אני פתחתי משתמש רק בשביל זה...
כשהייתי קטן היה לי משחק שהגיבור הוא דינוזאור אבל לא מפחיד כזה אלה קטן
זה משחק מבוך בתלת מימד שרואים את המבוך מלמעלה אבל לא את כולו כלומר רואים את המבוך אבל רק חלק ממנו
הראייה עוקבת אחריי הדינוזאור
המבוך זה לא מבוך רגיל כמו של פקמן זה מבוך שבנוי מגדרות סלעים אדמה ויש בו פרחים,עצים ממש אזור אמיתי במציאות
הצבעים במשחק זה צבעוני כלומר לא ב2 צבעים אל כל הצבעים.
במשחק יש סוגים שונים של מפלצות וקופסאות שצריך לפוצץ עם 3 סוגים של פצצות יש פצצה אדומה שאם אני זוכר טוב מתפוצצת ברגע שפוגעת במשהו
וזה יכול להיות כל דבר (קופסא,מפלצת או קיר). יש פצצה צהובה שניראה לי שאם זורקים אותה היא מגיעה למרחק מסויים ומתפוצצת אחרי 3 או 5 שניות
ויש פצצה כחולה (אני זוכר שהשתמשתי בה הכי פחות) שאתה מחליט מתי היא תתפוצץ.
אני גם זוכר שיש כל מיני מכשולים כמו דלתות שנפתחות עם מפתח, או עמודי חשמל שמזרימים חשמל כזה לעמוד אחר (וזה יוצר מין זרם ביניהם שאסור להקרב אליו כי אז מתים)
ודבר אחרון, ניראה לי שאין לדינוזאור הקטן חיים כלומר לא כתוב אחוז חיים או מלבן אדום יש רק חיים אחד כלומר שאם מפלצת פוגעת בו או שהוא מת מפיצוץ או מהחשמל אז אתה ישר מת
מקווה שתוכלו לעזור לי
אני מחפש משחק ששיחקתי בו כשהייתי קטן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: אני מחפש משחק ששיחקתי בו כשהייתי קטן
ומתי היית קטן?
כלומר, אתה יכול להעריך באיזו שנה (או טווח שנים, אם אתה לא בטוח) שיחקת במשחק לראשונה?
כלומר, אתה יכול להעריך באיזו שנה (או טווח שנים, אם אתה לא בטוח) שיחקת במשחק לראשונה?
תכל'ס זה גם מה שאני רציתי לרשום...Og כתב:ומתי היית קטן?
אני לא רוצה להספים יותר מידי, אבל זה נשמע לי מעין חיקוי בומברמן בתלת מימד...לא שאני מכיר משהו כזה-אבל זה גם לא נשמע(לי לפחות) יותר מידי ישן
עוד משהו-יש מצב שזה לקונסולה ולא למחשב(אם יש לך מושג)?
לא אני בטוח שזה במחשב
ואני לא זוכר באיזה שנה שיחקתי בזה לראשונה ניראה לי בסביבות אולי 2002 או 2003
ואני לא זוכר באיזה שנה שיחקתי בזה לראשונה ניראה לי בסביבות אולי 2002 או 2003
כאמור, חדש מדי לכאן. נסה בפורום שמתעסק במשחקים עכשוויים.
בסדר תודה