משחק

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

jonathanjs55

משחק

שליחה על ידי jonathanjs55 »

או-קיי דבר ראשון שיחקתי את זה לפני 10 שנים וזה משחק אסטרטגיה שאתה בהתחלה בוחר שתי אפשרויות או רובוטים או בני-אדם. אם אני לא טועה (לא בטוח) הרובוטים זה כמו easy mode והבני-אדם זה hard mode. בהתחלה לדעתי יש לכל קבוצה (רובוטים ובני אדם) שלושה סוגים של חיילים הראשון אני לא זוכר אני חושב בזוקה (לא בטוח) השני אם אני לא טועה רובה אוטומתי ושלישי זה לבני אדם טנק ולרובוטים מין סוג כזה של רובוט עם שתי רגליים וגוף רובוטיים (אני לא זוכר פרטים כל כך). בשלב השני אתה יכול לשפר דברים ואם אני לא טועה (לא בטוח) יש להם (לבני אדם) מין מכונית כזאת ארוכה שאמורה להסיע אנשים (יענו שהם יהיהו בתוך המכונית במקום ללכת ברגל). זה ב2D ואני מאד יודה למי שיעזור לי למצוא את זה אני מחפש את זה כמה שנים (כנראה לא מספיק טוב XD)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: משחק

שליחה על ידי Octarine »

ניחוש פרוע: C&C Tiberian Sun?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

זה נשמע לי דווקא יותר משהו בסגנון syndicate על פי התיאור שלו...
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אם כן אז יש לו מזל, בדיוק יצא המשך.
jonathanjs55

שליחה על ידי jonathanjs55 »

לגבי ההגבה הראשונה: אני לא בטוח אם זה זה אני לא חושב אבל יש סיכוי קטן. תודה בכל אופן. אם יש עוד משחקים שדומים נא לומר לי בבקשה
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

יכול מאוד לעזור אם תגיד למה הכוונה במשחק "אסטרטגיה". כלומר, האם זו אסטרטגיה בזמן אמת שגם בונים בסיס וכו', או שזה בסגנון של מה שאני אמרתי, למשל?

גם שנה משוערת שבה יצא המשחק יכולה לעזור-הוא היה חדש כשאתה שיחקת בו, או שהוא היה ישן בהרבה?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Octarine כתב:אם כן אז יש לו מזל, בדיוק יצא המשך.
שהקשר בינו לבין המקוריים שולי למדי...
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא