מקשים "דביקים"
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
דודי
מקשים "דביקים"
היי,
לגבי המשחק Montezuma revenge, הצלחתי להאט אותו בעזרת המדריך שבאתר (תודה לכם) אבל יש בעיה של מקשים דבקים במשחק.
מה הכוונה? נניח אני במשחק הולך, אני אני לא לוחץ על כל צעד הקשה, מן הסתם לוחצים רצוף. הבעיה שכשאני משחרר את המקש השחקן ממשיך ללכת עוד, ואז זה גורם לפסילה.
מה שאני צריך לעשות זה על כל צעד זה הקשה בודדת וגם כשאני לוחץ הרבה (להליכה ממושכת) זה ניהיה עדיין קצת דביק. יש פיתרון לדבר?
לגבי המשחק Montezuma revenge, הצלחתי להאט אותו בעזרת המדריך שבאתר (תודה לכם) אבל יש בעיה של מקשים דבקים במשחק.
מה הכוונה? נניח אני במשחק הולך, אני אני לא לוחץ על כל צעד הקשה, מן הסתם לוחצים רצוף. הבעיה שכשאני משחרר את המקש השחקן ממשיך ללכת עוד, ואז זה גורם לפסילה.
מה שאני צריך לעשות זה על כל צעד זה הקשה בודדת וגם כשאני לוחץ הרבה (להליכה ממושכת) זה ניהיה עדיין קצת דביק. יש פיתרון לדבר?
Re: מקשים "דביקים"
שאלות:
א. אתה משתמש בדוסבוקס?
ב. האם זה קורה גם במשחקים אחרים / מחוץ לדוסבוקס ?
א. אתה משתמש בדוסבוקס?
ב. האם זה קורה גם במשחקים אחרים / מחוץ לדוסבוקס ?
אם הכוונה ל-Stickey Keys של Win XP הפיתרון הוא(באנגלית):
לך ל-Control Panel>Accessibility Options>Keyboard>Sticky Keys
ושם תוריד את ה-V מ-Use Stickey Keys
לך ל-Control Panel>Accessibility Options>Keyboard>Sticky Keys
ושם תוריד את ה-V מ-Use Stickey Keys
אני חושב שזו בעיה נפוצה ב-DOSBOX כשמורידים את הcycles לרמה מאוד נמוכה.
יש מצב(ולכן השאלה של Og האם זה קורה גם מחוץ לדוסבוקס).Bobbin כתב:אני חושב שזו בעיה נפוצה ב-DOSBOX כשמורידים את הcycles לרמה מאוד נמוכה.
אם באמת הפיתרון זה המקרה שלי, אז הייתי מציע להיכנס גם ל-Settings שם בנוסף ולהוריד את ה-V מה-Use Shortcut(שלא יקפיץ את ההודעה עם שימוש ב-Shift למשל).
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אז אנא בדוק... זה לא נשאל מתוך צורך אישי של סקרנות גרידא.דודי כתב:אני משתמש בדוסבוקס, אבל לא בדקתי על משחקים אחרים...
אלא אם ההערה של Bobbin פתרה את העניין.
עידן, Sticky Keys זו פונקציה שמשמשת רק את מקשי העזר Ctrl, Alt ו-Shift (אני טועה?) כך שזה לא רלוונטי.
-
דודי
ניסיתי את התוכנה על המשחק DAVE, אבל לא ניראה שיש בעיה, לדעתי זה הבעיה במשחק עצמו... כי גם בלי התוכנה, כשהמשחק ממש מהיר הוא ככה דביק (אבל קצת קשה לומר מהמהירות המטורפת...) מה אפשר לעשות?
לפני הכל, איזו מערכת הפעלה יש לך?
-
דודי
XP PRO HEBREW SP3
אולי יש גירסה אחרת של המשחר או של DOSBOX או משהו כזה?
אולי יש גירסה אחרת של המשחר או של DOSBOX או משהו כזה?
אם יש לך XP (ואני מניח שזו לא גרסת ה64BIT) אז לא צריכה להיות לך בעיה להפעיל משחקי דוס, כלומר, לא כולם פועלים ללא בעיות אבל יש הרבה שכן, אז תוריד ותנסה וכך תוכל לומר לנו אם הבעיה קיימת ישירות בהפעלה מXP.