ברשותכם הנדיבה אני מקפיצה את השרשור הישן נושן הזה שמצאתי בחיפוש בגוגל כשחפשתי את המשחק המדובר- הקיר שברח מהבית.
גם לי זכור שהוא היה על דיסק כלשהו, ואני גם זוכרת כמה פרטים מהמשחק למקרה שמישהו מזהה את המשחק ולא את שמו:
היה אדריכל שהגיע לקדמת הבית, במכונית אדומה, והיו לו שלושה עוזרים אם אני לא טועה. כשהוא שאל מה הם עשו עד עכשיו (הוא בקש מהם לבצע משהו קודם לכן עם הבית או עם קיר) אז הם ענו לו: "שיחקנו איקס מיקס דריקס על הקרחת"... זה משפט שזכור לי מהמשחק.
חוץ מזה, סצנה נספת שזכורה לי- הקיר יצא לטייל לראות עולם או משהו בסגנון, והיו מספר מסכים שהוא עבר בהם, האחרון- שבו הוא עשה "פרסה" וחזר הביתה-הוא עם ים או נחל, משהו רטוב בכל אופן, היה שם אופנוע ים והיה מישהו שנמשך בחבל עם האופנוע (לא זוכרת איך קוראים לסוג ספורט המשונה הזה) והקיר שאל את עצמו אם האופנוע יוכל לקחת גם אותו. אבל בסוף כאמור הוא הבין שהכי טוב בבית וכו' וכו'.
אם מישהו ימצא את המשחק זה יהיה עצום, כי זה המשחק הראשון שחיפשתי כשנכנסתי בפעם הראשונה ל"מסע" ומקודם נזכרתי בו שוב, וממש בא לי למצוא אותו.
תודה לכולם, ושב, סורי שהקפצתי את השרשור, לא החלטתי עדיין אם זה עדיף על פתיחת שירשור חדש....
יום טוב לכולכם
אן