Diablo1

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Andreys69

Diablo1

שליחה על ידי Andreys69 »

יש לי בעיה של צבע מוזר בדיאבלו 1

תודה לעוזרים.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: Diablo1

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

הורדת מכאן?
מהי מערכת ההפעלה שלך?
Andreys69

שליחה על ידי Andreys69 »

Windows 7 32bit

כן הורדתי כאן
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

בעיה ידועה של חלונות 7. יש דרכים רבות לנסות אך האמינה ביותר היא לסגור את EXPLORER. כדי לעשות זאת צור בתיקיית המשחק קובץ אצווה שתוכנו:

קוד: בחירת הכל

taskkill /f /im explorer.exe
diablo.exe
pause
start explorer.exe
exit
והפעל אותו במקום את קובץ ההפעלה.

או לחלופין, להוריד קובץ אצווה מוכן מכאן ולחלץ אותו לתיקיית המשחק:
http://www.sevenforums.com/gaming/25654 ... r-fix.html" target="_blank
(הקובץ DiabloFIX.zip)

קח בחשבון שבעת סגירת הEXPLORER חלונות מסויימים עשויים להיסגר וצלמיות מסוימות עלולות להעלם משורת המשימות, אז מומלץ להפעיל את קובץ האצווה רק לאחר ששמרת את כל עבודתך.
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:בעיה ידועה של חלונות 7. יש דרכים רבות לנסות אך האמינה ביותר היא לסגור את EXPLORER. כדי לעשות זאת צור בתיקיית המשחק קובץ אצווה שתוכנו:

taskkill /f /im explorer.exe
diablo.exe
pause
start explorer.exe
exit
והפעל אותו במקום את קובץ ההפעלה.

או לחלופין, להוריד קובץ אצווה מוכן מכאן ולחלץ אותו לתיקיית המשחק:
http://www.sevenforums.com/gaming/25654 ... r-fix.html" target="_blank
(הקובץ DiabloFIX.zip)

קח בחשבון שבעת סגירת הEXPLORER חלונות מסויימים עשויים להיסגר וצלמיות מסוימות עלולות להעלם משורת המשימות, אז מומלץ להפעיל את קובץ האצווה רק לאחר ששמרת את כל עבודתך.
ניסיתי את זה, וזה לא עבד..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח כתב:ניסיתי את זה, וזה לא עבד..
בא לך לפרט קצת?
Andreys69

שליחה על ידי Andreys69 »

Og כתב:
אורח כתב:ניסיתי את זה, וזה לא עבד..
בא לך לפרט קצת?
עשיתי את זה כמו במדריך ששלח לי, כשניכנסתי, היה כתוב שם SUCCSES אבל!, הצבעים עדין היו לא טובים
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

לא שלחתי אותך כדי לקרוא את המדריך, שלחתי אותך כדי להוריד קובץ ולעשות מה שאני אומר, לא מה שרשום שם.
ה"מדריך" ששם מיועד למי שיש לו תקליטור מקורי, לא למי שמוריד גרסה פרוצה, מעודכנת ומשודרגת, כפי שאתה עשית.

אני חושב שמה שאתה עשית זה להוריד ולהפעיל את הטלאי לגרסה 1.09, כי אם היית עוקב אחר ההוראות שלי, לא היה אמור להיות רשום לך SUCCESS בשום מקום. לך תדע איזה קבצים הטלאי הרס... :scratch:

בהנחה שהמשחק עדיין עובד, אני שוב מסביר מה אתה צריך לעשות, הפעם קרא בעיון:
תוריד את הקובץ הזה:
http://www.sevenforums.com/attachments/ ... blofix.zip" target="_blank
חלץ אותו לתיקייה של המשחק ואז צריך להיות לך בתיקייה קובץ בשם diablo.bat (עם אייקון של גלגל שיניים). אותו אתה צריך להפעיל כדי לשחק במשחק.

אתה תדע שהפעלת את הקובץ הנכון אם תראה שלפני שהמשחק מתחיל נעלמת לך שורת המשימות (איפה שנמצא כפתור "התחל").
Andreys69

שליחה על ידי Andreys69 »

Og כתב:לא שלחתי אותך כדי לקרוא את המדריך, שלחתי אותך כדי להוריד קובץ ולעשות מה שאני אומר, לא מה שרשום שם.
ה"מדריך" ששם מיועד למי שיש לו תקליטור מקורי, לא למי שמוריד גרסה פרוצה, מעודכנת ומשודרגת, כפי שאתה עשית.

אני חושב שמה שאתה עשית זה להוריד ולהפעיל את הטלאי לגרסה 1.09, כי אם היית עוקב אחר ההוראות שלי, לא היה אמור להיות רשום לך SUCCESS בשום מקום. לך תדע איזה קבצים הטלאי הרס... :scratch:

בהנחה שהמשחק עדיין עובד, אני שוב מסביר מה אתה צריך לעשות, הפעם קרא בעיון:
תוריד את הקובץ הזה:
http://www.sevenforums.com/attachments/ ... blofix.zip" target="_blank
חלץ אותו לתיקייה של המשחק ואז צריך להיות לך בתיקייה קובץ בשם diablo.bat (עם אייקון של גלגל שיניים). אותו אתה צריך להפעיל כדי לשחק במשחק.

אתה תדע שהפעלת את הקובץ הנכון אם תראה שלפני שהמשחק מתחיל נעלמת לך שורת המשימות (איפה שנמצא כפתור "התחל").
לא עשיתי בדיוק מה שהיה כתוב שם, לא הורדתי משחדש את המשחק ולא הורדתי שום דבר חוץ מ-Diablo.bat שזה מה שהפעלתי ומה שקרה.. זה כתב SUCCSES ושום דבר לא השתנה..
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

שוב: לא אמור להיות כתוב לך SUCCESS בשום מקרה. אולי אם זה מה שתכנת החילוץ שלך אומרת כשהיא מחלצת מהZIP שמכיל את DIABLO.BAT... אם הפעלת את את DIABLO.BAT אז אתה אמור לראות שינוי ניכר בהפעלה. הווה אומר חלונות וממשקים נסגרים ומסך שחור עם טקסט לבן שכשאתה יוצא מהמשחק נשאר שם עד שאתה לוחץ מקש כלשהו.

אתה יכול להעלות תמונה של מה שאומר לך SUCCESS ?

[עריכה]
טוב, שכח ממה שאמרתי קודם. אם אתה מדבר על ההודעה שאומרת:

SUCCESS: The process "explorer.exe" ...
בתוך חלון שחור אז הקטע הזה בסדר, אבל השאלה החשובה עכשיו היא, האם לאחר שהחלון השחור הזה עולה הוא מעלה אוטומטית את המשחק? אם לא, זה אומר שהקובץ לא נמצא במקום הנכון, אולי אפילו לא חילצת אותו ואתה מפעיל אותו מתוך הZIP.

האם אחרי הSUCCESS אתה רואה את הטקסט הנ"ל איפשהו:

'diablo.exe' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
?
אורח

שליחה על ידי אורח »

Og כתב:שוב: לא אמור להיות כתוב לך SUCCESS בשום מקרה. אולי אם זה מה שתכנת החילוץ שלך אומרת כשהיא מחלצת מהZIP שמכיל את DIABLO.BAT... אם הפעלת את את DIABLO.BAT אז אתה אמור לראות שינוי ניכר בהפעלה. הווה אומר חלונות וממשקים נסגרים ומסך שחור עם טקסט לבן שכשאתה יוצא מהמשחק נשאר שם עד שאתה לוחץ מקש כלשהו.

אתה יכול להעלות תמונה של מה שאומר לך SUCCESS ?

[עריכה]
טוב, שכח ממה שאמרתי קודם. אם אתה מדבר על ההודעה שאומרת:

SUCCESS: The process "explorer.exe" ...
בתוך חלון שחור אז הקטע הזה בסדר, אבל השאלה החשובה עכשיו היא, האם לאחר שהחלון השחור הזה עולה הוא מעלה אוטומטית את המשחק? אם לא, זה אומר שהקובץ לא נמצא במקום הנכון, אולי אפילו לא חילצת אותו ואתה מפעיל אותו מתוך הZIP.

האם אחרי הSUCCESS אתה רואה את הטקסט הנ"ל איפשהו:

'diablo.exe' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
?
האמת שלא, אני לא רואה את ההודעה הזאת, אבל זה כבר תוקן, מיצטער על האיחור.. תיקנתי את זה כבר בזה שהתקנתי מחדש והשתמשתי בקובץ bat, תודה רמה לך.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... :scratch:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא