בעיה ב-Virtual PC 2007 לא מצליח ללחוץ על דברים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה ב-Virtual PC 2007 לא מצליח ללחוץ על דברים
כאשר אני מנסה ללחוץ למשל אישור אני צריך ללחוץ שהסמן של העכבר שמאלה מהאישור. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? המערכת היא חלונות 98.
Re: בעיה ב-Virtual PC 2007 לא מצליח ללחוץ על דברים
גם כאשר המערכת בחלון?
לא. שהמערכת בחלון זה בסדר.Og כתב:גם כאשר המערכת בחלון?
ואתה לא חושב שמידע זה היה יכול להיות שימושי קודם לכן?
אשמח אם תוכל לפרט את כל מה שעשית וניסית ואת כל שאר הפרטים החשובים שהשמטת.
התקנתי חלונות 98 ב-VIRTUAL PC. פשוט כאשר אני לוחץ על האישור זה לא פועל. אילו פרטים אתה צריך?Og כתב:ואתה לא חושב שמידע זה היה יכול להיות שימושי קודם לכן?
VMA מותקן? ניסית דרייברי מסך שונים? זה קורה תמיד או רק לפעמים? ניסית לעבור למסך מלא בזמנים שונים (קבוע במסך מלא, לעבור בזמן מסך הטעינה של חלונות, לעבור רק כאשר חלונות מסיימת להיטען וכו')? מהי מערכת ההפעלה המארחת? וכו'.יפת כתב:אילו פרטים אתה צריך?
VMA מותקן.Og כתב:VMA מותקן? ניסית דרייברי מסך שונים? זה קורה תמיד או רק לפעמים? ניסית לעבור למסך מלא בזמנים שונים (קבוע במסך מלא, לעבור בזמן מסך הטעינה של חלונות, לעבור רק כאשר חלונות מסיימת להיטען וכו')? מהי מערכת ההפעלה המארחת? וכו'.יפת כתב:אילו פרטים אתה צריך?
זה קורה לפעמים. למשל עכשיו שיש פסים שחורים בצדדים העכבר פועל בסדר, אך אני לא רוצה את הפסים השחורים בצצדים. איך אני גורם שלא יהיו פסים שחורים בצדדים? בתחלה לא היו פסים שחורים אך שיניתי משהו בגדרות ועכשיו יש פסים שחורים בצדדים.
מערכת ההפעלה המארחת היא חלונות 7 32 ביט הום פרימיום.
למען האמת אני זוכר שגם לי זה קרה הרבה, אבל אני אף פעם לא מצליח לזכור אם מצאתי פתרון שעובד קבוע או לא. אני כן זוכר שהיה קשר למתי הייתי עובר למסך מלא.
לצערי אין לי זמן לבדוק כרגע (כי זה לא משהו קצר), אבל תרגיש חופשי לנסות את כל הדברים שהצעתי קודם לכן (שינוי הדרייברים, מעבר למסך מלא בזמנים שונים וכן גם שינוי האפשרויות של VPC) ודווח אם משהו הצליח לך.
אם יהיה לי זמן לזה יום אחד, אני אבדוק את VirtualBox. יש כאלה שאומרים שהוא טוב יותר מVPC.
לצערי אין לי זמן לבדוק כרגע (כי זה לא משהו קצר), אבל תרגיש חופשי לנסות את כל הדברים שהצעתי קודם לכן (שינוי הדרייברים, מעבר למסך מלא בזמנים שונים וכן גם שינוי האפשרויות של VPC) ודווח אם משהו הצליח לך.
אם יהיה לי זמן לזה יום אחד, אני אבדוק את VirtualBox. יש כאלה שאומרים שהוא טוב יותר מVPC.