משחק עים לוחמת
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק עים לוחמת
אני מחפשת משחק שמגלמים לוחמת שלובשת בגדים ורודים ויש לה שיער חום.
היא יכולה לירות מאקדח שיש לה.היא נמצאת במערה עם יצורים מוזרים.
חוץ מכל אלה אני לא יודעת כלום.
היא יכולה לירות מאקדח שיש לה.היא נמצאת במערה עם יצורים מוזרים.
חוץ מכל אלה אני לא יודעת כלום.
Re: משחק עים לוחמת
שנה משוערת? נקודת המבט (כמו טומב ריידר או מהצד?)?
אני לא יודעת מה השנה אבל נזכרתי שהמשחק הוא דו-מימדי.
הלוחמת לובשת בגד גוף ורוד ויש לה שיער חום ארוך אבל בנקודה מסויימת במשחק השיער שלה משתנה לירוק.באחד השלבים יש מפלצת שנראת כמו מדוזה(מדוזה "רגילה" לא מיתולוגית).
הלוחמת לובשת בגד גוף ורוד ויש לה שיער חום ארוך אבל בנקודה מסויימת במשחק השיער שלה משתנה לירוק.באחד השלבים יש מפלצת שנראת כמו מדוזה(מדוזה "רגילה" לא מיתולוגית).
מזל שנתָנו קישורים שונים. 
לצערי הרב זה לא זה הגרפיקה הייתה הרבה יותר נכותה(כמו של הקונסולה NES)
הלוחמת יורה באמצעות אקדח והבגדים שלה פחות חשופים.
הלוחמת יורה באמצעות אקדח והבגדים שלה פחות חשופים.
אים אני לא טועה יש אפשרות לשחק גם עם רובוט.
כן זה זה תודה רבה אבל איך אני בוחרת את הדמות?
את לא, ישנה רק דמות ראשית אחת.
[עריכה]
לפי ה-"יש לה שיער חום", אני מניח שמדובר על משחק אחר בסדרה. אאל"ט הקטע היחיד שרואים את שערה ב-M1 הוא בסוף המשחק, נכון?
[עריכה]
לפי ה-"יש לה שיער חום", אני מניח שמדובר על משחק אחר בסדרה. אאל"ט הקטע היחיד שרואים את שערה ב-M1 הוא בסוף המשחק, נכון?
חקרתי קצת באינטרנט וגיליתי שכדי לשחק את סאמוס ללא חליפת הרובוט שלה צריך להקיש את הקוד
000020 000000
000020 000000
ואז אפשר לשחק איתה.
000020 000000
000020 000000
ואז אפשר לשחק איתה.
עד עכשיו לא ידעתי שאפשר לשחק בלי החליפה בכלל, חשבתי שאתה לא יודע שסאמוס היא נקבה עד סוף המשחק. מידע כללי ומהמעט ששיחקתי בגרסת הGBA של הראשון.
אתה באמת לא אמור לדעת את זה עד הסוף.Og כתב:עד עכשיו לא ידעתי שאפשר לשחק בלי החליפה בכלל, חשבתי שאתה לא יודע שסאמוס היא נקבה עד סוף המשחק. מידע כללי ומהמעט ששיחקתי בגרסת הGBA של הראשון.
אני פשוט חקרתי ביוטיוב וגיליתי את הקוד.Og כתב:עד עכשיו לא ידעתי שאפשר לשחק בלי החליפה בכלל, חשבתי שאתה לא יודע שסאמוס היא נקבה עד סוף המשחק. מידע כללי ומהמעט ששיחקתי בגרסת הGBA של הראשון.