אני מחפשת משחק פעולה שמגלמים גיבור שצריך להציל את החברה שלו מאיזה רשע אחד.מה שאני זוכרת שהגיבור כמעט כל המשחק הוא בלי חולצה(הוא חתיך).במהלך המשחק צריך לירות באויבים שהם עובדים אצל הרשע.בשלבים האחרונים הגיבור עם גופיה(חבל)והוא צריך להציר את חברתו שלובשת שמלה אדומה ויש לה שיער בלונדיני ארוך(כמו הרבה נשים במשחקים של שנות ה90).לקראת סוף המשחק משחקים את החברה שצריכה לברוח מהרשע ולעלות לגג מגדל ההיי טק של הרשע ואם הרשע מתקרב צריך להדוף אותו(לרוב עם משהו שאפשר לחבוט בו).כשמגיעים לקומה האחרונה(הגג) שם הגיבור לוקח אותה במסוק המשחק יכול להסתיים או להמשיך זה תלוי אם הצלחנו לברוח מהרשע:אם הרשע מצליח להגיע לחברה לפני שהגיבור בא הוא דוחף אותה מהגג,הגיבור מגיע ומנהס לחסל אותו אבל מגיעה העוזרת של הרשע והורגת את הגיבור(זה הסוף הכי גרוע),אם הגיבור מגיע לפני הרשע החברה עולה על המסוק ואז מתחיל השלב האחרון שבו צריך להרוג את הרשע והעוזרת שלו.המשחק מסתיים עם התמונה שבה הגיבור וחברתו מתנשקים.
תודה לעוזרים.
מחפשת משחק פעולה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מחפשת משחק פעולה
זה הרבה תיאור, אבל מי שלא מכיר את העלילה - פשוט לא מכיר אותה... והפרטים לא ממש מסייעים לחיפוש (נסיונות לחפש גיבור ללא חולצה וחברה בלונדינית מעלים בעיקר פורנו...
).
אם את זוכרת כ"כ הרבה אולי תצליחי לנדב כמה פרטי רקע? חברה? שנת יציאה? זווית ראיה?
אם את זוכרת כ"כ הרבה אולי תצליחי לנדב כמה פרטי רקע? חברה? שנת יציאה? זווית ראיה?
Re: מחפשת משחק פעולה
חברה ושנת יציאה אני לא זוכרת אבל הזווית הייתה דו מימד