מוזיקה בנסיך הפרסי 2

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

עובר אורח

מוזיקה בנסיך הפרסי 2

שליחה על ידי עובר אורח »

אהלן.
רציתי לדעת אם יש אפשרות להשמיע מוזיקה במשחק הנ"ל. אני יודע שזה קיים.
זכור לי שראיתי בזומביט קטעים מהמשחק, אני זוכר את המוזיקה המגניבה שרצה שם כשהפרסי בורח על גגות הארמון וכל זה, ובנוסף מישהו העלה גיימפליי של המשחק איפשהו ויש מוזיקת רקע לכל אורך המשחק. מאוד אווירתי.

רעיונות?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: מוזיקה בנסיך הפרסי 2

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אכן יש מוסיקה במשחק.
בהנחה שזו הגרסה מהאתר ואתה מפעיל עם DOSBox:
- הפעל את תכנית ה-Setup ובחר בכרטיס קול ב-Sound Blaster. שמור וצא.
- במשחק ודא שהמוסיקה מופעלת: Alt+M.

[גורדי, למה זו לא היתה ברירת המחדל?]
אורח

שליחה על ידי אורח »

געעע, אני אידיוט.
הרגע גיליתי שיש מסך אופציות, ושאפשר להפעיל את המוזיקה משם. בכל אופן, תודה על הזמן שלכם.
עובר אורח

שליחה על ידי עובר אורח »

טוב, זו הפעם הראשונה שניסיתי לסיים את המשחק בלי לרמות. מסקנותיי עד כה:

על אף השיפור הניכר בגרפיקה ובסאונד, במיוחד קטעי המעבר המושקעים, המשחקיות של הנסיך הפרסי 2 היא חרפה לעולם הגיימינג, בהתחשב בקודמו ובשנה בה הוא יצא. ובשפה יותר עממית: כוסאמא של המתכנתים האלה, בא לי לשבור להם את האצבעות. כל כך כאב להם שהיה אפשר לרוץ ולפעול חופשי במשחק הראשון שהם היו חייבים להוריד את רמת השליטה במשחק השני? למה לכל הרוחות הקפיצות שם דורשות תזמון של צלף רוסי?

/rant over
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

מה? על מה מדבר כבודו? באילו רגעים במשחק נדרש ממך כזה דיוק של שליטה בתזמון שהיה שונה דרמטית מבמשחק הראשון? (בסדר, חוץ מהראשים המעופפים, יימח שמם.)

ואם כבר הגבת פה שוב, על איזה מסך אפשרויות דברת?
עובר אורח

שליחה על ידי עובר אורח »

לגבי השאלה השניה- לוחצים ALT+O וזה פותח מסך אופציות, בין השאר אופציה לסאונד ומוזיקה, שהייתה מכובה משום מה.

לגבי הדבר השני, המקשים פשוט מגיבים בצורה נוראית, בעיקר בקרבות ובקפיצות גדולות. לרוב הוא מגיב בדיליי, אבל בקפיצות הוא גם חושב בשביל עצמו וקופץ לפני. איכשהו זה גם קורה רק בקפיצות החשובות, אתה יודע, אלה שאם אתה לא מצליח בהן יש לך רבע שעה עד שתגיע לשם שוב. במשחק הראשון זה פשוט לא היה, הקפיצות תוך כדי ריצה היו מתוזמנות לתוך הקוד של המשחק, שהוא תמיד יקפוץ מהקצה ולא רגע לפני או אחרי.
התסכול..
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אתה בטוח שזה לא דוסבוקס שעושה לך בעיות?
לא זכורים לי ענייני שיהוי/קופץ לבד כאלו בנסיך הפרסי 2, וגם בראשון הקפיצות לא היו אוטומטיות.
עובר אורח

שליחה על ידי עובר אורח »

אני משחק בשני המשחקים מדוסבוקס, אז זה חייב להיות המשחק.
כמובן שאני לא מתכוון שהוא קופץ אוטומטית, אבל בראשון זה מרגיש כאילו הוא מתזמן לך את הקפיצות כמו שצריך, ובשני הוא פשוט עושה מה שבא לו.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני יודע על מה אתה מדבר, אבל בכל זאת זה לא כל-כך שונה בעיני. בשני המשחקים הקפיצה במהלך ריצה לא מיידית, יש לה את החוקיות המעצבנת שלה שדורשת התמקצעות ומתרגלים לזה וזה נעשה טבעי.
אם יש לך שיהוי משמעותי (יש תמיד שיהוי קטנטן בכל הפעולות במשחק) גם בפעולות אחרות, אז נראה שבכל זאת יש בעיה באופן שבו אתה מריץ את המשחק. (ואם משחק אחר עובד טוב זו לא אינדיקציה ש-DOSBox בסדר עם כל משחק. לכל משחק יש את ההתאמה שלו.)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

Radioactive Grandpa כתב:[גורדי, למה זו לא היתה ברירת המחדל?]
תודה, תהיה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא