כאלה שצריך לחקור דברים, אבל שיהיו חכמים ולא מעצבנים
תנקיו
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
אפשר.Og כתב:אפשר לשאול למה תככי הרייטינג מוביל לנוסטלגיה לא אלינו?
שניהם לא קווסטים של ממש, אבל מוזר שאתה מציין במיוחד את פיפוש 2, שניסה מאוד להיות קווסט ובטח שהוא הרבה יותר קווסטי מהראשון.idos055 כתב:יש גם את פיפוש ופיפוש 2 אבל בעיניי הם מעצבנים וממש לא מהווים קווסטים, במיוחד פיפוש 2.
הוא יותר מדי מסורבל והדמויות שם פשוט חופרות לדעתי. כל דמות מדברת יותר מ5 דקות ובאיכות סאונד שאינה מובנת ולכן אני לא מוצא לנכון להמליץ עליו (בניגוד לתככי הרייטינג שהדיבור קצר וקולע).Yoyole כתב:שניהם לא קווסטים של ממש, אבל מוזר שאתה מציין במיוחד את פיפוש 2, שניסה מאוד להיות קווסט ובטח שהוא הרבה יותר קווסטי מהראשון.idos055 כתב:יש גם את פיפוש ופיפוש 2 אבל בעיניי הם מעצבנים וממש לא מהווים קווסטים, במיוחד פיפוש 2.
מוזר, היה נדמה לי שבגרסה ששוחררה להורדה יש יותר באגים מהמקורית, הרי זו הסיבה שהעליתי את המקורית.idos055 כתב:חוששני שבגלל באג המסך השחור.
חבל שנטשת את שרשור ההורדה מבלי לענות על השאלות שלי, אלאמלא עשית כן, אולי היינו מוצאים פתרון למסך השחור (שאגב, אצלי לא מופיע כלל), או לכל הפחות, מחליפים את גרסת ההורדה.idos055 כתב:אם הוא תוקן ואיני מעודכן, אשמח לשנות.
יש את הבאג של המעלית, אבל הבאג עם המסך השחור עדיין קיים.Og כתב:מוזר, היה נדמה לי שבגרסה ששוחררה להורדה יש יותר באגים מהמקורית, הרי זו הסיבה שהעליתי את המקורית.idos055 כתב:חוששני שבגלל באג המסך השחור.
idos055 כתב:אם הוא תוקן ואיני מעודכן, אשמח לשנות.
[/quote]חבל שנטשת את שרשור ההורדה מבלי לענות על השאלות שלי, אלאמלא עשית כן, אולי היינו מוצאים פתרון למסך השחור (שאגב, אצלי לא מופיע כלל), או לכל הפחות, מחליפים את גרסת ההורדה.
לא הבנתי, בגרסה השנייה יש גם את באג המסך השחור וגם את באג המעלית? אם כן, מדוע היא עדיפה בעיניך?idos055 כתב:יש את הבאג של המעלית, אבל הבאג עם המסך השחור עדיין קיים.
אם כך, מדוע אתה כ"כ בטוח שזו לא בעיה שלך בלבד?idos055 כתב:ציינתי שאני בודק את המשחק ללא כרטיס מסך (כן, עד עכשיו אני נמצא ללא כרטיס מסך ולא מסוגל להפעיל משחקים כבדים\סרטים)
אאל"ט, זו הפעם הראשונה שאני שומע על כך.idos055 כתב:כשהורדתי את הטלאי, הבעיה עם המסך השחור עדיין התקיימה.
באמת שאינני יודע, אולי עדיף לחכות עד שהמחשב שלך יהיה 100%,idos055 כתב:אם העובדה שאני בודק את המשחק ללא כרטיס מסך אינה מפריעה לתקינות המהלך