משחק יריות פלטפורמה עם לטאה\חייזר ירוק (לא ג'קס!)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
lightblue
משחק יריות פלטפורמה עם לטאה\חייזר ירוק (לא ג'קס!)
אני זוכר ששיחקתי בזה הרבה ביסודי כי מישהו התקין את זה על המחשבים בבית ספר, אני חושב שזה היה בווינדוס 95 ?
המשחק הוא בסגנון פלטפורמה 2D (כמו ג'אז הארנב) היה אפשר להחליף נשקים, אם אני זוכר טוב היה גם להביור ומשגר טילים.
הדמות הייתה נראת כמו לטאה (ירוקה?) הולכת על שתיים עם שיריון ורובה ביד אבל אני חושב שזה אמור להיות חייזר יותר מאשר לטאה.
כשהיית הורג אוייבים הם היו מפילים תחמושת לסוג נשק מסויים, נניח טיל, או דלק ללהביור (היו עוד נשקים).
זכור לי שלב ביער\ג'ונגל שעולים על עצים ומסתובבים בניהם בגשרי חבלים תלויים לעץ תוך כדי חיסול אויבים ביריה לכל הכיוונים. היה גם שלב עם לבה כשיורדים מתחת לאדמה. מישהו זוכר את המשחק ? זה היה משחק מצויין ואני לא מצליח אפילו להיזכר בשם.. אני חושב שזה התחיל ב- 'ג' או 'G' (שוב, זה לא GEX !) אולי משהו כמו גומו (gummo) ? אני רק מנחש למקרה שזה יזכיר למישהו אני לא בטוח בשם וחיפשתי בגוגל שעות..
בבקשה שמישהו יעזור לי למצוא את המשחק או לפחות למצוא את השם !
המשחק הוא בסגנון פלטפורמה 2D (כמו ג'אז הארנב) היה אפשר להחליף נשקים, אם אני זוכר טוב היה גם להביור ומשגר טילים.
הדמות הייתה נראת כמו לטאה (ירוקה?) הולכת על שתיים עם שיריון ורובה ביד אבל אני חושב שזה אמור להיות חייזר יותר מאשר לטאה.
כשהיית הורג אוייבים הם היו מפילים תחמושת לסוג נשק מסויים, נניח טיל, או דלק ללהביור (היו עוד נשקים).
זכור לי שלב ביער\ג'ונגל שעולים על עצים ומסתובבים בניהם בגשרי חבלים תלויים לעץ תוך כדי חיסול אויבים ביריה לכל הכיוונים. היה גם שלב עם לבה כשיורדים מתחת לאדמה. מישהו זוכר את המשחק ? זה היה משחק מצויין ואני לא מצליח אפילו להיזכר בשם.. אני חושב שזה התחיל ב- 'ג' או 'G' (שוב, זה לא GEX !) אולי משהו כמו גומו (gummo) ? אני רק מנחש למקרה שזה יזכיר למישהו אני לא בטוח בשם וחיפשתי בגוגל שעות..
בבקשה שמישהו יעזור לי למצוא את המשחק או לפחות למצוא את השם !
Re: משחק יריות פלטפורמה עם לטאה\חייזר ירוק (לא ג'קס!)
השאלה מה זה יסודי, אתה יכול להעריך שנה?
בינתיים אזרוק ניחוש, כנראה קצת פרוע-Earthworm Jim?
בינתיים אזרוק ניחוש, כנראה קצת פרוע-Earthworm Jim?
היית ממש קרוב, תחליף את הM הראשונה ל-i וקיבלת את השם.lightblue כתב:אולי משהו כמו גומו (gummo) ?
[עריכה]
אה, וסתם קטנוניות - זה מבוטא "גקס" ולא "ג'קס".
-
lightblue
אתה צודק Og זה guimo ! תודה רבה רבה !
ראיתי שהגבת גם בפורום השני ^^
מעצבן, הייתי כ"כ קרוב וניסיתי המון צירופים בגוגל ולא קלעתי נכון.. טוב לפחות שיש אנשים עם זיכרון יותר טוב משלי.
משחק מעולה, אני ממליץ גם למי שלא מכיר, אני ינסה לשחק בו שוב אם אני ימצא אותו.
בקשר ל"קטנוניות" אין לי מושג למה חשבתי שקוראים לזה ג'קס, לא ממש שיחקתי בו הרבה אז נו מילא..
ראיתי שהגבת גם בפורום השני ^^
מעצבן, הייתי כ"כ קרוב וניסיתי המון צירופים בגוגל ולא קלעתי נכון.. טוב לפחות שיש אנשים עם זיכרון יותר טוב משלי.
משחק מעולה, אני ממליץ גם למי שלא מכיר, אני ינסה לשחק בו שוב אם אני ימצא אותו.
בקשר ל"קטנוניות" אין לי מושג למה חשבתי שקוראים לזה ג'קס, לא ממש שיחקתי בו הרבה אז נו מילא..
-
אורח
זה בדיוק המשחק שאני מחפשת כבר המון המון זמן!!!
הבעיה היא, שחיפשתי בכלכךךך הרבה אתרים, ואין הורדה אחת עובדת של המשחק הזה ...
בבקשה תעזרו לי למצוא אותו!!
תודה(:
הבעיה היא, שחיפשתי בכלכךךך הרבה אתרים, ואין הורדה אחת עובדת של המשחק הזה ...
בבקשה תעזרו לי למצוא אותו!!
תודה(:
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
-
אורח
ואייי אין עלייך!!1
תודה רבה רבה!!!!!!!
תודה רבה רבה!!!!!!!