מחפש 3 תוכנות ציור ואנימציה

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

מחפש 3 תוכנות ציור ואנימציה

שליחה על ידי dj_anubis »

01. היה לי פעם משחק עם באגס באני ושאר החברים שלו, שהיה אפשר להכין סרטים מצוירים (אני מתאר לעצמי שזה משחק שקיים להורדה בכל זאת זה לוני טונס...יכול להיות שלא ידעתי בדיוק מה לחפש...)

02. הייתה פעם תוכנת אנימציה שעבדה בדוס בVGA אני זוכר שקראנו לה GIF כי לפי מה שאני זוכר היא המשתמש יכל להכין קבצי GIF, אני זוכר שפעם חבר שלי צייר שם את האנטרפרייז כל פעם במקום אחר על המסך ואז הרצנו את זה באנימציה וזה היה נראה לנו מטורף שזה זז על המסך...רוב המסך היה בצבע שחור שם היו מציירים, למטה יכול לבחור צבעים וכנראה שגם צורות וכנראה גם שהיה תפריט למעלה (זה סביר ביותר...)

03. התוכנה השלישית שאני מאוד בספק אם מישהו בכלל יזכור אותה, הייתה תוכנת ציור, שעבדה בCGA, לדעתי אזור 1986 (מקסימום) מה שייחד אותה היה שהיא הייתה מחולקת לשני מצבים:
במצב הראשון זה מצב התפריט, כל המסך היה מחולק לריבועים וממנו יכולת לבחור איזה אופציה אתה רוצה, למשל היה ריבוע שהיה מצויר בתוכו מברשת ואם היית לוחץ עליו יכולת לבחור צבע, היה ריבוע שהיה מצויר עליו עיגול וכו'...
המצב השני היה מסך שחור שבו ציירת את מה שבחרת במסך הקודם
אני 99% בטוח שאת הסמן היית מזיז לא עם החיצים אלא עם המקשים P O Q A רווח המפורסמים...(יכול להיות שהייתה אופציה לעכבר לי לא היה עכבר באותה תקופה...), אני זוכר שגם כי להריץ את התוכנה הייתי מקליד PCX (99% בטוח)
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: מחפש 3 תוכנות ציור ואנימציה

שליחה על ידי עידן »

PCX זה פורמט של תמונה, ולא שם של תוכנה. התוכנה שעליה אתה מדבר היא אולי PC Paintbrush:

http://en.wikipedia.org/wiki/PC_Paintbrush" target="_blank
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

PCX הוא שם של פורמט, אבל את התוכנה היו מעלים ע"י כתיבה של PCX, העובדה שאתה הזכרת ש PCX זה פורמט של תמונה רק מראה לי שזכרתי נכון

כנראה שבתוכנה יוצרים קבצי PCX, אבל לצערי התוכנה שהבאת היא לא מה שהתכוונתי, שים לב לזה שאני דיברתי על מסך שהיה תפריט ואז התפריט ואז כל המסך היה בעצם המקום שעליו מציירים, הרקע היה שחור

והתוכנה עבדה בCGA (צהוב, ירוק, אדום, שחור)

שמתי לב לאייקון בצד שמאל למטה, איפה שרשום 1, נראה כאילו אפשר להכין שם כל מיני פריימים ולהריץ אותם ברצף, יש מצב יותר מסביר שזאת התוכנה של האנימציה (מספר 2 במה שחיפשתי), עדיין לא הצלחתי למצוא להורדה, יש למישהו קישור להורדה???
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

dj_anubis כתב:01. היה לי פעם משחק עם באגס באני ושאר החברים שלו ....
ואני מניח שכבר עברת על הרשימה הזו, כן?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

יש לך מושג כמה תכנות ציור/אנימציה ישנות יש? אפילו בעברית הרשמה היא ענקית, אז באנגלית? ממש אינסופית. אז אלא אם כן יש לך מזל של חתול ו-2 היא במקרה התכנה היחידה שאני עבדתי איתה, לא הייתי אופטימי במקומך.
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

וואי OG איזה תותח!!!!!!!!!! יש לך קישור להורדה?

עריכה:
לפי הרשימה פה:
http://www.mobygames.com/game-group/loo ... ,50/so,1d/" target="_blank

קשה לי להאמין במובי גיימס יפספסו משחק של באגס באני...(למרות שאני זוכר אותו :scratch: )

מצאתי את הדיסקט הגדול וכל מה שכתוב על זה CARTOON, זה לא עוזר הרבה...

איזה יופי :P נמצאה האבדה:
http://www.myabandonware.com/game/bugs- ... orkshop-ud" target="_blank
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

איך אני יכול למצוא רשימת תוכנות ציור מאוד ישנות? אולי בכל זאת יהיה אפשר לאתר את התוכנה ההיא?
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

dj_anubis כתב:יש לך קישור להורדה?
הנה מה שמצאתי אצלי:
http://www.datafilehost.com/download-8cbd368c.html" target="_blank
(תפעיל את ANI.EXE בדוסבוקס)
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום