שלום לכולם !
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
שלום לכולם !
אהלן,
אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת משחק ישן..
במשחק יש 2 שחקנים (אני לא ממש זוכר איך הם היו נראים), שכל המטרה שלהם הייתה לשים פצצות ולברוח, על-מנת שיוכלו להפציץ אחד את השני..
ניתן היה גם להפציץ מין בלוקים כאלה, כדי שנוכל להגיע אחד לשני.. ובסופו של דבר היינו נשארים עם הקירות המובנים שלא יכולים היו להיהרס.
אני לא יודע אם הייתה אפשרות לשחק נגד המחשב.. אבל ,כמובן, 2 אנשים היו יכולים לשחק אחד נגד השני.
תודה רבה על כל העזרה !
אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת משחק ישן..
במשחק יש 2 שחקנים (אני לא ממש זוכר איך הם היו נראים), שכל המטרה שלהם הייתה לשים פצצות ולברוח, על-מנת שיוכלו להפציץ אחד את השני..
ניתן היה גם להפציץ מין בלוקים כאלה, כדי שנוכל להגיע אחד לשני.. ובסופו של דבר היינו נשארים עם הקירות המובנים שלא יכולים היו להיהרס.
אני לא יודע אם הייתה אפשרות לשחק נגד המחשב.. אבל ,כמובן, 2 אנשים היו יכולים לשחק אחד נגד השני.
תודה רבה על כל העזרה !
Keyword
חפש 'bomberman' בפורום, התוצאה הראשונה תהיה לך לעזר.
-
אורח
Re: Keyword
עצה קצת רקורסיבית, לא?BluePrint כתב:חפש 'bomberman' בפורום, התוצאה הראשונה תהיה לך לעזר.
( : That would be a big oopsie
נדרשתי לחפש את המילה במילון אבל... כן. (ראה שורת נושא)
shaysha1, הוסף 'mobygames' לשורת החיפוש. זה יניב את התוצאה הרצויה.
Re: ( : That would be a big oopsie
חח, לא חשבת על הדברים עד הסוף, BP?BluePrint כתב:נדרשתי לחפש את המילה במילון אבל... כן. (ראה שורת נושא)
אבל היה אפשר פשוט לתת את התשובה לדעתי...אם שואלים ישירות את שם המשחק בלי לחפש קודם בפורום זה משהו אחר...
-
אורח
Give a man a fish...עידן כתב:חח, לא חשבת על הדברים עד הסוף, BP?BluePrint כתב:נדרשתי לחפש את המילה במילון אבל... כן. (ראה שורת נושא)
shaysha1, הוסף 'mobygames' לשורת החיפוש. זה יניב את התוצאה הרצויה.![]()
אבל היה אפשר פשוט לתת את התשובה לדעתי...אם שואלים ישירות את שם המשחק בלי לחפש קודם בפורום זה משהו אחר...
אבל הוא לא הכיר את שם המשחק, זה בדיוק מה שאמרתיאורח כתב:Give a man a fish...עידן כתב:חח, לא חשבת על הדברים עד הסוף, BP?BluePrint כתב:נדרשתי לחפש את המילה במילון אבל... כן. (ראה שורת נושא)
shaysha1, הוסף 'mobygames' לשורת החיפוש. זה יניב את התוצאה הרצויה.![]()
אם הוא מכיר את השם זה משהו אחר-גם אני בעד חיפוש עצמאי-זה לא המקרה כאן
-
אורח
Re: שלום לכולם !
אל תבין אותי לא נכון: לא שיש לי טענה כלפי שי, הוא דווקא נראה אחד מהטובים והתאור שלו מפורט וקריא, אבל יש שם כמה מילות מפתח שהיו מביאות אותו לז'אנר חיש מהר, ועכשיו הוא יודע (בתקווה) להגיע לשם מהר יותר לבד.shaysha1 כתב: במשחק יש 2 שחקנים (אני לא ממש זוכר איך הם היו נראים), שכל המטרה שלהם הייתה לשים פצצות ולברוח, על-מנת שיוכלו להפציץ אחד את השני..