הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
שוטתי באתרנו האהוב ולפתע גיליתי את המשחק קינג קווסט 4,
מאוד שמחתי לראות אותו כי זכור לי שקראתי עליו והתגובות היו מאוד טובות.
הורדתי אותו ובאתי להפעיל עד ששמתי לב לשורה קטנה-"כדי להפעיל את המשחק צריך להוריד גם את הקראק שלו"
ובצד קישור להורדת הקראק,אבל הקישור שבור!
אם מישהו מבין בעיניין אשמח לעזרה (:
[אני מניח שהשאלה כאן עונה על השאלה של עוג שם... (שוב לא שמנו לב מה קורה אצלנו לפני שתהינו.)
עכשיו השאלה היא אם אכן צריך להעלות את הקובץ מחדש ולקשר, להעלות גרסה פרוצה במקום, או לקשר מדף המשחק/השאילתא למסמך שאוקטרין הביא, כמו שהציע.]
[אני מניח שהשאלה כאן עונה על השאלה של עוג שם... (שוב לא שמנו לב מה קורה אצלנו לפני שתהינו.)
עכשיו השאלה היא אם אכן צריך להעלות את הקובץ מחדש ולקשר, להעלות גרסה פרוצה במקום, או לקשר מדף המשחק/השאילתא למסמך שאוקטרין הביא, כמו שהציע.]
בשרשור שהבאת דנים בספייס קווסט 4 בעוד השאלה פה היא על קינג קווסט 4.
ובכל מקרה ההגנה פה היא הגנה רגילה שמבקשת קוד בתחילת המשחק ולא באה כחידה בתוך המשחק כמו בספייס קווסט 4. ל-Abandonia יש סריקה של חוברת ההפעלה:
לscummvm יש INTERPRETER משלו, הוא לא משתמש בזה של מערכת ההפעלה ולכן, אם בתוך הINTERPRETER של SCUMMVM מובנית הגנה, הדרך היחידה לפרוץ אותה היא לשנות את הקוד של SCUMMVM עצמו.
Og כתב:לscummvm יש INTERPRETER משלו, הוא לא משתמש בזה של מערכת ההפעלה ולכן, אם בתוך הINTERPRETER של SCUMMVM מובנית הגנה, הדרך היחידה לפרוץ אותה היא לשנות את הקוד של SCUMMVM עצמו.
כמו שאמרתי במשחק הזה אין קובץ אצווה בשם go, גם שאני מריץ אותו עם VDMS או עם דוסבוקס מסך ההגנה עדיין פעיל.
כן, נראה שהשתחלה לדף המשחק הורדה משרת עם קובץ ישן. בינתיים, עד שגורדי יסדר את זה, אפשר להוריד מהשרת הראשי של האתר: http://down3.old-games.org/kq4ega.zip" target="_blank
שם הקובץ הוא עדכני.
אגב, גיגול קצרצר (ממש קצרצר) מראה שההגנה נמצאת בקבצי הסקריפט של המשחק ולא בINTERPRETER שלו, מה שאומר שבSCUMMVM לא מובנית הגנה למשחק הזה (וכנראה לכל המשחקים של סיירה שמשתמשים באותו מנוע ומוגנים).
ומה שזה אומר, בשפה פשוטה, זה שאם יש פריצה לגרסת הדוס שמשנה את הסקריפט עצמו (ווזה בניגוד לפריצה שמשנה את קובץ הEXE כך שיתעלם מהמקום שבו נמצאת ההגנה בקובץ הסקריפט) הפריצה הזו תעבוד גם בSCUMMVM.
אבל אם קיימת כזו או לא, אני לא יודע ואין לי זמן לחפש.