עזרה under a killing moon

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

winter40000
משתמש רשום
משתמש רשום

עזרה under a killing moon

שליחה על ידי winter40000 »

אהלן,
שאלה בקשר ליום הרביעי במשחק under a killing moon
ממש בתחילת היום צריך ללכת לאחוזה של הרוזנת ריינר.. ושם בפח יש פתק שקרוע לחתיחות... הצלחתי לחבר את החתיכות אך משום מה הוא לא מראה שהצלחתי ולא הוסיף לי נקודות.. אני לא זוכר אם הוא צריך להוסיף נקודות או להראות לי משהו... אני לא בטוח גם אם זה עלול באיזשהו שלב לתקוע את המשחק כי לא השלמתי את המשימה...\
יש סיכוי קלוש שלא הצלחתי לחבר את החתיכות נכון אבל כמו שזה נראה אני חושב שהצלחתי.
הפזל הפתור יצא כך:
cirumstances--
s are progressing smoothly... delighted to hear Murphy was able... the final piece of our puzzle. he probably dosent... we repaid him by not killing him immediatly.... he gets too nosy. don't be afraid to deal with... meantime, go to the bastion of sancity and....
z
ה Z לא קשור.
בכל מקרה הפזל גם ככה לא מועיל לפי מה שזכור לי אבל נראה לי שעדיין צריך להראות כאילו פתרתי אותו.
תודה
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: עזרה under a killing moon

שליחה על ידי Octarine »

זה באג במשחק, הוא לא מזהה שהשלמת את הפתק.
ואתה זוכר נכון, זה לא מפריע בהתקדמות גם אם אתה לא פותר את הפאזל הזה (מה שכן, אל תשכח את השעון...).
winter40000
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: עזרה under a killing moon

שליחה על ידי winter40000 »

חח השעון הזה ממוקם בצורה הכי לא קשורה, אם אתה לא מספיק גבוהה אתה בכלל לא שם לב שיש שם משהו.. זה נראה כאילו אין כלום.
תודה
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא