מחפש משחק הרפתקאות/אקשן ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מחפש משחק הרפתקאות/אקשן ישן
היי, שוב אני. הפעם אני מנסה להזכר במשחק מחשב מהשנים 1995-2002 (אני לא חושב שיש סיכוי שהוא משנה אחרת).
לפי מה שאני זוכר המשחק היה הרפתקאות משולב באקשן. המשחק התרחש לפחות בחלקו בתקופה של ימי-הביניים. אם אני לא טועה בתחילת המשחק יש מן סרט מבוסס על המנוע של המשחק שמראה שנכנסת לאיזו מכונה שמגדילה אותך מאוד או מקטינה אותך מאוד, יכול להיות שהמכונה הזאת איכשהו מחזירה אותך אחורה בזמן, את זה אני לא זוכר.
מה שאני כן זוכר מהמשחק מאוד טוב, זה שבחלק מסוים ממנו אתה משתתף בתחרות הפלה ברומח (Jousting) ולכן גם זכור לי שהמשחק מתרחש בימי-הביניים. אם אני לא טועה בתחרות הזאת נקודת המבט היא First-Person. יכול להיות שכל המשחק היה ב-First Person או Third Person אבל אני לא יכול להגיד בבטחון מלא.
תודה רבה.
לפי מה שאני זוכר המשחק היה הרפתקאות משולב באקשן. המשחק התרחש לפחות בחלקו בתקופה של ימי-הביניים. אם אני לא טועה בתחילת המשחק יש מן סרט מבוסס על המנוע של המשחק שמראה שנכנסת לאיזו מכונה שמגדילה אותך מאוד או מקטינה אותך מאוד, יכול להיות שהמכונה הזאת איכשהו מחזירה אותך אחורה בזמן, את זה אני לא זוכר.
מה שאני כן זוכר מהמשחק מאוד טוב, זה שבחלק מסוים ממנו אתה משתתף בתחרות הפלה ברומח (Jousting) ולכן גם זכור לי שהמשחק מתרחש בימי-הביניים. אם אני לא טועה בתחרות הזאת נקודת המבט היא First-Person. יכול להיות שכל המשחק היה ב-First Person או Third Person אבל אני לא יכול להגיד בבטחון מלא.
תודה רבה.
Re: מחפש משחק הרפתקאות/אקשן ישן
שני המשחקים היחידים שאני מכיר (או יותר נכון, שמעתי עליהם) שיש בהם חזרה בזמן ומתאימים חלקית לתיאור הם Time Commando וסדרת Journeyman, אבל אאל"ט באף אחד מהם אין משהו שמגדיל או מקטין אותך (מצד שני, אף פעם לא שיחקתי, אז אולי אני טועה).
גם אני חשבתי על Time Commando, אבל לפי זכרוני, הוא לא מתאים לרוב הפרטים. לא זכורה לי שום תחרות Jousting, הוא לא היה מגוף ראשון בשום שלב במשחק ולא הייתה בו מכונה שמגדילה/מקטינה.
את Journeyman אני לא ממש מכיר, אבל לא נראה לי שיש בו אקשן, אז אם כבר TC יותר הגיוני מהבחינה הזו.
את Journeyman אני לא ממש מכיר, אבל לא נראה לי שיש בו אקשן, אז אם כבר TC יותר הגיוני מהבחינה הזו.
כן, אתה צודק, שני המשחקים די רחוקים מהתיאור... כנראה משהו שאני לא מכיר.
כנ"ל...למרות שמשהו כן קצת מצלצל לי מוכר(מעבר ל-Time Commando), אבל אולי זו תחושה מוטעית.Og כתב:כן, אתה צודק, שני המשחקים די רחוקים מהתיאור... כנראה משהו שאני לא מכיר.
גם פער השנים משמעותי. אם מדובר במשחק מ-2002 אז אנחנו בכלל לא המקום.
חבר'ה, זה לא Time Commando (שיחקתי בו מלא כשהייתי קטן ואני מכיר אותו).
והקטע הזה שמגדילים אותך/מקטינים אותך, זה חלק מהסיפור של המשחק, זה לא חלק מהמשחק עצמו. אני חושב שזה בסרטון ממש בהתחלה ואולי גם בסוף. זה קורא באיזו מעבדה כזאת.
עריכה:
זה גם לא דומה ל-Time Commando. אני חוזר ואומר שאם אני לא טועה זה First Person.
והקטע הזה שמגדילים אותך/מקטינים אותך, זה חלק מהסיפור של המשחק, זה לא חלק מהמשחק עצמו. אני חושב שזה בסרטון ממש בהתחלה ואולי גם בסוף. זה קורא באיזו מעבדה כזאת.
עריכה:
זה גם לא דומה ל-Time Commando. אני חוזר ואומר שאם אני לא טועה זה First Person.
אבל איך זה ביחס ל-Time Commando? דומה? שונה? גרפיקה טובה יותר?
עריכה: אוקיי, ראיתי עכשיו את העריכה שלך. מה לגבי הגרפיקה עדיין אשמח לדעת, כדי להעריך אם זה חדש יותר.
עריכה: אוקיי, ראיתי עכשיו את העריכה שלך. מה לגבי הגרפיקה עדיין אשמח לדעת, כדי להעריך אם זה חדש יותר.
לא דומה ל-Time Commando. הרבה פחות אקשן. היו אולי כמה קטעים של אקשן (כמו ה-Joust) אבל ממש בקטנה. לפי מה שאני זוכר רוב המשחק היה הרפתקאה.
יש פה הרבה משחקים שדומים למשחק, http://en.wikipedia.org/wiki/Category:F ... adventures" target="_blank
אבל לא מצאתי אותו שם.
הגרפיקה שלו היתה יותר טובה מ-Time Commando, אבל ממש בקטנה. מזכיר קצת את Myst לפי ה-Screenshots (לא שיחקתי ב-Myst אז אני לא ממש יודע), אבל לא היה צורך במאיץ גרפי בשביל המשחק לפי מה שאני זוכר. הגרפיקה היתה "ישנה", לכן גם פניתי לפורום הזה.
אני זוכר גם אולי שעון כיס או משהו כזה בתחילת המשחק, המשחק התחיל במין סרטון כזה שמראה איזו מכונה או ספר או שעון או משהו שמקטין אותך ואז אתה נכנס לעולם הקסום של ההרפתקאות ונע בזמן או משהו כזה. אני לא זוכר כל כך טוב :(
תודה.
יש פה הרבה משחקים שדומים למשחק, http://en.wikipedia.org/wiki/Category:F ... adventures" target="_blank
אבל לא מצאתי אותו שם.
הגרפיקה שלו היתה יותר טובה מ-Time Commando, אבל ממש בקטנה. מזכיר קצת את Myst לפי ה-Screenshots (לא שיחקתי ב-Myst אז אני לא ממש יודע), אבל לא היה צורך במאיץ גרפי בשביל המשחק לפי מה שאני זוכר. הגרפיקה היתה "ישנה", לכן גם פניתי לפורום הזה.
אני זוכר גם אולי שעון כיס או משהו כזה בתחילת המשחק, המשחק התחיל במין סרטון כזה שמראה איזו מכונה או ספר או שעון או משהו שמקטין אותך ואז אתה נכנס לעולם הקסום של ההרפתקאות ונע בזמן או משהו כזה. אני לא זוכר כל כך טוב :(
תודה.
אוקיי, זה כבר בהחלט יותר פרטים.
אולי תנסה לחפש ב-Mobygames:
http://www.mobygames.com/browse/games/a ... ction-2nd/" target="_blank
בקישור שנתתי לך שמתי משחקי הרפתקאה/אקשן מגוף ראשון שהם לחלונות(לא שאלתי אותך באמת. זה היה משחק לחלונות? לדוס?), ואז אין יותר מידי אפשרויות, רק כמה עשרות. אם תוכל לצמצם עוד יותר טווח שנים, יהיו אפילו פחות.
אולי תנסה לחפש ב-Mobygames:
http://www.mobygames.com/browse/games/a ... ction-2nd/" target="_blank
בקישור שנתתי לך שמתי משחקי הרפתקאה/אקשן מגוף ראשון שהם לחלונות(לא שאלתי אותך באמת. זה היה משחק לחלונות? לדוס?), ואז אין יותר מידי אפשרויות, רק כמה עשרות. אם תוכל לצמצם עוד יותר טווח שנים, יהיו אפילו פחות.
חיפשתי בכל הרשימה שנתת לי. זה לא שם. אני עומד לבכות :( אני מת למצוא את המשחק הזה (הוא ל-Windows ד"א).
אני חושב שה-Jousting זה החלק הכי חשוב שאני זוכר במשחק (והקטע הזה שמקטינים אותך או מגדילים אותך בסרטון בהתחלה).
אני חושב שה-Jousting זה החלק הכי חשוב שאני זוכר במשחק (והקטע הזה שמקטינים אותך או מגדילים אותך בסרטון בהתחלה).