עזרה בלמצוא משחק...

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

hieiyy

עזרה בלמצוא משחק...

שליחה על ידי hieiyy »

עברתי על כל התמונות פה בסייר תמונות.. וניסיתי עשרות עוד אתרים אחרים.. ולא הצלחתי למצוא לבד.. אז בתקווה אחרונה אני פונה אליכם. :?

המשחק הוא משחק על דינזואור שדוחף אבנים על דינוזאורים אחרים ובכך הורג אותם. המשחק בנוי כמו בומברמן, רק תדמיינו שבמקום פצצות יש אבנים שדוחפים אחד על השני.

במשחק היה אפשרות לשני שחקנים יחד וכאשר ההיתי דוחף אבן על השותף שלי במשחק הוא היה מהבהב לכמה שניות. אם ההיתי דוחף אבן על שאר הדינוזאורים שנגדי הם היו נמחצים ומתים.

אני זוכר תשם dino אני די בטוח שזה היה השם של האייקון של המשחק.. כלומר "dino.exe".

אם משהו נשמע לכם מוכר או שאתם אשכרה מכירים תמשחק בבקשה תעזרו לי.. אפילו מידע קטן כמו מתי המשחק יצא או חלק משם המשחק.. כל דבר שיעזור לי לאתר תמשחק.

תודה מראש לכל מי שמנסה לעזור. :wink:
Og
מנהל
מנהל

Re: עזרה בלמצוא משחק...

שליחה על ידי Og »

עוד פרטים על המשחק, כמו למשל מאיזו שנה הוא בערך, או האם הוא בא כחלק מאוסף מסוים יעזרו.
אורח

שליחה על ידי אורח »

שמע אם ההיתי יודע שנה מאיזה דיסק זה ההיתי כבר מוצא אותו מזמן... ושנה אני לא בטוח.. אני יודע שישן.. לכן פניתי לפורום הזה..
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

נסה לעבור על הרשימה הבאה:
http://www.mobygames.com/game-group/gam ... -dinosaurs" target="_blank
hieiyy

שליחה על ידי hieiyy »

תודה רבה גורדי.. אבל לצערי המשחק לא שם.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אף לא אחד מכל מאה השישים ושלושה ששם?
hieiyy

שליחה על ידי hieiyy »

טוב המשחק למחשב.. זה כבר הוריד כמה אפשרויות.. ולא בעיה לכתוב תשם בגוגל תמונות או ביוטיוב ולראות מה המשחק.. עברתי על הכל.. זה לא שם..

מקווה שימשיכו לנסות לעזור לי.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא