מחפש משחק הרפתקאות ישן

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח (דור)

מחפש משחק הרפתקאות ישן

שליחה על ידי אורח (דור) »

שלום,

אני מחפש את השם של משחק ישן ששיחקתי בו פעם שאני לא בטוח אם הוא ישראלי או לא, אבל מה שבטוח זה שהגרסה ששיחקתי בה כשהייתי קטן הייתה בעברית, או לפחות הדמויות דיברו בעברית (עד כמה שזכור לי).

מדובר במשחק מאוד צבעוני, כולו פיקסלים די גדולים (נראה לי) אבל עם תמונות מלאות, זאת אומרת לא רקעים שחורים כמו במשחקים משנות השמונים.. אני חושב שהמשחק משנות התשעים.
אני חושב שהשחקן מגלם ילד שמחפש את אחותו שנחטפה ע"י מישהו או משהו כזה. בכל שלב אתה רואה מפה אחרת שצריך לפתור בה מספר חידות על מנת להתקדם הלאה.
אם זה עוזר, המשחק נגמר בכך שאתה משתמש בבלונים ובמשקולות בשביל לעלות ולרדת בזמן שאתה במים עד שאתה מוצא את אחותך (או חברה שלך או מה שלא יהיה).
בשלב הראשון אני חושב שיש דייג ובית שיש בו תמונה שקשורה לחידה כלשהי. הדיסק של המשחק היה צהוב כולו ועם תמונה של אחד הילדים המדוברים או של שניהם.

מצטער על חוסר הביטחון לגבי הפרטים, פשוט זה היה די ממזמן. אשמח לדעת איך קוראים למשחק, אבל לא יהיה נורא אם לא אמצא אותו. :-)
תודה מראש לכל העוזרים,
דור
tFighterPilot
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: מחפש משחק הרפתקאות ישן

שליחה על ידי tFighterPilot »

"צרה צרורה" אולי?
אורח (דור)

Re: מחפש משחק הרפתקאות ישן

שליחה על ידי אורח (דור) »

כן, זה זה. תודה רבה!! :)