משחק ישן - מכסחה?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
RoyH
משחק ישן - מכסחה?
אני מחפש איזשהו משחק די ישן, משחק גם די קל.
הדברים היחידים שאני זוכר זה שהמשחק הוא בעצם מעין "מבוך" (כמו פקמן), שהמטרה בו, אם אני לא טועה, זה "לאכול" את כל השטח.
אני חושב שהדמות היא מעין מכסחה כזאת.
הדברים היחידים שאני זוכר זה שהמשחק הוא בעצם מעין "מבוך" (כמו פקמן), שהמטרה בו, אם אני לא טועה, זה "לאכול" את כל השטח.
אני חושב שהדמות היא מעין מכסחה כזאת.
-
RoyH
Re: משחק ישן - מכסחה?
אני די התעצלתי לחפש בעצמי, אבל אחרי חיפוש קצר ומהיר מצאתי בעצמי את המשחק.
אני רוצה להודות לכם, למרות שלא עזרתם לי (כי לא הספקתם), אבל אתם עושים עבודה מדהימה בפורום ובאתר, ועוזרים להרבה מאוד אנשים מידי יום, גם אם הם לא כותבים בפורום.
קוראים למשחק Digger, והנה תמונה מהמשחק;

אני רוצה להודות לכם, למרות שלא עזרתם לי (כי לא הספקתם), אבל אתם עושים עבודה מדהימה בפורום ובאתר, ועוזרים להרבה מאוד אנשים מידי יום, גם אם הם לא כותבים בפורום.
קוראים למשחק Digger, והנה תמונה מהמשחק;

- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
והוא משחק קל? אני לא זוכר אותו קל... 
מצד שני, עברו כמה שנים...
מצד שני, עברו כמה שנים...
הילדים של היום... אפילו לא מכירים את דיגר?! מה השלב הבא? יחפשו את פקמן ו-Space Invaders?
לא קיים בנאדם שיכול לומר שהוא "קל" ולהשאר אובייקטיבי. לעומת זאת, אחרי שאתה תופס את הפואנטה, זה לא כ"כ קשה.Radioactive Grandpa כתב:והוא משחק קל?
אני מאמין שהייתי מסיים אותו בילדותי אם רק הייתי יודע, אז, שאפשר לירות... (ככה זה כשאתה משיג משחקים בצורה בלתי חוקית, אין לך את המדריך למשתמש וברוב הפעמים, אתה מפספס הרבה דברים טובים מהמשחק, כמו לדוגמה בנסיך הפרסי שעד היום אני לא יודע איך סיימתי אותו בלי לדעת שאפשר לשמור...)
אפשר לשמור בנסיך הפרסי?!
בימינו, כבר אין דברים נסתרים...Octarine כתב:אפשר לשמור בנסיך הפרסי?!
http://www.old-games.org/faq/faq.php?answer=105" target="_blank
דווקא לדעתי כן ידעתי בעבר שאפשר לירות בדיגר. אבל גם אני לא זוכר מה בדיוק כל כך קל בו.
ולגבי POP-אני חושב שפשוט הייתי משתמש בצ'יטים כדי לעבור שלבים
ולגבי POP-אני חושב שפשוט הייתי משתמש בצ'יטים כדי לעבור שלבים
Tsk tsk tsk...עידן כתב:ולגבי POP-אני חושב שפשוט הייתי משתמש בצ'יטים כדי לעבור שלבים
בכל זאת הייתי בן 8 בערך! מאז שהייתי ילד קטן כמעט לא השתמשתי בצ'יטים בשום משחק.Og כתב:Tsk tsk tsk...עידן כתב:ולגבי POP-אני חושב שפשוט הייתי משתמש בצ'יטים כדי לעבור שלבים