משחקי טיים אאוט
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
godar8
משחקי טיים אאוט
שלום חברים.
האם מישהו זוכר את משחקי ה"טיים אאוט"- אלו היו לוחות קטנים שהיינו מחזיקים ביד עם כפתורים משני הצדדים?
אם כן- מישהו יודע אם ניתן להוריד איפשהו משחקים כאלה?
האם מישהו זוכר את משחקי ה"טיים אאוט"- אלו היו לוחות קטנים שהיינו מחזיקים ביד עם כפתורים משני הצדדים?
אם כן- מישהו יודע אם ניתן להוריד איפשהו משחקים כאלה?
Re: משחקי טיים אאוט
אדיר!!!!!!!!!!!!!
איזה קישור מגניב!!!
זה נחמד, ול-dj-זה ישן, או לפחות, אני זוכר שזה כבר פורסם פה, או אפילו ב-VGFreak, די מזמן.
גם אמולטורי דפדפן לNES ו-SNES הם ישנים.עידן כתב:זה ישן
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אבל הם לא פורסמו פה. אלא אם אני טועה...Og כתב:גם אמולטורי דפדפן לNES ו-SNES הם ישנים.
אוקיי, מה נסגר איתך? מה יש לך נגדי פתאום? הם לא פורסמו פה בעבר, בניגוד למשחקי ה-game&watch.Og כתב:גם אמולטורי דפדפן לNES ו-SNES הם ישנים.עידן כתב:זה ישן
אין לי שום דבר נגדך.
קשה לי לחשוב על סיבה לפרסם כל אמולטור מקוון, לא שיש לי בעיה עם זה, אגב, פשוט לא הבנתי מה הטעם לומר שזה כבר פורסם פה, במיוחד לאור העובדה שזה לא ממש "מפורסם" בשרשור הזה, אלא רק שאלו אם לזה הייתה הכוונה.
קשה לי לחשוב על סיבה לפרסם כל אמולטור מקוון, לא שיש לי בעיה עם זה, אגב, פשוט לא הבנתי מה הטעם לומר שזה כבר פורסם פה, במיוחד לאור העובדה שזה לא ממש "מפורסם" בשרשור הזה, אלא רק שאלו אם לזה הייתה הכוונה.
עצם זה שהזכרת את האמולטורים של NES ו-SNES שאני פרסמתי באה לתקוף אותי, אני לא יכול לחשוב על שום סיבה אחרת.Og כתב:אין לי שום דבר נגדך.
ואמרתי לו שזה פורסם, סו וואט? זה לא היה בקטע רע בכלל(בניגוד לנימה שלך).
כרצונך.