תגידו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תגידו
תבדקי בעמוד ההורדות של ScummVM, אולי יש להם גרסה שרצה על הטאבלט שלך.
אם יש לך אייפד אז אני יודע שיש גרסה מותאמת למכשיר לשני המשחקים הראשונים של שוליית המכשף, לא בטוח אם היא זמינה גם בגרסה העברית.
אם יש לך אייפד אז אני יודע שיש גרסה מותאמת למכשיר לשני המשחקים הראשונים של שוליית המכשף, לא בטוח אם היא זמינה גם בגרסה העברית.
-
שולי
לצורך העניין נגיד שאני בעמוד ההורדות של האתר הנ"ל, מה הלאה?..
ממש סליחה, אני גולם בכל מה שקשור לנושא...
ממש סליחה, אני גולם בכל מה שקשור לנושא...
כנסי לדף ההורדות ובדקי אם יש גרסה של ScummVM שעובדת עם הטאבלט שלך, אם יש תורידי אותה, תתקיני ודרכה תריצי את המשחק על הטאבלט.
גם לנו לא כיף לקרוא הודעות כאלו. גם כי אתה לא נותן שום אינפורמציה שתאפשר לנו לעזור, וגם כי זו סתם תלונה שלא תורמת כלום לדיון.
ניסית לעשות מה ש-Ingsoc הציע? אם נתקעת, ספר מה רצית לעשות ומה לא הצליח.
ניסית לעשות מה ש-Ingsoc הציע? אם נתקעת, ספר מה רצית לעשות ומה לא הצליח.
-
שולי
ניסיתי להוריד את שולית המכשף 1 לטאבלט שלי,
אבל כנראה שזה לא אפשרי,
אני חושבת שזה בגלל מערכת ההפעלה של הטאבלט
אבל כנראה שזה לא אפשרי,
אני חושבת שזה בגלל מערכת ההפעלה של הטאבלט
שהיא...?שולי כתב:אני חושבת שזה בגלל מערכת ההפעלה של הטאבלט
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מקבל בחילה ממשפטים כאלו. אני אעשה כאילו לא שמתי לב או שמדובר בבעיה של טעם אישי שלי ולא אנעל את השרשור.שולי כתב:לא כיף לי בכלל
I know that feel, bro.Radioactive Grandpa כתב: אני מקבל בחילה ממשפטים כאלו. אני אעשה כאילו לא שמתי לב או שמדובר בבעיה של טעם אישי שלי ולא אנעל את השרשור.
סולחים לי שגם אני מביע את דעתי?שולי כתב:לא כיף לי בכלל
יקירתי היקרה, החבר'ה פה מנסים לעשות כמיטב יכולתם לעזור לך, ועוד בשאלה שקשורה באופן עקיף לפורום הזה(אנחנו לא עוסקים בטאבלטים למיניהם).
המינימום שאת יכולה לעשות, כדי שאנחנו נוכל לעזור לך, זה לתת את מירב הפרטים. ובהודעה אחת, לא בכמה הודעות, כדי שגם נוכל לסייע בהקדם.
הודעות כמו שרשמת בעיקר מעצבנות את מי שמנסה לעזור לך. וחבל, כי כולם כאן רוצים לעזור בלי לבקש שום דבר בתמורה. אל תקשי עלינו, בבקשה.
זהו, עד כאן סוף הנאום שלי להפעם
אני לא בטוח שאני מסכים... אנחנו עוסקים במשחקים ישנים והפעלתם, האם הפלטפורמה שעליה מנסים להפעיל את המשחקים באמת כל כך משנה?עידן כתב:ועוד בשאלה שקשורה באופן עקיף לפורום הזה (אנחנו לא עוסקים בטאבלטים למיניהם)
אולי נכון יותר להגיד שיש לנו פחות נסיון בתחום הזה.
אוקיי, מקובל. הנקודה הייתה שאנחנו עושים את המקסימום כדי לסייע, גם בדברים פחות נפוצים.Gordi כתב:אני לא בטוח שאני מסכים... אנחנו עוסקים במשחקים ישנים והפעלתם, האם הפלטפורמה שעליה מנסים להפעיל את המשחקים באמת כל כך משנה?עידן כתב:ועוד בשאלה שקשורה באופן עקיף לפורום הזה (אנחנו לא עוסקים בטאבלטים למיניהם)
אולי נכון יותר להגיד שיש לנו פחות נסיון בתחום הזה.
יפה, אולי בסוף גם נמצא פתרון.
איזו מערכת הפעלה יש לטאבלט שלך?
איזו מערכת הפעלה יש לטאבלט שלך?