מחפש משחק שנקרא eggs
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מתעניין
מחפש משחק שנקרא eggs
אני לא בטוח מה השם המלא של המשחק.
אבל זה היה משחק פשוט למדי שהופיע באחד מהדיסקים של של המשחקים בשנות ה90. ושם המשחק כולל משהו על ביצים.
מדובר בביצה שזזה ימינה וצריכה להגיע לנקודה מסויימת בסוף שלב. קצת מזכיר סופר מריו. רק שמדובר בביצה.
הממשק היה דיי פשוט. רק לזוז עם החצים ולקפוץ מעל מכשולים ודברים כאלה עד שמגיעים לסוף השלב. ככה שלב שלב.
מישהו יודע במה מדובר?
אבל זה היה משחק פשוט למדי שהופיע באחד מהדיסקים של של המשחקים בשנות ה90. ושם המשחק כולל משהו על ביצים.
מדובר בביצה שזזה ימינה וצריכה להגיע לנקודה מסויימת בסוף שלב. קצת מזכיר סופר מריו. רק שמדובר בביצה.
הממשק היה דיי פשוט. רק לזוז עם החצים ולקפוץ מעל מכשולים ודברים כאלה עד שמגיעים לסוף השלב. ככה שלב שלב.
מישהו יודע במה מדובר?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מחפש משחק שנקרא eggs
שמעתי על פלטפורמר שמשחקים בו ביצה בשם Dizzy. אולי זה אחד ממשחקי הסדרה באתר, או המשחק הזה שנשמט מהרשימה [גורדי, לתשומת לבך]. אם זו כן הדמות אבל לא המשחקים, נסה גם את הרשימה של מובי. אבל המלה egg לא נמצאת בשם אף אחד מן המשחקים האלו. יש את סדרת Giddy שהיא סוג של חיקוי למשחקי Dizzy, שם יש גם egg בשמות המשחקים.
-
מזועזע
תודה על העזרה, אבל זה לא המשחק שאני מחפש.
אם אני זוכר נכון לביצה במשחק שלי לא היו פנים- סתם עיגול כזה. והממשק גם היה הרבה יותר פשטני עם פחות גרפיקה ממה שאני רואה כאן בdizzy.
ואולי אני מתבלבל אבל יכול להיות בהחלט ששם המשחק הוא בעצם eggshells או משהו בסגנון (קליפות ביצה).
אם אני זוכר נכון לביצה במשחק שלי לא היו פנים- סתם עיגול כזה. והממשק גם היה הרבה יותר פשטני עם פחות גרפיקה ממה שאני רואה כאן בdizzy.
ואולי אני מתבלבל אבל יכול להיות בהחלט ששם המשחק הוא בעצם eggshells או משהו בסגנון (קליפות ביצה).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מקווה ששמת לב שקישרת לסדרות, לא למשחקים בודדים.
בחיפוש אצל מובי, אין עוד משחקים רלוונטיים לתיאור שלך (פלטפורמר, כנראה side-scroller, ע"פ ההשוואה לסופר-מריו) ששמם מכיל את המלה egg, אולי סדרת Chuckie Egg שסגנון המשחקיות שלה שונה (יותר פאזלי/ארקיידי).
אם גם לא, נסה לתאר יותר את סגנון המשחק, טווח שנים משוער, וכו'. העזר בתבנית המצויה בחוקי הפורום לפרמטרים נוספים שיוכלו לעזור.
אמרת שהוא הופיע בדיסק אוסף משחקים. אם תצליח לשחזר את שם הדיסק זה יועיל מאד (אולי הוא אחד מאלו אצלנו?).
בחיפוש אצל מובי, אין עוד משחקים רלוונטיים לתיאור שלך (פלטפורמר, כנראה side-scroller, ע"פ ההשוואה לסופר-מריו) ששמם מכיל את המלה egg, אולי סדרת Chuckie Egg שסגנון המשחקיות שלה שונה (יותר פאזלי/ארקיידי).
אם גם לא, נסה לתאר יותר את סגנון המשחק, טווח שנים משוער, וכו'. העזר בתבנית המצויה בחוקי הפורום לפרמטרים נוספים שיוכלו לעזור.
אמרת שהוא הופיע בדיסק אוסף משחקים. אם תצליח לשחזר את שם הדיסק זה יועיל מאד (אולי הוא אחד מאלו אצלנו?).
-
אורח
התקליטור לא נמצא באוסף שבאתר, אני גם בספק אם מישהו מכיר אותו-
למעשה עוד יש לי את הדיסק אבל הוא לא עובד
מדובר ב"משחקים 95" של חברת מיטל (?) ומחקר מחשבים. דיסק לבן כזה עם כתובית אדומה. הגיע כחלק ממארז שכולל "תוכנות 95", "אנציקלופדיות 95". מיותר לציין שהדיסק מסביבות 1996. אני מאוד מסופק אם הוא הגיעה לתפוצה ארצית.
אולי בשם המשחק לא מופיע במפורש eggs/eggshells אלא זה משהו שמופיע בדיסק העברי בתור "ביצים". קשה להגיד.
המשחק באמת פשוט ביותר, מדובר בביצה שנעה ימינה לאורך מסך, קופצת על כל מני מוטות באוויר, עד שמגיעה לסוף השלב (בסוף המסך מימין), מתקדמת לשלב הבא ומתחילה שוב משמאל וחוזר חלילה. אני לא זוכר יותר מדי על אילו מכשולים מדובר, היו כמובן יצורים שהיה צריך לקפוץ מעליהם או כל מני בורות שאסור ליפול אליהם. המשחק נראה פשוט ביותר, הרבה יותר פשוט גם מסופר מריו או ג'ק הארנב או משחקים דומים. כמעט רואים רק שמיים ופלטפורמה שצריך להתקדם עליה בלי הרבה רקע.
המשחק בטח כל כך כושל שאין טעם אפילו לטרוח לחפש אותו, הוא בטח אחד ממיליון משחקים בסגנון
מדובר ב"משחקים 95" של חברת מיטל (?) ומחקר מחשבים. דיסק לבן כזה עם כתובית אדומה. הגיע כחלק ממארז שכולל "תוכנות 95", "אנציקלופדיות 95". מיותר לציין שהדיסק מסביבות 1996. אני מאוד מסופק אם הוא הגיעה לתפוצה ארצית.
אולי בשם המשחק לא מופיע במפורש eggs/eggshells אלא זה משהו שמופיע בדיסק העברי בתור "ביצים". קשה להגיד.
המשחק באמת פשוט ביותר, מדובר בביצה שנעה ימינה לאורך מסך, קופצת על כל מני מוטות באוויר, עד שמגיעה לסוף השלב (בסוף המסך מימין), מתקדמת לשלב הבא ומתחילה שוב משמאל וחוזר חלילה. אני לא זוכר יותר מדי על אילו מכשולים מדובר, היו כמובן יצורים שהיה צריך לקפוץ מעליהם או כל מני בורות שאסור ליפול אליהם. המשחק נראה פשוט ביותר, הרבה יותר פשוט גם מסופר מריו או ג'ק הארנב או משחקים דומים. כמעט רואים רק שמיים ופלטפורמה שצריך להתקדם עליה בלי הרבה רקע.
המשחק בטח כל כך כושל שאין טעם אפילו לטרוח לחפש אותו, הוא בטח אחד ממיליון משחקים בסגנון
לא עובד מאיזו בחינה? התפריט לא פועל או שהדיסק תקול? נסה להעתיק את כל הקבצים שבדיסק לתיקייה בכונן הקשיח ולומר לנו מה קרה.אורח כתב:אבל הוא לא עובד
אם הקבצים הועתקו במלואם הדיסק תקין מבחינה פיזית ואז נעזור לך להפעיל אותו, אם רק חלק מהקבצים הועתקו (שגיאות בהעתקה) עדיין יש תקווה, ואם הדיסק בכלל לא מזוהה זה אומר שמשום מה הכונן לא מצליח לקרוא את הסקטור שמכיל את הTOC ויכולות להיות כמה סיבות לכך, חלק מהן ניתנות לפתרון.
אני יודעת על מה אתה מדבראורח כתב:התקליטור לא נמצא באוסף שבאתר, אני גם בספק אם מישהו מכיר אותו-
יש את המשחק הזה אצל סבא שלי במחשב שלו מחר אני נוסעת לשם אז אני אבדוק בשבילך
לצערי אני לא יכולה להוסיף עוד פרטים או איך קוראים למשחק.
-
עדיין מזועזע
נואשת, אם תוכלי לבדוק מה שם המשחק אני אהיה אסיר תודה ומאושר
בקשר לדיסק, אני שומר אותו מסיבות סנטימנטליות בעיקר, בחיי שניסיתי לגרום לו לעבוד בכל דרך אפשרית, אפילו התחלתי ללמוד הנדסת חשמל בטכניון ועדיין לא מצאתי פתרון איך להחזיר אותו לחיים.
בקשר לדיסק, אני שומר אותו מסיבות סנטימנטליות בעיקר, בחיי שניסיתי לגרום לו לעבוד בכל דרך אפשרית, אפילו התחלתי ללמוד הנדסת חשמל בטכניון ועדיין לא מצאתי פתרון איך להחזיר אותו לחיים.
הנדסת חשמל לא תעזור לך בשום צורה להחזיר את הדיסק לחיים, אבל אני, לעומת זאת, אולי כן יכול. יש לי נסיון רב וכמה דיסקים משוחזרים באמתחתי.
אם אתה מעוניין שאעזור לך, ענה על השאלות ששאלתי מקודם.
אם אתה מעוניין שאעזור לך, ענה על השאלות ששאלתי מקודם.
לצערי הרב המשחק לא נמצא שם יותר....אני מצטערת.
אבל עם אני לא טועה השם של המשחק הוא כדורי ביצים.
אבל עם אני לא טועה השם של המשחק הוא כדורי ביצים.
-
אורח
טוב, מצאתי, זה נקרא
http://www.old-games.org/games/aro" target="_blank
לא יודע למה הכותרת בדיסק שזכרתי נקראה ביצים, זה גם מופיע באימפריית השמש המשחק הזה...
http://www.old-games.org/games/aro" target="_blank
לא יודע למה הכותרת בדיסק שזכרתי נקראה ביצים, זה גם מופיע באימפריית השמש המשחק הזה...
-
אורח
אוקיי, אני מבין, מי שכתב את דיסק האוסף החליט לקרוא למשחק הזה ביצים... כי המטרה היא לאסוף ביצים במהלך המשחק! לא הדמות היא הביצה אלא העיגולים המטופשים האלה... הם מסמר הערב של המשחק.
???
בחיי שאני רוצה לרצוח את הגאון הזה שקרא למשחק ככה בדיסק.
לקח לי שבועיים טובים לגלות אותו וגם זה במזל.
???
בחיי שאני רוצה לרצוח את הגאון הזה שקרא למשחק ככה בדיסק.
לקח לי שבועיים טובים לגלות אותו וגם זה במזל.