/חיים אין בעיה אבל במשחק הזה דברים שונים שמורידים מהאנרגייה עושים את זה במקומות שונים בקוד המשחק, ככה שבשביל ליצור גוד מוד מושלם, צריך לסיים את המשחק ולתפוס את כל האירועים ואת זה אין לי כח לעשות. אבל למרות זאת אני מעריך שאפילו בשלבים מאוחרים רוב המכות לא יורידו מהאנרגייה ורק חלק קטן כן ככה שזה אמור לעשות את המשחק הרבה יותר קל.
חשוב לציין שעבדתי רק על משחק בשחקן בודד, סביר להניח שבשני שחקנים הגוד מוד לא יעבוד.
אם מישהו יודע אסמבלי ודוס טוב ויכול לכתוב TSR קטן ש"מקפיא" זכרון, האנרגיה נמצאת ב DS:0226 והפסילות+הקונטיניואים נמצאים ב- DS:0233 (כל הכתובות בהקסא).
אם מישהו מנסה ויש לו פידבק, אני מאד אשמח לשמוע.
[עריכה]
אה, שכחתי להגיד משהו, במשחק גו' ומאק שבאתר מקשי ברירת המחדל הם IKLJ בתצורת ASWD אבל מקש למעלה הוא U וזה מאד לא נוח, ככה קשה לעשות קפיצה גבוהה או לירות כלפי מעלה. אני ממליץ להחליף את I ללמעלה ואת S לעשות קפיצה.
אגב, זו פעם ראשונה שאני משחק במשחק ושמתי לב שהוא שאב הרבה "השראה" מסדרת Adventure Island של האדסון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
ואם כבר כתבת את זה כאן, אז לפרוטוקול, אזרתי כוח בסופו של דבר וגם בדקתי את זה בעצמי (עם הטריינר הזה שגם ככה נמצא בהורדה של המשחק כאן. אגב, הפסילות לא הפריעו לי, המשחק מרעיף עליך המון בסופי השלב. מה שעצבן הוא זה שצריך למלא את מד האוכל עד הסוף, אז אי אפשר באמת לרוץ ליציאה, אלא יש כמה שלבים שממש צריך לשחק בהם כמו שצריך כדי שיהיה אפשר לסיים אותם). גם לי קרה בדיוק מה שתיאר האורח.Og כתב:בהתחלה כשראיתי את השרשור הזה:
[...]
אז למה אני כותב את כל זה כאן?
נשמע לי כמו סיבה ראויה לפתיחת הקטגוריה בשאילתא.Og כתב:אה, שכחתי להגיד משהו, במשחק גו' ומאק שבאתר מקשי ברירת המחדל הם IKLJ בתצורת ASWD אבל מקש למעלה הוא U וזה מאד לא נוח, ככה קשה לעשות קפיצה גבוהה או לירות כלפי מעלה. אני ממליץ להחליף את I ללמעלה ואת S לעשות קפיצה.
גורדי בטח ישמח לזרוק לשם את כל מה שיש כאן. אבל נראה שיש פוטנציאל להכיל בה גם שאלות נוספות.
אה, יש טריינר בהורדה? דווקא חיפשתי קצת ברשת טריינר לפני שניסיתי. פאדיחה.
טוב, למען האמת לא כ"כ... כי חיפשתי די בעצלתיים כדי שתהיה לי סיבה טובה לכתוב את התכנה.
נראה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לאוכל.
אתה יכול לחשוב על עוד משחקים שאין דרך לרמות בהם אבל אחת כזו מבוקשת?
טוב, למען האמת לא כ"כ... כי חיפשתי די בעצלתיים כדי שתהיה לי סיבה טובה לכתוב את התכנה.
נראה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לאוכל.
אתה יכול לחשוב על עוד משחקים שאין דרך לרמות בהם אבל אחת כזו מבוקשת?