יש ברשותי מחשב נייד קטן(נט-בוק)(windows 7) ונתקלתי בכמה בעיות:
א. שום משחק לא עובד בעצמו(ללא דוסבוקס)
ב. ברגע שהורדתי דוסבוקס לא הצלחתי לגרור את הקובץ ולא היה לי כוח להפעיל בהפעלה ישירה, מישהו יודע איך גוררים קבצים?
ג. קניתי עכבר רגיל למחשב והצלחתי לגרור אך בכל זאת שום משחק לא עובד... האם משחקים (ככלל וישנים בפרט) אמורי לעבוד על נטבוקים?
בעיה בהפעלת משחקים באמצעות מחשב נייד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
קישקוש בלבוש
- משתמש רשום

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: בעיה בהפעלת משחקים באמצעות מחשב נייד
מחשב נייד, גם אם קטן, הוא מחשב לכל דבר. כל עוד לא מדובר במשחק שדורש רכיבי מחשב מיוחדים (DOSBox לא דורש) ושמתאים למערכת ההפעלה, אין שום סיבה שהוא לא יעבוד.
אבל קישקוש, you know better. צריך לפרט כמו שצריך מה ואיך לא עובד, אם אתה מצפה לתשובה. ממש לא נתת הסבר מניח את הדעת בשום חלק של ההודעה שלך.
כששאלת איך גוררים קבצים, אני מניח שהתכוונת לאיך עושים את זה על Touchpad, שזה הסיפור. דאבל-קליק (נגיעה כפולה) על הקובץ, כאשר את הנגיעה השניה אתה לא משחרר. כך כשאתה "מטייל" עם האצבע אתה גורר את הקובץ.
אבל קישקוש, you know better. צריך לפרט כמו שצריך מה ואיך לא עובד, אם אתה מצפה לתשובה. ממש לא נתת הסבר מניח את הדעת בשום חלק של ההודעה שלך.
כששאלת איך גוררים קבצים, אני מניח שהתכוונת לאיך עושים את זה על Touchpad, שזה הסיפור. דאבל-קליק (נגיעה כפולה) על הקובץ, כאשר את הנגיעה השניה אתה לא משחרר. כך כשאתה "מטייל" עם האצבע אתה גורר את הקובץ.
למה דאבל-קליק? זה לא יפעיל את הקובץ?Radioactive Grandpa כתב:דאבל-קליק (נגיעה כפולה) על הקובץ
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לא אם אתה לא משחרר את הנגיעה השניה, כמו שאמרתי (מה שדי מבטל את ה"דאבל-קליקיות" של זה). ככה זה בכל אופן ב-Touchpads שיצא לי לעבוד עליהם (נגיעה יחידה שלא משוחררת, מן הסתם לא מסמנת את הקובץ. זה כמו להזיז את העכבר).
אוקיי, אצלי מספיקה לחיצה אחת (אבל אם להודות על האמת, מעולם לא ניסיתי לחיצה כפולה במקרה הזה, אז אני לא יכול לפסול).
אני חושב שאתם לא מבינים אחד את השני, R.G מדבר על לחיצה על הטאצ'פד עצמו וגורדי מדבר על לחיצה על הכפתור השמאלי של הטאצ'פד.
אגב, במחשבים ניידים ישנים יותר (איזור ה486), לחיצה על הטאצ'פד לא הייתה תחליף לכפתור שמאלי. במחשבים חדשים לא ראיתי עדיין אחד שאין לו את הפונקציה הזו אבל לך תדע...
אגב, במחשבים ניידים ישנים יותר (איזור ה486), לחיצה על הטאצ'פד לא הייתה תחליף לכפתור שמאלי. במחשבים חדשים לא ראיתי עדיין אחד שאין לו את הפונקציה הזו אבל לך תדע...