צלמית
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
צלמית
האם אפשר לעלות צלמית (Avatar)?
Re: צלמית
צלמית = ICON.
לא ניתן לקשר לתמונה ברשת או להעלות תמונה מהמחשב שלך. ניתן לשלוח לגורדי תמונה ו(אלא אם הוא מסרב, שזה נדיר)הוא מצרף אותה לגלריית התמונות.
לא ניתן לקשר לתמונה ברשת או להעלות תמונה מהמחשב שלך. ניתן לשלוח לגורדי תמונה ו(אלא אם הוא מסרב, שזה נדיר)הוא מצרף אותה לגלריית התמונות.
תודה.
אני מניח שגורדי יאשר כל תמונה שהיא בגבול "הטעם הטוב"idos055 כתב:האם חובה כי התמונה תתקשר לנושא המשחקים, או שמא ניתן גם לצרף תמונה של "בר רפאלי"?Og כתב:צלמית = ICON.
בר רפאלי לא עומדת בתקן ה-"הטעם הטוב" ?עידן כתב:אני מניח שגורדי יאשר כל תמונה שהיא בגבול "הטעם הטוב"idos055 כתב:האם חובה כי התמונה תתקשר לנושא המשחקים, או שמא ניתן גם לצרף תמונה של "בר רפאלי"?Og כתב:צלמית = ICON.
ברור. היא לא הייתה בצבא.
אם כך גם אתה לא עומד בתקן הטעם הטוב. אני ממליץ להוסיף 2 כפות סוכר.
וגם לימון. לימון מוסיף המון.Octarine כתב:אם כך גם אתה לא עומד בתקן הטעם הטוב. אני ממליץ להוסיף 2 כפות סוכר.
לך מכאן אופיר, לך... לך רחוק ולעולם אל תחזור!
ככה מוותרים?אופיר כתב:שכנעת אותי.
תיקון קטן, זה לא "לך" אלא "ברח". להעלות את יוטיוב או שתסתדר?Octarine כתב:לך מכאן אופיר, לך... לך רחוק ולעולם אל תחזור!