משחקים שאין באתר
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחקים שאין באתר
אשמח אם מישהו יבהיר לי את הענין :
הבנתי שיש משחקים שצריך לכתוב להם סקירה כדי שיזכו להכנס לאתר,
אבל ראיתי אישפהוא (נראה לי בשרשור על RED ALERT 2) שלא נותנים לינקים למשחקים שעדיין נמכרים.
אז לפני שאני כותב סיקור אני צריך לבדוק אם עדיין המשחק נמכר?
כי כבר שאלתי על RISE OF THE TRIAD, ועכשיו מצאתי שאין פה את CRIME WAVE,
אז רק שיהיה לי ברור הנושא.
תודה מראש.
הבנתי שיש משחקים שצריך לכתוב להם סקירה כדי שיזכו להכנס לאתר,
אבל ראיתי אישפהוא (נראה לי בשרשור על RED ALERT 2) שלא נותנים לינקים למשחקים שעדיין נמכרים.
אז לפני שאני כותב סיקור אני צריך לבדוק אם עדיין המשחק נמכר?
כי כבר שאלתי על RISE OF THE TRIAD, ועכשיו מצאתי שאין פה את CRIME WAVE,
אז רק שיהיה לי ברור הנושא.
תודה מראש.
Re: משחקים שאין באתר
כן, תשלח הודעה אישית לגורדי ותשאל אותו אם הוא זה בסדר להוסיף את המשחק לאתר/שת"ק (תלוי בגודלו).
כלל האצבע הוא שמשחקים שנוצרו אחרי שנת 1999-2000 לא יכנסו לאתר. בנוסף לזה, לא נפרסם הורדות גם למשחקים ישנים יותר אבל שעדיין נמכרים רשמית (בד'כ זה נוגע רק למשחקים ישראלים, לדוגמה של קומפדיה, ולא כאלו שנמכרים ב-GOG).
וכמו ש-Ingsoc אמר, בסופו של דבר גורדי הוא הסמכות העליונה, אז בכל עניין בתחום האפור צריך לקבל אישור שלו.
וכמו ש-Ingsoc אמר, בסופו של דבר גורדי הוא הסמכות העליונה, אז בכל עניין בתחום האפור צריך לקבל אישור שלו.
טוב, אולי לא הובנתי כהלכה, אבל אין לי את הקישור ו\או המשחק כדי להעלותו לשת"ק, אני רק יכול לכתוב סיקור (וגם זה לא בטוח).Ingsoc כתב:כן, תשלח הודעה אישית לגורדי ותשאל אותו אם הוא זה בסדר להוסיף את המשחק לאתר/שת"ק (תלוי בגודלו).
כבר בכלל עצמו אתה מכניס תחום אפור - 1999 או 2000? אבל אני לא רוצה להיות קטנוניOctarine כתב:כלל האצבע הוא שמשחקים שנוצרו אחרי שנת 1999-2000 לא יכנסו לאתר. בנוסף לזה, לא נפרסם הורדות גם למשחקים ישנים יותר אבל שעדיין נמכרים רשמית (בד'כ זה נוגע רק למשחקים ישראלים, לדוגמה של קומפדיה, ולא כאלו שנמכרים ב-GOG).
במקרה שלי זו לא בעיה בכלל (בCrime Wave העתיד הוא 1995.
שאפשר להשיג אותו בזול באיביי. איביי זה נקרא "רשמית"?
לא רוצה להשמע טיפש, אבל "לא הביישן למד"...
הערפול בתאריך הוא כי היה על זה דיון ועד כמה שאני זוכר לא התקבלה החלטה סופית. בעיקרון הכלל היה "10 שנים אחורה" אבל האלים הפסיקו להעלות את רף השנים המותר באיזור 2009.brother34 כתב:כבר בכלל עצמו אתה מכניס תחום אפור - 1999 או 2000? אבל אני לא רוצה להיות קטנוני![]()
כדי לקבל את הקישור ישירות להורדה לחץ על הכותרת. כדי להוסיף קישור להודעה השתמש בכפתור URL שנמצא בחלק העליון.brother34 כתב:(הייתי עושה קישור אבל אני לא יודע איך)
לא, איביי זה יד שניה. רשמי זה למשל לומדות קומפדיה שנמכרות ע'י ספק ולא מאדם פרטי.brother34 כתב:איביי זה נקרא "רשמית"?
אין בעיה בכלל. רק ככה לומדים.brother34 כתב:לא רוצה להשמע טיפש, אבל "לא הביישן למד"...
הייתה את ישיבה מספר 29 בנושא הנדון:
viewtopic.php?f=6&t=20996" target="_blank
אה, וגם ישיבה מספר 28, כמובן:
viewtopic.php?f=6&t=20446" target="_blank
viewtopic.php?f=6&t=20996" target="_blank
אה, וגם ישיבה מספר 28, כמובן:
viewtopic.php?f=6&t=20446" target="_blank
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לגבי רבים מהמשחקים הפופולריים והרלוונטיים, אין בעיה ממשית להשיג אותם בדרך זו או אחרת, ולכן אם מראש מובטח שהמשחק יסוקר ויצולם, ואם גורדי מאשר אותו לאתר, זה עשוי להספיק.brother34 כתב:טוב, אולי לא הובנתי כהלכה, אבל אין לי את הקישור ו\או המשחק כדי להעלותו לשת"ק, אני רק יכול לכתוב סיקור (וגם זה לא בטוח).
ואתה צודק, זה אכן אפור על אפור. קשה להיות ברורים כשיש הרבה שיקולים בדרך ולא את כולם ניתן/רצוי לנסח מראש. אבל אוקטרין נתן תשובה מצוינת כדי לקבל את המושג הטוב ביותר עבורנו מראש, וכאמור, למרות כל האפרפרות הזו, תשובת שחור/לבן מתקבלת בסופו של דבר מגורדי, לכל משחק ספציפי.
[עריכה]
ואתה כמובן מוזמן לעבור על הפרוטוקולים שקישר אליהם עידן...
תודה על התשובה המפורטת.Octarine כתב:אין בעיה בכלל. רק ככה לומדים.
אכן עיינתי בדיוני המנהלים (מרגיש ממש נכנס אל הקודש פנימה..Radioactive Grandpa כתב:ואתה כמובן מוזמן לעבור על הפרוטוקולים שקישר אליהם עידן...
וזו לא ממש הייתה הבעיה שלי - בכל מקרה אני כבר לא מכיר כל כך משחקים בערך 10 שנים
מה שבטוח הבנתי זה - דבר עם גורדי!
רשמתי.