מחפשת משחק מריו ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
שירה_1
מחפשת משחק מריו ישן
היי
אני מחפשת משחק מריו ישן- שחקתי בו בערך ב1990-2000. המשחק לא היה עם הרבה צבעים אלא ממש כמה גוונים בודדים על רקע שחור. המסכים במשחק היו בנויים בסגנון כמו של אלדו, רק נראה לי שהרקע היה שחור. המטרה במשחק היתה להרוג את כל האויבים שלכם לפני שהם יהרגו אתכם. האויבים היו בשלבים הראשונים צבים ואחר כך עכבישים. הדרך להרוג אותם היתה לקפוץ מתחתם וככה הם היו מתהפכים לכמה שניות, ואז היה צריך להגיע אליהם ולאכול אותם. (אותו רעיון של הריגת אויבים כמו בפקמן, שאוכלים כדורי כוח כדי שהמפלצות יהפכו ל"אכילות" ואז לאכול אותן, רק שבפקמן זה "בונוס" במשחק, ובמריו ההוא זו היתה המטרה.) אני זוכרת גם שכשהופכים, נגיד, צב, אם לדוגמה הצבע המקורי שלו היה ירוק- אז אחרי ההפיכה הוא נהפך לסגול, ואם לא אכלתי אותו מיד, הוא חזר חזרה לחיים והפעם יותר מהיר. ואם שוב הפכתי ולא אכלתי- שוב נהפך ליותר מהיר. ככה זה הלך.
אני זוכרת שחלק מהשם של המשחק היה האחים מריו, (MARIO BROS.) אבל זה לא היה באותה רמה כמו המריו של היום, אלא כל הדמות היתה באותו צבע- נראה לי כחול, וגם האויבים היו בצבע אחד- כמו שכבר ציינתי.
חיפשתי את המשחק בתמונות שבאתר הזה ולא מצאתי. אם מישהו יודע- תודה רבה רבה!
אני מחפשת משחק מריו ישן- שחקתי בו בערך ב1990-2000. המשחק לא היה עם הרבה צבעים אלא ממש כמה גוונים בודדים על רקע שחור. המסכים במשחק היו בנויים בסגנון כמו של אלדו, רק נראה לי שהרקע היה שחור. המטרה במשחק היתה להרוג את כל האויבים שלכם לפני שהם יהרגו אתכם. האויבים היו בשלבים הראשונים צבים ואחר כך עכבישים. הדרך להרוג אותם היתה לקפוץ מתחתם וככה הם היו מתהפכים לכמה שניות, ואז היה צריך להגיע אליהם ולאכול אותם. (אותו רעיון של הריגת אויבים כמו בפקמן, שאוכלים כדורי כוח כדי שהמפלצות יהפכו ל"אכילות" ואז לאכול אותן, רק שבפקמן זה "בונוס" במשחק, ובמריו ההוא זו היתה המטרה.) אני זוכרת גם שכשהופכים, נגיד, צב, אם לדוגמה הצבע המקורי שלו היה ירוק- אז אחרי ההפיכה הוא נהפך לסגול, ואם לא אכלתי אותו מיד, הוא חזר חזרה לחיים והפעם יותר מהיר. ואם שוב הפכתי ולא אכלתי- שוב נהפך ליותר מהיר. ככה זה הלך.
אני זוכרת שחלק מהשם של המשחק היה האחים מריו, (MARIO BROS.) אבל זה לא היה באותה רמה כמו המריו של היום, אלא כל הדמות היתה באותו צבע- נראה לי כחול, וגם האויבים היו בצבע אחד- כמו שכבר ציינתי.
חיפשתי את המשחק בתמונות שבאתר הזה ולא מצאתי. אם מישהו יודע- תודה רבה רבה!
-
שירה_1
Re: מחפשת משחק מריו ישן
כן כן! זה זה! תודה OCTARINE.
מוזר שזכרתי אותו יותר ישן ממה שהוא באמת. הבנתי שהאתר הזה לא מיועד להורדה, אז איפה אני יכולה להוריד?
מוזר שזכרתי אותו יותר ישן ממה שהוא באמת. הבנתי שהאתר הזה לא מיועד להורדה, אז איפה אני יכולה להוריד?
כמו שאת רואה בקישור ששמתי, יש כמה גרסאות לכל מיני קונסולות.
תבחרי את הגרסה שאת רוצה, ונראה שגיגול super mario + (שם הקונסולה) + rom יהיה התחלה טובה.
תבחרי את הגרסה שאת רוצה, ונראה שגיגול super mario + (שם הקונסולה) + rom יהיה התחלה טובה.
לא Super Mario אלא Mario Bros.Octarine כתב:כמו שאת רואה בקישור ששמתי, יש כמה גרסאות לכל מיני קונסולות.
צודק, טעות שלי.
-
שירה_1
ראיתי בקישור הזה רק גרסאות לקונסולות, אני מחפשת את הגרסה למחשב PC רגיל. יש גם כזה שם? כי לא ראיתי.
תודה לכולכם בנתיים
תודה לכולכם בנתיים
לא יצאה למשחק הזה גרסה למחשב(לא רשמית לפחות) ולכן לא תמצאי את זה. תשתמשי ברום ובאמולטור(אני מניח שגרסת ה-NES תהיה לך הכי נוחה, אלא אם את מחפשת משהו מודרני יותר ואז לכי על ה-GBA). ואם את לא יודעת מה זה רום/אמולטור וכו':שירה_1 כתב:ראיתי בקישור הזה רק גרסאות לקונסולות, אני מחפשת את הגרסה למחשב PC רגיל. יש גם כזה שם? כי לא ראיתי.
תודה לכולכם בנתיים
http://rom.old-games.org/romexplain.php" target="_blank
-
שירה_1
ממש מוזר עידן, כי מצד אחד אני בטוחה לגמרי ששיחקתי את זה על מחשב, אבל מצד שני המשחק בלינק ששמתם לי הוא בטוח המשחק שאני מחפשת, ומצד שלישי אתה אומר עכשיו שאין את זה בגרסה למחשב?!
מצד רביעי, אולי באמת זו לא היתה גרסה רשמית, כמו שאתה אומר, אז איפה אפשר להשיג את זה? כי זה היה משחק ממש חמוד.
מצד רביעי, אולי באמת זו לא היתה גרסה רשמית, כמו שאתה אומר, אז איפה אפשר להשיג את זה? כי זה היה משחק ממש חמוד.
מצד חמישי, אולי שיחקת את זה במחשב באמולטור כלשהו. אז תבדקי איזה מהתמונות נראית לך הכי מתאימה(אני מהמר על NES, שוב) ותראי אם זו אכן הגרסה.