מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את המשחק death gate? (משחק המחשב שיצא לסדרת הספרים "מחזור שער המוות")
אני מחפשת ופשוט לא מצליחה למצוא T_T
תודה ^^
עזרה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: עזרה
למשל פה:
http://www.abandonia.com/games/525/DeathGate" target="_blank
(תוצאה שלישית בגוגל אחרי חיפוש צמד המילים Death Gate).
אחלה סדרת ספרים, אגב.
עריכה: עפ"י הגודל, אני מניח שזו גרסת התקליטונים שם, או לפחות גרסת CD-Rip. אבל מאחר ולא ביקשת גרסה ספציפית יש מצב שזה יספיק.
http://www.abandonia.com/games/525/DeathGate" target="_blank
(תוצאה שלישית בגוגל אחרי חיפוש צמד המילים Death Gate).
אחלה סדרת ספרים, אגב.
עריכה: עפ"י הגודל, אני מניח שזו גרסת התקליטונים שם, או לפחות גרסת CD-Rip. אבל מאחר ולא ביקשת גרסה ספציפית יש מצב שזה יספיק.
שתי הטרילוגיות (האגדות והרשומות) של רומח הדרקון (מאותם סופרים) יותר טובות. הסגנון זהה מלבד העובדה שהאפקט הקומי גדול בהרבה ברומח הדרקון (בשביעיית שער המוות הוא כמעט ולא קיים(זיפנאב הוא העיקר)).עידן כתב:אחלה סדרת ספרים, אגב.
לא ממש אהבתי למען האמת(קראתי מעט מרומח הדרקון, יש לי חבר שהוא חובב נלהב למדי)-את "שער המוות" אהבתי מאוד.Og כתב:שתי הטרילוגיות (האגדות והרשומות) של רומח הדרקון (מאותם סופרים) יותר טובות. הסגנון זהה מלבד העובדה שהאפקט הקומי גדול בהרבה ברומח הדרקון (בשביעיית שער המוות הוא כמעט ולא קיים(זיפנאב הוא העיקר)).עידן כתב:אחלה סדרת ספרים, אגב.
יום אחד, הרבה לפני שפיטר ג'קסון חשב להפוך את הספר לסרט, נכנסתי לפורום של שר הטבעות וקראתי עשרות על עשרות של ביקורות של אנשים ומה הם חושבים עליו. הביקורות התחלקו לשני מחנות ושני מחנות בלבד: אלה שאהבו את שר הטבעות, ואלה שלא סיימו לקרוא אותו.
שורה תחתונה: לדעתי לאדם שלא סיים לקרוא ספר/סדרה אין זכות להעביר עליו/עליה ביקורת.
(וזה נכון רק לגבי ספרים. סרטים, מוזיקה ומשחקים הם שונים)
שורה תחתונה: לדעתי לאדם שלא סיים לקרוא ספר/סדרה אין זכות להעביר עליו/עליה ביקורת.
(וזה נכון רק לגבי ספרים. סרטים, מוזיקה ומשחקים הם שונים)
לא מסכים. אם אני לא אוהב ספר, למה שאסבול? אין שום הבדל.
לא אהבתי את שר הטבעות מהרגע הראשון לדעתי, למען האמת(זאת אומרת, זה נחמד, לא יותר). סיימתי לקרוא את הסדרה. מה השתנה? לא הרבה. אני עדיין לא אוהב(ואנחנו חורגים לאוף-טופיק).
עריכה:
אם כבר, גם את "מחזור כישור הזמן" אהבתי. אבל שם המקרה הפוך-התייאשתי מזה. ככל שהסדרה התארכה עד אין סוף, עם ספרים שיוצאים בהפרשים גדולים ככה שאני כבר לא זוכר כלום-זה הדרדר. וויתרתי בסופו של דבר.
לא אהבתי את שר הטבעות מהרגע הראשון לדעתי, למען האמת(זאת אומרת, זה נחמד, לא יותר). סיימתי לקרוא את הסדרה. מה השתנה? לא הרבה. אני עדיין לא אוהב(ואנחנו חורגים לאוף-טופיק).
עריכה:
אם כבר, גם את "מחזור כישור הזמן" אהבתי. אבל שם המקרה הפוך-התייאשתי מזה. ככל שהסדרה התארכה עד אין סוף, עם ספרים שיוצאים בהפרשים גדולים ככה שאני כבר לא זוכר כלום-זה הדרדר. וויתרתי בסופו של דבר.