אני עדיין מחפש את המשחק הארור ההוא!
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דוד שמילוב
אני עדיין מחפש את המשחק הארור ההוא!
לפני כמה חודשים,כתבתי הודעה בקשר למשחק אסטרטגיה מסוים.עד עכשיו לא מצאתי אותו,אבל נזכרתי בפרטים מסוימים:
דבר ראשון,המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת.הוא הגיע עם דיסק אוסף שנקרא "אסטרטגיה 3" עם תמונה של מסוק על העטיפה.הוא היה ככול הנראה דמו.
המשחק היה מנוקדת מבט שדומה לנקודת המבט של סיםסיטי הראשון,קומנאד אן נונקר הראשון וכו'.
ניתן היה להכניס חיילים למבנים מוסיימים,ואז הגג של הבניינים היה נעשה שקוף.המשחק היה עם סייד בר בצדו הימני של המשחק.במשחק היה ניתן לבנות "אזעקות" אשר היו מודעיות על חדירה לבסיס.במשחק נלחמתי נגד צבא של חייזרים,והיו להם מין ספינות מרחפות,בצבע ורוד-סגלגל.החייזרים עצמם היו דומים לתולעים עם גוף אנושי (כן,כן,אני יודע שזה מוזר).במחשק היתתה דמות,שלפי מה שאני זוכר השם שלה היה מלקלום,או משהו בסגנון.במשחק היתתה יחידה שהייתה יכולה לבנות מבנים,ולתקן חיילים,שנראתה כמו סייבורג.אם אני אזכר בעוד דברים אני ארשום אותם פה.
אני מודה מראש.
דבר ראשון,המשחק הוא אסטרטגיה בזמן אמת.הוא הגיע עם דיסק אוסף שנקרא "אסטרטגיה 3" עם תמונה של מסוק על העטיפה.הוא היה ככול הנראה דמו.
המשחק היה מנוקדת מבט שדומה לנקודת המבט של סיםסיטי הראשון,קומנאד אן נונקר הראשון וכו'.
ניתן היה להכניס חיילים למבנים מוסיימים,ואז הגג של הבניינים היה נעשה שקוף.המשחק היה עם סייד בר בצדו הימני של המשחק.במשחק היה ניתן לבנות "אזעקות" אשר היו מודעיות על חדירה לבסיס.במשחק נלחמתי נגד צבא של חייזרים,והיו להם מין ספינות מרחפות,בצבע ורוד-סגלגל.החייזרים עצמם היו דומים לתולעים עם גוף אנושי (כן,כן,אני יודע שזה מוזר).במחשק היתתה דמות,שלפי מה שאני זוכר השם שלה היה מלקלום,או משהו בסגנון.במשחק היתתה יחידה שהייתה יכולה לבנות מבנים,ולתקן חיילים,שנראתה כמו סייבורג.אם אני אזכר בעוד דברים אני ארשום אותם פה.
אני מודה מראש.
Re: אני עדיין מחפש את המשחק הארור ההוא!
למה לא להמשיך את השרשור הקודם?
viewtopic.php?f=1&t=18745" target="_blank
viewtopic.php?f=1&t=18745" target="_blank
אני מנחש, אבל יכול להיות שזה War Wind, או War Wind II?
מסתבר שיש במשחק השני דמות בשם מלקולם.
מסתבר שיש במשחק השני דמות בשם מלקולם.
-
דוד שמילוב
כן,זה זה!
WOO!
לגבי למה לא המשכתי את השרשור הקודם,בהרבה פורומים יש חוק שאסור להחיות שרשורים ישנים.
תודה,תודה רבה!
WOO!
לגבי למה לא המשכתי את השרשור הקודם,בהרבה פורומים יש חוק שאסור להחיות שרשורים ישנים.
תודה,תודה רבה!
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בבקשה.
ואצלנו מותר להחיות שרשורים ישנים אם זה רלוונטי בבירור (אם מדובר ב-op זה אפילו רצוי).
ואצלנו מותר להחיות שרשורים ישנים אם זה רלוונטי בבירור (אם מדובר ב-op זה אפילו רצוי).
סתם מסקרנות - מה זה היה? WW1 או 2 ? כי באחד שיחקתי הרבה בזמנו, ממש הרבה. זה היה ממש מזמן ואני לא זוכר הרבה אבל נדמה לי שהגגות לא היו הופכים שקופים, הם פשוט היו נעלמים. גם לא זכור לי שום דבר מרחף. גם זכור לי שכולם היו חייזרים, זה לא שהיו בניאדם שנלחמו בחייזרים. בקשר לאזעקה, אני לא זוכר כזה דבר, לפחות לא בבירור... יש משהו מעורפל אבל אני לא חושב שזה זה.
אני זוכר עם של יצורים ורודים (נדמה לי שזה הגזע שמשתמש הכי הרבה בקסם - הקסם זורם בדמם) אבל אני לא חושב שהם נראו כמו תולעים.
אני זוכר עם של יצורים ורודים (נדמה לי שזה הגזע שמשתמש הכי הרבה בקסם - הקסם זורם בדמם) אבל אני לא חושב שהם נראו כמו תולעים.