אהלן,
שאלה בקשר ליום הרביעי במשחק under a killing moon
ממש בתחילת היום צריך ללכת לאחוזה של הרוזנת ריינר.. ושם בפח יש פתק שקרוע לחתיחות... הצלחתי לחבר את החתיכות אך משום מה הוא לא מראה שהצלחתי ולא הוסיף לי נקודות.. אני לא זוכר אם הוא צריך להוסיף נקודות או להראות לי משהו... אני לא בטוח גם אם זה עלול באיזשהו שלב לתקוע את המשחק כי לא השלמתי את המשימה...\
יש סיכוי קלוש שלא הצלחתי לחבר את החתיכות נכון אבל כמו שזה נראה אני חושב שהצלחתי.
הפזל הפתור יצא כך:
cirumstances--
s are progressing smoothly... delighted to hear Murphy was able... the final piece of our puzzle. he probably dosent... we repaid him by not killing him immediatly.... he gets too nosy. don't be afraid to deal with... meantime, go to the bastion of sancity and....
z
ה Z לא קשור.
בכל מקרה הפזל גם ככה לא מועיל לפי מה שזכור לי אבל נראה לי שעדיין צריך להראות כאילו פתרתי אותו.
תודה
עזרה under a killing moon
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: עזרה under a killing moon
זה באג במשחק, הוא לא מזהה שהשלמת את הפתק.
ואתה זוכר נכון, זה לא מפריע בהתקדמות גם אם אתה לא פותר את הפאזל הזה (מה שכן, אל תשכח את השעון...).
ואתה זוכר נכון, זה לא מפריע בהתקדמות גם אם אתה לא פותר את הפאזל הזה (מה שכן, אל תשכח את השעון...).
-
winter40000
- משתמש רשום

Re: עזרה under a killing moon
חח השעון הזה ממוקם בצורה הכי לא קשורה, אם אתה לא מספיק גבוהה אתה בכלל לא שם לב שיש שם משהו.. זה נראה כאילו אין כלום.
תודה
תודה