משחק הרפתקה אחד או שניים,אני לא בטוח..^^

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

doombrigade
משתמש רשום
משתמש רשום

משחק הרפתקה אחד או שניים,אני לא בטוח..^^

שליחה על ידי doombrigade »

שלום לכולם=]

אני מחפש משחק מהילדות שאני לא זוכר בו כימעט כלום מלבד דבר אחד-היה בו איש עם המון שיער אדום מסולסל וברקע היה תמיד את היצירה"באולמו של מלך ההר".
אני גם דיי בטוח שהשם של המשחק היה קשור ליצירה הזאת in the hall of the mounting king...עכשיו כשאני כותב אני גם נזכר שבמשחק היה הר למרות שאני לא זוכר איך הוא מתקשר לאיש עם השיער האדום...

בנוסף יכול להיות שזה קשור למשחק הנ"ל אבל גם יכול להיות שזה משחקי בפני עצמו,אני מחפש משחק שאני זוכר ממנו שברירים בודדים.
המשחק היה הרפתקה והייתה איש עם כובע אדום(?) שאפשר לירות ממנו לייזר או אלומת אור משהו בסגנון והיה כל מני פאזלים לפצח,אחד הזכרונות היחידים שלי הוא חדר עם מלא משולשים\מנסרות והיה צריך לסדר אותם כך שאלומת האור\לייזר תפגע במקום הנכון...

אני יודע שזה ממש מעט פרטים אבל אם מישהו מזהה משהו,אני נורא אשמח.
תודה=]

נ.ב.
עכשיו נזכרתי פתאום שהיה לי עוד משחק עם האיש עם השיער האדום המסולסל,משחק שבו היה צריך הרכיב מכונית או משהו בסגנון ולהתחרות איתו....
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: משחק הרפתקה אחד או שניים,אני לא בטוח..^^

שליחה על ידי Octarine »

סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אני אמנם לא רואה שיער אדום מסולסל בתמונות, אבל הנעימה שהזכרת והקשר ל-Ancient Empires (הכובע של הכורה) - מתאימים ל-Manic Miner. שהוא חלק מהסדרה Miner Willy.

[עריכה]
בעצם, Midnight Rescue! רלוונטי יותר - זו אותה דמות ואותה סדרה של Ancient Empires, היא Super Solvers.
doombrigade
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי doombrigade »

זה בהחלט היה super solvers,תודה רבה=]
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא