משחק Arcade דמו Oxyd אבוד...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
OLDSKOOL BOY
משחק Arcade דמו Oxyd אבוד...
שלום וחג שמח!!!
אני צריך עזרה נואשת במציאת משחק ששיחקתי בו בסוף שנות ה-90.
מדובר למעשה במשחק מז'אנר ה-Arcade וה-Puzzle שמאוד מזכיר את Oxyd. אתה למעשה שולט על כדור במבט מלמעלה ואמור להביא אותו ליציאה.
יש מספר הבדלים:
[*] -- מדובר במשחק שיותר מכוון לארקייד מאשר פאזל ומחשבה נטו. השלבים גדולים יותר, וצריך לעשות דברים כמה שיותר מהר, כי המשחק מוגבל בזמן. וגם אין יותר מדי מכשולים. ישנה גם גלילה במשחק, לא כמו ב-Oxyd שרק אם הבאת את הכדור מצד ימין לצד שמאל של המסך, אז יראו את המשך השלב, אלא כל הזמן כאשר הכדור שלך מסתובב בשלב אתה רואה אותו באמצע (כמו ההבדל בין Oxyd לבין Tower Assault, אם לא הייתי מספיק ברור.)
[*] -- הכדור בצבע ורוד כהה עם נקודות שחורות או סגולות כהות. אתה מסתובב על פלאטפורמה, בצבע בז'. התהום אליה אפשר ליפול היא בצבע אדום כהה, או ארגמן כהה ושחור. ככה זה לפחות ב-9 השלבים הראשונים של המשחק. כמובן מדובר ב-VGA.
[*] -- 95% שהוא פועל תחת DOS. אף על פי ששיחקתי בו ב-Win98SE, פשוט הפעלתי אותו דרך ה-Command.com.
[*] -- עד כמה שזכור לי שם המשחק המקורי הוא 3 מילים (באנגלית).
[*] -- ייתכן שהמילה הראשונה היא The, זכור לי משהו במעורפל ככה. מכל מקום אל תסמכו על זה.
והכי חשוב - לא מדובר ב-SPiNS! שמיועד ל-Windows98.
תודה רבה מראש, יש לי כבר מ-2009 או 2008 את כל משחקי הדוס שהיו נחלת עברי - רק זה חסר לי.
אני צריך עזרה נואשת במציאת משחק ששיחקתי בו בסוף שנות ה-90.
מדובר למעשה במשחק מז'אנר ה-Arcade וה-Puzzle שמאוד מזכיר את Oxyd. אתה למעשה שולט על כדור במבט מלמעלה ואמור להביא אותו ליציאה.
יש מספר הבדלים:
[*] -- מדובר במשחק שיותר מכוון לארקייד מאשר פאזל ומחשבה נטו. השלבים גדולים יותר, וצריך לעשות דברים כמה שיותר מהר, כי המשחק מוגבל בזמן. וגם אין יותר מדי מכשולים. ישנה גם גלילה במשחק, לא כמו ב-Oxyd שרק אם הבאת את הכדור מצד ימין לצד שמאל של המסך, אז יראו את המשך השלב, אלא כל הזמן כאשר הכדור שלך מסתובב בשלב אתה רואה אותו באמצע (כמו ההבדל בין Oxyd לבין Tower Assault, אם לא הייתי מספיק ברור.)
[*] -- הכדור בצבע ורוד כהה עם נקודות שחורות או סגולות כהות. אתה מסתובב על פלאטפורמה, בצבע בז'. התהום אליה אפשר ליפול היא בצבע אדום כהה, או ארגמן כהה ושחור. ככה זה לפחות ב-9 השלבים הראשונים של המשחק. כמובן מדובר ב-VGA.
[*] -- 95% שהוא פועל תחת DOS. אף על פי ששיחקתי בו ב-Win98SE, פשוט הפעלתי אותו דרך ה-Command.com.
[*] -- עד כמה שזכור לי שם המשחק המקורי הוא 3 מילים (באנגלית).
[*] -- ייתכן שהמילה הראשונה היא The, זכור לי משהו במעורפל ככה. מכל מקום אל תסמכו על זה.
והכי חשוב - לא מדובר ב-SPiNS! שמיועד ל-Windows98.
תודה רבה מראש, יש לי כבר מ-2009 או 2008 את כל משחקי הדוס שהיו נחלת עברי - רק זה חסר לי.
Re: משחק Arcade דמו Oxyd אבוד...
איזה כיף.OLDSKOOL BOY כתב:...יש לי כבר מ-2009 או 2008 את כל משחקי הדוס שהיו נחלת עברי...
לא נראה לי, גורדי...אגב, צריך להוריד את ה-X מסוף הקישורGordi כתב:באתר הזה יש רשימה קצרה של שיבוטים, משהו מהם?
-
OLDSKOOL BOY
משחק Arcade דמוי Oxyd אבוד...
נכנסתי לקישור. לצערי, אף אחד מהם. מדובר במשחק מאמצע שנות ה-90, עם גרפיקת VGA. המשחקים שם הם יותר סוף שנות ה-80 לפי הגרפיקה.Gordi כתב:באתר הזה יש רשימה קצרה של שיבוטים, משהו מהם?
כיף חיים, ידידי! מתעב את כל הזבל'ה שקיים עכשיו.raztk כתב:איזה כיף.
בכל אופן תודה רבה לכם על התגובות, אני אמשיך לחכות לתשובות נוספות...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
יש כאן כמה תיאורים מפורטים ומצוינים לאחרונה...
חבל שזה לא תמיד מספיק לנו כדי למצוא את המשחק...
חבל שזה לא תמיד מספיק לנו כדי למצוא את המשחק...
זה כנראה Rollin :
http://www.youtube.com/watch?v=f0bFDUZc81o" target="_blank
http://www.youtube.com/watch?v=f0bFDUZc81o" target="_blank