מחפש משחק של צבי הנינג'ה על המגאסון
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
משתמש אסיר תודה
מחפש משחק של צבי הנינג'ה על המגאסון
שלום.
קודם כל אני חייב להגיד שאתם עושים עבודת קודש. אני עובד פעם בכמה חודשים על הפורום הזה, ואני נדהם לראות את כמות המסירות שאתם נותנים כדי לעזור למישהו שכנראה מחר לא יזכור שעזרתם לו. רק מדיונים של אחרים שעברתי עליהם, מצאתי עשרות משחקי ילדות שלי (לא כאלו ישנים, אני אמנם רק בן 18).
אני כמעט משוכנע שפתחתי את הדיון הזה בעיקר בשביל להגיד לכם תודה רבה. ובשביל פתיחת הדיון חשבתי על משחק שאני באמת ארצה לשחק שוב.
המשחק הוא של צבי הנינג'ה, סגנון סייד סקרולר. שיחקתי אותו ביחד עם אחי במגאסון. אם אני לא טועה שרדר היה הבוס האחרון אבל בגרסת מוטציה.
תודה מראש (ובהתחלת הדיון), לאור.
קודם כל אני חייב להגיד שאתם עושים עבודת קודש. אני עובד פעם בכמה חודשים על הפורום הזה, ואני נדהם לראות את כמות המסירות שאתם נותנים כדי לעזור למישהו שכנראה מחר לא יזכור שעזרתם לו. רק מדיונים של אחרים שעברתי עליהם, מצאתי עשרות משחקי ילדות שלי (לא כאלו ישנים, אני אמנם רק בן 18).
אני כמעט משוכנע שפתחתי את הדיון הזה בעיקר בשביל להגיד לכם תודה רבה. ובשביל פתיחת הדיון חשבתי על משחק שאני באמת ארצה לשחק שוב.
המשחק הוא של צבי הנינג'ה, סגנון סייד סקרולר. שיחקתי אותו ביחד עם אחי במגאסון. אם אני לא טועה שרדר היה הבוס האחרון אבל בגרסת מוטציה.
תודה מראש (ובהתחלת הדיון), לאור.
-
לאור
Re: מחפש משחק של צבי הנינג'ה על המגאסון
שמתי לב שלא הגבתי בפורום הנכון. אתם מוזמנים להעביר את ההודעה שלי.
אולי זה Turtles In Time?
אם לא, אתה יכול לעבור על הרשימה במובי, חפש את אלו שיצאו ל-S/NES. אין יותר מדי ולמרות שלא שיחקתי בכולם אני מנחש שתמיד שרדר הוא הבוס האחרון ואפריל נחטפת. מקוריות בעלילה זה לא הצד החזק של המשחקים האלו.
אתם עולים לי על העצבים, צבים!
אם לא, אתה יכול לעבור על הרשימה במובי, חפש את אלו שיצאו ל-S/NES. אין יותר מדי ולמרות שלא שיחקתי בכולם אני מנחש שתמיד שרדר הוא הבוס האחרון ואפריל נחטפת. מקוריות בעלילה זה לא הצד החזק של המשחקים האלו.
אתם עולים לי על העצבים, צבים!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
היי לאור,
הדברים שכתבת מאד משמחים.
כמו שכתבת על האנשים ששואלים ולמחרת שוכחים שעזרו להם, כך גם אנחנו (אני כותב ברבים אבל יכול לדבר אך ורק בשם עצמי) כל-כך רגילים להודעות כמו "יוווו, זה זה!!!! כמה שנים חיפשתי את זה!!! תודהההההה תודההההה!!!", שאנחנו שוכחים כמה שמחה והתרגשות אמיתיות נמצאות מאחורי המילים האלו. מדי פעם אנחנו נזכרים ומצליחים להנות קצת מהאושר הזה, במיוחד בזכות הודעות כאלו.
תודה.
הדברים שכתבת מאד משמחים.
כמו שכתבת על האנשים ששואלים ולמחרת שוכחים שעזרו להם, כך גם אנחנו (אני כותב ברבים אבל יכול לדבר אך ורק בשם עצמי) כל-כך רגילים להודעות כמו "יוווו, זה זה!!!! כמה שנים חיפשתי את זה!!! תודהההההה תודההההה!!!", שאנחנו שוכחים כמה שמחה והתרגשות אמיתיות נמצאות מאחורי המילים האלו. מדי פעם אנחנו נזכרים ומצליחים להנות קצת מהאושר הזה, במיוחד בזכות הודעות כאלו.
תודה.
Octarine, זה לא יכול להיות Turtles In Time, מאחר ומגהסון זה NES ולא SNES.
די בטוח שזה המשחק המבוקש:
http://www.mobygames.com/game/nes/teena ... creenshots" target="_blank
הייתי משחק בו לא מעט ב-NES המקורי שהיה לחבר שלי ביסודי...אחח...היו זמנים...
להגנתי יאמר שאני מכיר את המשחקים האלו רק מאמולטרים ולא בזמן אמת.
מקובל. אבל תדע להבא שמגהסון שווה NESOctarine כתב:להגנתי יאמר שאני מכיר את המשחקים האלו רק מאמולטרים ולא בזמן אמת.
עריכה: אה, וגם אני אצטרף למחמאות לאורח-באמת לא זוכים כאן לכאלו בתדירות גבוהה
סליחה, טעות שלי(ששווה הודעה נוספת ולא רק עריכה): פספסתי את המשחק השני בסדרה, יכול מאוד להיות שהכוונה דווקא אליו:
http://www.mobygames.com/game/teenage-m ... creenshots" target="_blank
אני די בטוח שזה לא המשחק ראשון בכל אופן, מאחר ואם הוא כמו גרסת הדוס שאני מכיר, אז הוא לא רק פלטפורמה. שוב, טעות שלי. ויכול להיות שגם שיחקתי במשחק הזה על ה-NES דווקא, ולא בשלישי בסדרה...
http://www.mobygames.com/game/teenage-m ... creenshots" target="_blank
אני די בטוח שזה לא המשחק ראשון בכל אופן, מאחר ואם הוא כמו גרסת הדוס שאני מכיר, אז הוא לא רק פלטפורמה. שוב, טעות שלי. ויכול להיות שגם שיחקתי במשחק הזה על ה-NES דווקא, ולא בשלישי בסדרה...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני תמיד שוכח: וסופר מגהסון = NES או SNES?עידן כתב:אבל תדע להבא שמגהסון שווה NES
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

אף פעם לא שמעתי על סופר מגאסון. המגאסון היה חיקוי סיני של הNES, לכן לא כל המשחקים פעלו בו (אני חושב שהוא לא תמך בשמירות). אני די בטוח שהSNES הגיע לארץ בגרסתו המקורית.Radioactive Grandpa כתב:אני תמיד שוכח: וסופר מגהסון = NES או SNES?עידן כתב:אבל תדע להבא שמגהסון שווה NES
הקלטות למגהסון ול-NES בנויות שונה, אבל המשחקים הם בעיקרון אותם המשחקים.tFighterPilot כתב:אף פעם לא שמעתי על סופר מגאסון. המגאסון היה חיקוי סיני של הNES, לכן לא כל המשחקים פעלו בו (אני חושב שהוא לא תמך בשמירות). אני די בטוח שהSNES הגיע לארץ בגרסתו המקורית.Radioactive Grandpa כתב:אני תמיד שוכח: וסופר מגהסון = NES או SNES?עידן כתב:אבל תדע להבא שמגהסון שווה NES
ויש הרבה חיקויים למיניהם, אני יוצא מנקודת הנחה שגם הסופר מגהסון הוא סוג של מגהסון, שם אחר אולי...
מגאסון = סופר מגאסון = famiclone (כל חיקוי של הFAMICOM של נינטנדו).Radioactive Grandpa כתב:אני תמיד שוכח: וסופר מגהסון = NES או SNES?
-
אורח
מצטער שלקח לי זמן להגיב.עידן כתב:Octarine, זה לא יכול להיות Turtles In Time, מאחר ומגהסון זה NES ולא SNES.
כן זה המשחק. תודה רבה.
אני מאוד מקווה שאתם נהנים ממה שאתם עושים ולא עושים את זה ממקום של טרחה.
שיהיה רק בהצלחה.
אני לא יודע מה בקשר לאחרים, אבל לי לא משלמים בשביל להיות פהאורח כתב: אני מאוד מקווה שאתם נהנים ממה שאתם עושים ולא עושים את זה ממקום של טרחה.
-
tFighterPilot
- משתמש רשום

ואללה? כי אני מקבל בוחטות.Octarine כתב:אני לא יודע מה בקשר לאחרים, אבל לי לא משלמים בשביל להיות פהאורח כתב: אני מאוד מקווה שאתם נהנים ממה שאתם עושים ולא עושים את זה ממקום של טרחה..