בס"ד
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בס"ד
בס"ד
בלי להעליב- יכול להיות שבקובץ שמובא באתר כדי לפתור את הבעיה שלא רואים עברית מבשחקים ישנים יש וירוס?
בלי להעליב- יכול להיות שבקובץ שמובא באתר כדי לפתור את הבעיה שלא רואים עברית מבשחקים ישנים יש וירוס?
Re: בס"ד
למה אתה חושב שיש בו וירוס?
בס"ד
כי לפני שהורדתי אותו הצלחתי לראות סרטונים באתר ערוץ 7 ואחרי שהורדתי לא הצלחתי לראות את הסרטונים- רק שומעים קול ולא רואים את הוידאו.
כי לפני שהורדתי אותו הצלחתי לראות סרטונים באתר ערוץ 7 ואחרי שהורדתי לא הצלחתי לראות את הסרטונים- רק שומעים קול ולא רואים את הוידאו.
קשה לי להאמין שהדברים קשורים. יכול להיות שתוכנה אחרת או משהו שעשית במחשב שינה או הסיר קודאק וידאו אצלך.
אתה מקבל איזו הודעת שגיאה?
אתה מקבל איזו הודעת שגיאה?
מעניין. ולמה שאלת את אותה השאלה (פעמיים) בפורומים של נוסטלגיה ולתמיד? איזה ערוץ הם דפקו לך?shse כתב:כי לפני שהורדתי אותו הצלחתי לראות סרטונים באתר ערוץ 7 ואחרי שהורדתי לא הצלחתי לראות את הסרטונים- רק שומעים קול ולא רואים את הוידאו.
-
קישקוש בלבוש
- משתמש רשום

אתם רוצים להגיד לי שזה ספאם? כי אם כן, משהו מאוד מוזר קורה בקהילת הספאמרים הישראלים בזמן האחרון, בערך בכל אתר ישראלי שאני פוקד.
לא יודע אם זה ספאם או לא, מה שבטוח, שאין שום צורך בפרסום הזה. אני מציע למחוק אותו.Yoyole כתב:אתם רוצים להגיד לי שזה ספאם? כי אם כן, משהו מאוד מוזר קורה בקהילת הספאמרים הישראלים בזמן האחרון, בערך בכל אתר ישראלי שאני פוקד.
בס"ד
זה לא ספאם, אני באמת חושש מוירוסים!
זה לא ספאם, אני באמת חושש מוירוסים!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מס"ד
אז התשובה שלאלתך היא לא. אין וירוסים באתר, אנחנו אוהבים את המשתמשים שלנו ולא רוצים לדפוק להם את המחשב או את השכל.
Octarine שאל אותך שאלה ולא השבת לו, אם אכן יש לך בעיה שאתה מעוניין לפתור ולראות האם אכן ישנו קשר או לא.
Octarine שאל אותך שאלה ולא השבת לו, אם אכן יש לך בעיה שאתה מעוניין לפתור ולראות האם אכן ישנו קשר או לא.
התכוונתי לקישור שנתן קישקוש בלבוש, שאני לא רואה בו צורך.
ל octarine: אין הודעת שגיאה.
השאלה היא גם אחרת. אם עשית עוד שינוי כלשהו במחשב מאז שזה הפסיק לעבוד.shse כתב:ל octarine: אין הודעת שגיאה.
ביטלתי את ההאצת וידאו (אבל אחרי שזה הפסיק לעבוד)
בס"ד
לכל מנהלי האתר:
אני מתנצל אם נפגעתם מהניסוח שלי. לא התכוונתי לומר שאתם מכניסים וירוסים לאתר, אלא שאלתי אם יכול להיות שקיבלתם קבצים שיש בהם וירוסים.
בהתנצלות, shse.
לכל מנהלי האתר:
אני מתנצל אם נפגעתם מהניסוח שלי. לא התכוונתי לומר שאתם מכניסים וירוסים לאתר, אלא שאלתי אם יכול להיות שקיבלתם קבצים שיש בהם וירוסים.
בהתנצלות, shse.