משחק ישן ומאד מוכר

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

משחק ישן ומאד מוכר

שליחה על ידי Ann »

היי!

אני מחפשת (עוד) משחק פלטפורמה ממבט צדדי, היה בו איש, שמשום מה זכור לי שעל הראש היה לו מן משהו לבן או שהראש היה לבן... לא ברור... היה צריך לעבור שלבים לטפס על גשרים ולהיזהר לא ליפול לבורות, האויבים היו כל מיני מעופפים כאלה. כל שלב- או לפחות השלבים שאליהם הגעתי- היה נגמר בדלת שאותה עברו וכך הגיעו לשלב הבא. המשחק היה מפוקסל מאד, אין לי מושג לגבי השנים שלו. המנגינות היו ממש קצרות, לא ממש מנגינה אלא מעין פתיח לשלב. החיים היו מסומנים למטה/ למעלה ע"י פסים ורודים או אדומים נראה לי. לא זוכרת אם היתה אפשרות לירות על האויבים או שהיה צריך רק לברוח מהם.

אני משערת שהתיאור לא ממש רחב, אבל זה מה שאני זוכרת... גם ברור לי שהמשחק היה מאד מוכר, לא יודעת למה...

זהו, מה לעשות?! :cry:

תודה מראש לכולכם!
אן :arrow:
tFighterPilot
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: משחק ישן ומאד מוכר

שליחה על ידי tFighterPilot »

זה לא מאוד מתאים לתיאור אמנם, אבל יכול להיות שמדובר בנסיך הפרסי 2? http://www.old-games.org/games/prince2" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Azurerider »

אני חושב שזה דווקא מאוד מתאים לתיאור.
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

Azurerider כתב:אני חושב שזה דווקא מאוד מתאים לתיאור.
אני אשם, אני גרמתי לו לטראומה.

דווקא לי הקטע של המוזיקה בתחילת כל שלב הזכיר את קראטקה, אבל כנראה שזה באמת יותר מתאים לPOP2, שבו לא שיחקתי הרבה.
סמל אישי של משתמש
Azurerider
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Azurerider »

Og כתב:
אז אולי זה המקום לחוויה מתקנת. קשה לי להאמין שזה המשחק, בעיקר בגלל שלא זכור לי מקרה בו מישהו לא הכיר את שם המשחק הזה, אבל אולי אני סתם מקשקש. בכל מקרה, בלי קשר לשאלה אם זה באמת המשחק או לא, הנסיך הפרסי בהחלט מתאים לתיאור.
tFighterPilot
משתמש רשום
משתמש רשום

Og כתב:

דווקא לי הקטע של המוזיקה בתחילת כל שלב הזכיר את קראטקה, אבל כנראה שזה באמת יותר מתאים לPOP2, שבו לא שיחקתי הרבה.
בגללך אני לא ישן בלילות. אני שוכב במיטה ער וחושב על כל המשחקים שיצאו משנת 87 עד 97.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

tFighterPilot כתב:
Og כתב:

בגללך אני לא ישן בלילות. אני שוכב במיטה ער וחושב על כל המשחקים שיצאו משנת 87 עד 97.
נו, בסוף תוכיח שאתה יותר טוב מ-Og עצמו בזיהוי משחקים ישנים. אולי לפחות הרווחת יכולת שווה ביותר מכל הסיפור...
tFighterPilot
משתמש רשום
משתמש רשום

עידן כתב:
tFighterPilot כתב:
Og כתב:אני אשם, אני גרמתי לו לטראומה.

נו, בסוף תוכיח שאתה יותר טוב מ-Og עצמו בזיהוי משחקים ישנים. אולי לפחות הרווחת יכולת שווה ביותר מכל הסיפור...
האמת ששיקרתי, אני לא מצליח להרדם כי אני לא מסוגל להפסיק לשיר לעצמי שירים של שושנה דמארי. :oops:

בכל מקרה, לאן Ann נעלמה? אני במתח לגבי תשובתה.
סמל אישי של משתמש
Ann
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Ann »

אן לא נעלמה, לא מתפטרים ממנה כלכך מהר.... :P
ובכל אופן, זה לא הנסיך הפרסי. את השם שלו הייתי מכירה כמו שאחד מכם כתב.

עוד רסיסי תאור שאולי יעזרו לכם: לא היה נוף כלכך רציני כמו בנסיך למשל, אלא רקע שחור- כאילו שמיים, והיו עצים. על גדמים של עצים נראה לי שיכלו לטפס. וכן זכור לי איכשהו שבקטעים שהיתה אדמה היה גם גדר ברקע.
כאמור, לא לכל אורך הדרך היתה אדמה אלא בחלק היה צריך להיזהר לא ליפול, והיה צריך לקפוץ על קטעי גשרים באויר- בסגנון הגשרים במריו- לא מושקעים כלכך, אלא פשוט קטע של אבן. כמדומני שהגשרים היו אפורים והיתה להם מן גדר נמוכה.

תודה לכולם בכל אופן....
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא