אני מחפש משחק ישן עם 4 אנשים לבחור
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורן9
אני מחפש משחק ישן עם 4 אנשים לבחור
אחד עם גרזן או חץ וקשת או קוסם ועוד אחד אני לא זוכר את השם של המשחק
Re: אני מחפש משחק ישן עם 4 אנשים לבחור
viewtopic.php?f=1&t=20535" target="_blank
המשחק הוא GAUNTLET!
מה נסגר עם האנשים האלה...
מה נסגר עם האנשים האלה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
חברים, אנו עדים לאחרונה לגל מוזר של הודעות עם תיאורים לא-ממש אינפורמטיביים וניסוחים ברמה טעונת שיפור (הקדימו את חופשת פסח או משהו כזה?), אבל בואו לא נאבד את העשתונות בגלל זה...
אפילו אם כמה הודעות מבוימות, זה לא כל-כך נורא שיש פה קצת תנועה וזה בטח לא צריך לבלבל כאן מישהו. לא צריך לאבד את הסבלנות כלפי אדם אחד רק בגלל תופעה רחבה (עד שלא הוכח אחרת).
אנא מכם, השתדלו שלא להתבטא בצורה שעלולה להעליב אורחים חדשים, כשאין סיבה לחשוד בכוונת זדון, בוטות, או הפרה גסה של כללי הפורום מצדם. תודה.
אפילו אם כמה הודעות מבוימות, זה לא כל-כך נורא שיש פה קצת תנועה וזה בטח לא צריך לבלבל כאן מישהו. לא צריך לאבד את הסבלנות כלפי אדם אחד רק בגלל תופעה רחבה (עד שלא הוכח אחרת).
אנא מכם, השתדלו שלא להתבטא בצורה שעלולה להעליב אורחים חדשים, כשאין סיבה לחשוד בכוונת זדון, בוטות, או הפרה גסה של כללי הפורום מצדם. תודה.
מסכים, גם עניתי ברצינות להודעה שקישרת אליה, כפי שראית(למרות שהסיכוי שהיא מבוימת גבוה מאוד, לדעתי).Radioactive Grandpa כתב:חברים, אנו עדים לאחרונה לגל מוזר של הודעות עם תיאורים לא-ממש אינפורמטיביים וניסוחים ברמה טעונת שיפור (הקדימו את חופשת פסח או משהו כזה?), אבל בואו לא נאבד את העשתונות בגלל זה...
אבל זה בהחלט מוזר שיש רצף כזה...לא ממש זכור לי כזה רצף בעבר.
למעשה, הרבה יותר סביר להניח שהוא Gauntlet 2.dj_anubis כתב:המשחק הוא GAUNTLET!
ואני לא מצליח להבין מה הבעיה עם גל ההודעות האחרונות, כלומר, אפילו אם כולן מבויימות, אז מה?
סוף סוף קצת אקשן, למי אכפת אם הוא אמיתי או לא.
זה יימאס מאוד מהר אם כולן יהיו הודעות שמחפשות משחקים כמו באמפי ברצף כזה. לא אקשן משהו.