הדברה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אורח
הדברה
היה משחק שאני לא זוכרת כמעט שום דבר חוץ מהרבה מאד נמלים או יצורים אחרים שהיה צריך להדביר אותם עם סוג של טרקטור או משהו כזה זה היה בערך לפני 15 שנים.
Re: הדברה
על מנת שנדע בעתיד, באיזה משחק היה מדובר?
יש סיכוי שזה היה Ant Attack.
(אנחה)
אני לא מאמין שזה שווה את המאמץ שלהם - לפתוח משתמש, למצוא שרשור מתאים וכו', והכל בשביל שארבעה אנשים יקראו את זה ואף אחד מהם לא ילחץ על הלינק?
גם לי זה נראה מוזר אבל מסתבר שהבחור, הוא ספאמר מקצועי. ממליץ לתת לו באן.Yoyole כתב:אני לא מאמין שזה שווה את המאמץ שלהם - לפתוח משתמש, למצוא שרשור מתאים וכו', והכל בשביל שארבעה אנשים יקראו את זה ואף אחד מהם לא ילחץ על הלינק?
ואני מניח שהוא מצא את השרשור דרך גוגל.
אני חושב שהרעיון פה הוא להעלות את דירוג החיפוש של האתר בגוגל. אחד הפרמטרים שגוגל מסתמך עליהם הוא כמה קישורים יש לאתר מאתרים אחרים (לפחות לפי הבנתי המועטה ב-SEO).Yoyole כתב:אני לא מאמין שזה שווה את המאמץ שלהם - לפתוח משתמש, למצוא שרשור מתאים וכו', והכל בשביל שארבעה אנשים יקראו את זה ואף אחד מהם לא ילחץ על הלינק?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
גדול. 
אני דווקא אוהב לראות ספאמרים אנושיים לשם שינוי. משקיעים, חושבים, וזה. גם כאילו בא בבשורה שהמדרגה החדשה שגורדי שם נגד רובוטים בינתיים עושה את שלה...
משאיר לעוג כדי להדביר את העשב השוטה מהשורש ואיתו כל התגובות, למי שתהה. אני יכול רק לתלוש אותו, וזו לא הדברה מקצועית.
אני דווקא אוהב לראות ספאמרים אנושיים לשם שינוי. משקיעים, חושבים, וזה. גם כאילו בא בבשורה שהמדרגה החדשה שגורדי שם נגד רובוטים בינתיים עושה את שלה...
משאיר לעוג כדי להדביר את העשב השוטה מהשורש ואיתו כל התגובות, למי שתהה. אני יכול רק לתלוש אותו, וזו לא הדברה מקצועית.
שירשתי.
Ingsoc: מחקתי את השם והקישור מההודעה שלך. אני לא רוצה אפילו לראות את השם שלו מופיע כאן.
Ingsoc: מחקתי את השם והקישור מההודעה שלך. אני לא רוצה אפילו לראות את השם שלו מופיע כאן.